Δήμος Βύρωνα: Προχωράει με γοργούς ρυθμούς ο προσεισμικός έλεγχος των σχολικών και των δημοτικών κτιρίων

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ο Δήμος Βύρωνα προχώρησε σε προσεισμικό έλεγχο των σχολικών και των δημοτικών κτιριακών εγκαταστάσεων της πόλης μας.

Τα αποτελέσματα που προέκυψαν από τον πρωτοβάθμιο έλεγχο βαθμονομήθηκαν από τον ΟΑΣΠ (Οργανισμός Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας) και κατατάχθηκαν ως εξής:

  • 2 κτίρια το 1οκαι το 6ο Δημοτικό κρίθηκαν ότι είναι Α΄ προτεραιότητας και χρήζουν δευτεροβάθμιο προσεισμικό έλεγχο
  • 26 κτίρια κρίθηκαν ότι είναι Β΄ προτεραιότητας
  • 40 κτίρια είναι Γ΄ προτεραιότητας

Για τα δύο κτίρια Α΄ προτεραιότητας ολοκληρώθηκε και ο δευτεροβάθμιος έλεγχος με τα εξής αποτελέσματα:

  1. Το 6οδημοτικό σχολείο (που είναι κατασκευασμένο από οπλισμένο σκυρόδεμα) εντάχθηκε στην κατηγορία Κ0 (κάπα μηδέν) που σημαίνει ότι έχει μηδενικό σεισμικό κίνδυνο
  2. Για το 1οδημοτικό (που είναι κατασκευασμένο από λιθοδομή) τα αποτελέσματα θα αξιολογηθούν από τον ΟΑΣΠ όταν ο Οργανισμός εκδώσει τις σχετικές οδηγίες αξιολόγησης.

Μέχρι τότε η Δημοτική Αρχή θα προχωρήσει στην αποκατάσταση της υπάρχουσας ρωγμής, η οποία αξίζει να σημειωθεί, δεν εμπνέει ανησυχία στους μηχανικούς αναφορικά με την ασφάλεια των παιδιών και των εκπαιδευτικών του σχολείου.

Επιπλέον, ο Δήμος Βύρωνα με βάση και την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, θα προχωρήσει άμεσα σε δευτεροβάθμιο έλεγχο όλων των κτιριακών εγκαταστάσεων Β΄ προτεραιότητας. Για το λόγο αυτό προέβλεψε στον προϋπολογισμό του, κονδύλι 31.000 €.

Όπως έχει διαβεβαιώσει και πρόσφατα ο Δήμαρχος Γρηγόρης Κατωπόδης «η ασφάλεια των μαθητών και των εκπαιδευτικών είναι για μας πρώτη προτεραιότητα χωρίς να υπολογίζουμε οικονομικό και πολιτικό κόστος. Γι’ αυτό και ανταποκριθήκαμε άμεσα και αποφασιστικά στην περίπτωση του 1ου Γυμνασίου – 1ου Λυκείου, που αποφασίσαμε να κλείσει όσο διάστημα χρειάστηκε προκειμένου να γίνει ολοκληρωτική αποκατάσταση των επιχρισμάτων στα στηθαία».

Ανάλογες παρεμβάσεις ολοκληρώνονται και στο 3ο Λύκειο Βύρωνα (αποκατάσταση σαθρών τμημάτων του κτιρίου και τοποθέτηση νέων μαρμάρων).

Αξίζει τέλος, να  τονιστεί ότι όπως ανέφερε στις 8/5/ 2023 ο Β. Μώκος, Δρ Πολιτικός Μηχανικός, Προϊστάμενος της Δ/νσης Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών, του ΟΑΣΠ,  που πήρε μέρος σε άσκηση επί χάρτου του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας, η οποία έγινε στο Δημαρχείο, ο Βύρωνας ίσως είναι ο πρώτος Δήμος στην Ελλάδα που έχει προχωρήσει τόσο πολύ στις διαδικασίες του προσεισμικού ελέγχου και είναι πιο μπροστά ακόμα και από τον ΟΑΣΠ.

Πηγή: aftodioikisi.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.