Άσκηση επί χάρτου για σεισμό στο Δημαρχείο Βύρωνα, σε συνεργασία με τον ΟΑΣΠ

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ο Δήμος Βύρωνα αναφέρει:

Τη Δευτέρα 08/05/2023 πραγματοποιήθηκε άσκηση σεισμού επίχάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΗΡΥΟΝΗΣ – ΒΥΡΩΝΑΣ 2023», όπως προβλέπει το Σχέδιο Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών και Άμεσης/Βραχείας Διαχείρισης των Συνεπειών από Σεισμό, του Δήμου Βύρωνα «ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ».

Η άσκηση έγινε με τη συνεργασία και τη συνδρομή του ΟΑΣΠ και ασκούμενοι ήταν όλοι οι προϊστάμενοι των διευθύνσεων του δήμου, που εμπλέκονται σε ένα τέτοιο σενάριο, σύμφωνα και με το παραπάνω σχέδιο.

Στην ανάπτυξη της άσκησης συμμετείχαν: ο Γρηγόρης Κατωπόδης, Δήμαρχος Βύρωνα, ο Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, Αν. Προϊστάμενος του Αυτοτελούς Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βύρωνα, η Δρ Ασημίνα Κούρου, Αν. Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Αντισεισμικής Άμυνας του ΟΑΣΠ και η Θέκλα Θωμά, Πολιτικός Μηχανικός MSc DIC, Τμήμα Ετοιμότητας Παροχής Βοήθειας του ΟΑΣΠ.

Σκοποί της άσκησης ήταν:

Να δοκιμαστεί η φάση της αρχικής εκτίμησης της κατάστασης, καθώς και της άμεσης απόκρισης-κινητοποίησης των εμπλεκόμενων φορέων -υπηρεσιών.

Να γίνει εφαρμογή της διαδικασίας σύγκλησης και λειτουργίας των έκτακτων Συντονιστικών Τοπικών Οργάνων για σεισμό (ΣΤΟ).

Να διαπιστωθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μεταξύ των επιχειρησιακά εμπλεκόμενων φορέων και η αποτελεσματικότητα των διαφορετικών τρόπων επικοινωνίας.

Να εκτιμηθεί η διαθεσιμότητα των απαραίτητων πόρων.

Να διαπιστωθούν αδυναμίες ή προβλήματα στα μνημόνια ενεργειών/συνεργασίας των αρμόδιων φορέων.

Να διερευνηθεί η ετοιμότητα κινητοποίησης των Εθελοντικών Ομάδων Πολιτικής Προστασίας  σε σεισμό.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.