Κοινωφελή προγράμματα εργασίας του ΟΑΕΔ: Ο μόνος δρόμος για τους συμβασιούχους

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Τον τελευταίο καιρό φαίνεται να μεγαλώνει η αγωνία όσων απασχολούνται σε διάφορους φορείς (Ο.Τ.Α. και άλλους) στο πλαίσιο κοινωφελών προγραμμάτων του Ο.Α.Ε.Δ. (ήδη Δ.ΥΠ.Α.). Ο λόγος είναι ότι, αν και φημολογείτο η παράταση των συμβάσεων που έληξαν ή θα λήξουν το αμέσως προσεχές διάστημα, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να συμβαίνει. Με άλλα λόγια, δεν φαίνεται με τα έως τώρα δεδομένα να παρατείνονται οι συμβάσεις των εργαζομένων και άρα αυτοί σύντομα θα κληθούν, αν δεν έχουν κληθεί ήδη, να αναζητήσουν εργασία στον ιδιωτικό τομέα.

Πρόκειται κυρίως αυτή την εποχή για όσους απασχολήθηκαν με το πρόγραμμα κοινωφελούς χαρακτήρα για 25.000 άτομα σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών (ΚΚΠΠ), συναφείς φορείς, Υπηρεσίες Υπουργείων και άλλων φορέων, αλλά και κάποια από τα κοινωφελή προγράμματα για την απασχόληση μακροχρόνια άνεργων ηλικίας 55 έως 67 ετών.

Η πιθανότητα παράτασης των συμβάσεων των ήδη απασχολούμενων (ή όσων πρόσφατα έληξαν οι συμβάσεις) απομακρύνεται ακόμα περισσότερο, δεδομένου ότι ήδη βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο (η οποία μάλιστα αναμένεται να διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα) κατά τη διάρκεια της οποίας κατ’ ουσίαν απαγορεύονται οι προσλήψεις (άρα και οι επαναπροσλήψεις) στον δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα αν και οι προσλήψεις στο πλαίσιο κάποιων κοινωφελών προγραμμάτων κατάρτισης και ενίσχυσης της απασχόλησης εξαιρείται από την απαγόρευση προσλήψεων, όπως προβλέφθηκε με το ά. 27 του πρόσφατου ν. 5043/2023.

Όπως όλα δείχνουν, μόνη διέξοδος των απασχολούμενων στα κοινωφελή προγράμματα, προκειμένου να επιτύχουν την παράταση της παραμονής τους στην εργασία τους είναι η διεκδίκηση της δια της δικαστικής οδού. Φυσικά τίποτα και κανένας δεν εγγυάται την επιτυχή έκβαση των δικαστικών αγώνων, ίσως όμως για τους περισσότερους δεν υπάρχει άλλη φανερή λύση για την συνέχιση της απασχόλησής τους…

Πηγή: epoli.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.