Εκλογές: Νωρίτερα τα αποτελέσματα της κάλπης -Πώς θα γίνει η μετάδοση τους (ΦΕΚ)

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Εκλογές: Νωρίτερα από κάθε άλλη φορά θα ανακοινωθεί φέτος το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου μετά το άνοιγμα της κάλπης.

Ειδικότερα σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Εσωτερικών πρόκειται να εφαρμοστεί για πρώτη φορά ένα νέο σύστημα μεταφοράς των αποτελεσμάτων. Εξαιτίας του συγκεκριμένου συστήματος, τα αποτελέσματα των εκλογών αναμένονται πολύ νωρίτερα. «Στις 9 η ώρα το βράδυ, θα έχουμε περίπου το 80% των τελικών αποτελεσμάτων, όπως μας έχει διαβεβαιώσει και η εταιρεία που έχει αναλάβει τη διαδικασία», ανέφεραν στο aftodioikisi.gr, πηγή του ΥΠΕΣ.

Εφοδιασμένοι με τάμπλετ οι δικαστικοί αντιπρόσωποι

Νωρίτερα επίσης αναμένονται και τα αποτελέσματα της σταυροδοσίας. Όπως ανέφερε σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών, Μιχάλης Σταυριανουδάκης, «φέτος θα έχουν όλοι οι δικαστικοί τάμπλετ θα ξέρουμε και πριν από τα μεσάνυχτα το σύνολο της σταυροδοσίας. Φέτος θα έχουν όλα τα εκλογικά τμήματα τάμπλετ, ούτως ώστε να μεταδίδεται άμεσα με το που ο δικαστικός αντιπρόσωπος έχει το συνολικό αποτέλεσμα των ψηφοδελτίων».

Ωστόσο ο ίδιος έσπευσε να προσθέσει: «Να διευκρινίσω ότι το σύστημα δουλεύει με το ίντερνετ και επίσης να διευκρινίσω ότι άσχετα από το ηλεκτρονικό αυτό σύστημα συνεχίζονται οι δύο παλιές διαδικασίες.  Η μία είναι ότι μέσω των δήμων στις Περιφέρειες και η Περιφέρεια στο υπουργείο Εσωτερικών, άρα είναι η δεύτερη επιβεβαίωση του αποτελέσματος. Η οριστική ανακήρυξη και το αποτέλεσμα θα είναι μέσω των Πρωτοδικείων όπου το αντίγραφο του χειρόγραφου που παίρνω δικαστικός αντιπρόσωπος πηγαίνει και κατατίθεται στα Πρωτοδικεία ανά την Ελλάδα. Το οριστικό και επίσημο αποτέλεσμα βγαίνει από το Πρωτοδικείο, όχι από το Υπουργείο Εσωτερικών. Οι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους ανέρχονται σε 9.810.040, εκ των οποίων 4.760.042 άνδρες και 5.049.998 γυναίκες.»

Σε ΦΕΚ η ρύθμιση για τη μετάδοση των αποτελεσμάτων

Η υπουργική απόφαση για τη ρύθμιση ακριβώς των λεπτομερειών για τη μετάδοση των αποτελεσμάτων των Βουλευτικών Εκλογών έτους 2023, δημοσιεύτηκε σήμερα σε ΦΕΚ.

Ειδικότερα σημειώνεται:

Για τη μετάδοση των αποτελεσμάτων των εθνικών εκλογών της 21ης Μαΐου 2023, η οποία γίνεται απ’ ευθείας στο Υπουργείο Εσωτερικών, όπως προβλέπεται από
το άρθρο 94Α του π.δ. 26/2012, εφαρμόζονται τα εξής:

  1. Αμέσως μετά το πέρας της διαλογής των ψηφοδελτίων υπέρ των συνδυασμών, ο δικαστικός αντιπρόσωπος μεταδίδει στο Υπουργείο Εσωτερικών το αποτέλεσμα,
    κάνοντας χρήση της συσκευής ασφαλούς μετάδοσης  (SRT). Ειδικότερα μεταδίδει:

α) Τον ολικό αριθμό των εκλογέων που είναι εγγεγραμμένοι στο εκλογικό τμήμα.
β) Τον ολικό αριθμό των εκλογέων που ψήφισαν.
γ) Τον αριθμό των ψηφοδελτίων που αναγνωρίστηκαν ως έγκυρα.
δ) Τον αριθμό των άκυρων ψηφοδελτίων.
ε) Τον αριθμό των λευκών ψηφοδελτίων.
στ) Τον αριθμό των έγκυρων ψηφοδελτίων που έλαβαν κάθε συνδυασμός και κάθε μεμονωμένος υποψήφιος.

  1. Στη συνέχεια ο δικαστικός αντιπρόσωπος παραδίδει το έντυπο του αποτελέσματος εκλογής υπέρ των συνδυασμών σε πιστοποιημένο αγγελιοφόρο του Δήμου (πριν την έναρξη καταμέτρησης των σταυρών υπέρ των υποψηφίων). Το έντυπο ψηφιοποιείται σε δημοτικό κατάστημα επιλογής του οικείου δήμου και αποστέλλεται μέσω του Υποσυστήματος Μετάδοσης Εκλογικών Αποτελεσμάτων του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Ηλεκτρονικής Διακίνησης Εγγράφων ΙΡΙΔΑ 2.0, στην έδρα της Εκλογικής Περιφέρειας. Έπειτα, από την έδρα της Εκλογικής Περιφέρειας, το αποτέλεσμα της εκλογής υπέρ των συνδυασμών μεταδίδεται τηλεφωνικά στο Υπουργείο Εσωτερικών.
  2. Στη συνέχεια ο δικαστικός αντιπρόσωπος καταμετρά τις ψήφους υπέρ υποψηφίων (σταυρούς προτίμησης) και μεταδίδει το αποτέλεσμα στο Υπουργείο Εσωτερικών με χρήση της συσκευής ασφαλούς μετάδοσης (SRT), ακολουθώντας τις εσώκλειστες οδηγίες.
  3. Οι Περιφέρειες και οι Δήμοι μπορούν να λαμβάνουν τα αποτελέσματα υπέρ των συνδυασμών και υπέρ των υποψηφίων από το Υπουργείο Εσωτερικών για ενημέρωση των ιστοσελίδων τους και γενικότερα των ενδιαφερομένων. Οι διατάξεις της παρούσας παραγράφου διαλαμβάνουν και τα εκλογικά τμήματα εκτός Ελληνικής Επικράτειας.
  4. Δεν επιτρέπεται οι Περιφερειακές Ενότητες να ανακοινώνουν, καθ’ οιονδήποτε τρόπο, εκλογικά αποτελέσματα σε μέσα μαζικής ενημέρωσης, ιστοχώρους και
    μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εάν δεν έχει προηγηθεί η μετάδοσή τους από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Δείτε το ΦΕΚ ΕΔΩ

Πηγή: aftodioikisi.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.