Εκλογές Τουρκία: Η La Reppublica «βλέπει» Ερντογάν στον δεύτερο γύρο

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Σύμφωνα με ανάλυση της ιταλικής εφημερίδας La Repubblica, o Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να επικρατήσει στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών που θα διεξαχθούν στην χώρα του σε δυο εβδομάδες.

Όπως γράφει η εφημερίδα, η ισχύς του απερχόμενου προέδρου βασίζεται στο ότι έχει υπό τον έλεγχό του τα μέσα ενημέρωσης, τον κρατικό μηχανισμό και στο ότι στηρίζεται σε μια θρησκευτική βάση που του είναι απόλυτα πιστή.

Η La Repubblica υπογραμμίζει ότι «η Άγκυρα σε μεγάλο βαθμό ψήφισε υπέρ της αντιπολίτευσης -όπως συνέβη συχνά και στο παρελθόν- αλλά σήμερα στην πρωτεύουσα επικρατεί κούραση και απογοήτευση, διότι στον ορίζοντα διαφαίνονται δυο εβδομάδες νέων εντάσεων τις οποίες κανείς δεν επιθυμεί και ο δρόμος για την αντιπολίτευση είναι ανηφορικός».

Η εφημερίδα της Ρώμης εκτιμά ότι «ο Σινάν Ογκάν, ο οποίος πρόσκειται στις υπερεθνικιστικές θέσεις των Γκρίζων Λύκων, μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικής σημασίας για το αποτέλεσμα του δεύτερου γύρου».

Δεν παραλείπει να υπενθυμίσει ότι «ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, κατάφερε να ενώσει όλη την αντιπολίτευση σε ένα ενιαίο, δημοκρατικό μέτωπο, συγκεντρώνοντας ποσοστό που κανένας αντίπαλος του Ερντογάν δεν είχε πετύχει, παρά τον ολικό έλεγχο των μέσων μαζικής ενημέρωσης από μέρους της κυβέρνησης».

Το μέχρι τώρα συμπέρασμα της La Repubblica είναι ότι « στην Τουρκία οι πολίτες φαίνεται να ψήφισαν, κυρίως, βάσει της ιδεολογικής τους ταυτότητας», ενώ ο συγγραφέας Μουσταφά Αϊκόλ συμπληρώνει πως «καμία οικονομική δυσκολία, κανένας σεισμός, δεν απομακρύνει, τελικά, τους ψηφοφόρους από τον “μεγάλο ηγέτη” με τον οποίο ταυτίζονται».

Πηγή: dikaiologitika.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.