“Γυαλιά – καρφιά” το ΚΕΠ Δήμου Καισαριανής

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, έγινε επίθεση στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών του δήμου Καισαριανής, όπου άγνωστοι έσπασαν την τζαμαρία, προκαλώντας σοβαρές φθορές.

Το περιστατικό συνέβη ευτυχώς σε ώρες που η υπηρεσία δε λειτουργούσε, αλλά φέρνει στην επιφάνεια την έλλειψη στοιχειωδών μέτρων προστασίας, καθώς στο ΚΕΠ δεν υπάρχουν ρολά ασφαλείας.

Καταγγελία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργαζομένων στα Κ.Ε.Π.

«Η αδιαφορία της δημοτικής αρχής είναι χαρακτηριστική, όταν για το περιστατικό κλήθηκε υπάλληλος του ΚΕΠ να παραστεί, ενώ ακόμα και ο καθαρισμός και η απομάκρυνση των σπασμένων κρυστάλλων έγινε από τους ίδιους τους εργαζόμενους προκειμένου να είναι ο χώρος κατάλληλος για λειτουργία.

Είναι απογοητευτικό ο δήμαρχος να μη φροντίζει για τα ελάχιστα προληπτικά μέτρα ασφάλειας της υπηρεσίας του και ακόμα χειρότερα να αποκαθίσταται ο χώρος με την επιμέλεια και τη φροντίδα των εργαζομένων.

Οι ελάχιστες απαιτήσεις για την ασφάλεια, την αποτροπή ζημιών και την συστηματική καθαριότητα σε χώρο εργασίας θα έπρεπε να αποτελεί συνειδητή υποχρέωση και προτεραιότητα των αιρετών του δήμου, αλλά δυστυχώς το μόνο που επιβεβαιώνεται είναι μια πλημμελή αντιμετώπιση που καταδεικνύει την εικόνα παραμέλησης και υποβάθμισης των αναγκών των εργαζομένων και της υπηρεσίας», επισημαίνει – καταγγέλλει για το γεγονός, ο πρόεδρος της ΠΟΣΕΚΕΠ, κ. Παν. Κοχύλης.

Πηγή: epoli.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.