Δήμος Βύρωνα: Χρηματοδότηση άνω των 5 εκατομμυρίων ευρώ για έργα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ο Δήμος Βύρωνα αναφέρει:

Χρηματοδότηση άνω των 5 εκατομμυρίων ευρώ για έργα στην πόλη μας!

Ο Βύρωνας γίνεται έξυπνος και φιλικός σε κατοίκους κι επισκέπτες!

Υπογράφτηκε από τον Δήμαρχο Γρηγόρη Κατωπόδη και την κα Δήμητρα Ασημάκη Προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων η  χρηματοδότηση δύο πολύ σημαντικών έργων στο Βύρωνα, μέσω του Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης».

Το πρώτο έργο, ύψους 4.800.000€ περιλαμβάνει συνολικά 13 υποέργα που προορίζονται να κάνουν το Βύρωνα μια αληθινή «Έξυπνη Πόλη», μεταξύ άλλων έξυπνος οδοφωτισμός, πλήρης ψηφιοποίηση των υπηρεσιών του Δήμου για την εξ αποστάσεως εξυπηρέτηση όλων των δημοτών, επίγεια και εναέρια μέσα επιτήρησης των δασικών περιοχών μας με οχήματα 4×4 και dronesκ.ά!

Το δεύτερο έργο, ύψους 260.000€, αφορά στην εκπόνηση μελέτης πουθα δρομολογήσει  τη μεγάλη ανάπλαση του Κέντρου της πόλης μας.

9 εκατ. ευρώ για τη μεγάλη ανάπλαση του κέντρου της πόλης

Πρόκειται για ένα εμβληματικό έργο προϋπολογισμού άνω των 9 εκατομμυρίων ευρώ,  που αφορά στην ανάπλαση του Κέντρου του Βύρωνα και της περιοχής της Μεταμόρφωσης και περιλαμβάνει: την αισθητική, λειτουργική και βιοκλιματική αναβάθμιση των περιοχών αυτών, την ανάπλαση των πλατειών Μαρτάκη, Σμύρνης (Ηρώο) και Ελευθερίου Βενιζέλου (Αγίου Λαζάρου), ενίσχυση πρασίνου, πράσινες διαδρομές, ποδηλατόδρομους, ανακατασκευή πεζοδρομίων κ.ά.

«Ο Βύρωνας γίνεται έξυπνος και φιλικός σε κατοίκους κι επισκέπτες! Κινούμαστε αποφασιστικά με σχέδιο και πρόγραμμα για το αύριο του Βύρωνα και εξασφαλίζουμε τα χρήματα για να το πετύχουμε», σχολίασε ο Γρηγόρης Κατωπόδης!

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.