Ανατολικά ΚΚΕ: Κλιμακώνεται το «άνοιγμα» των ΚΟ Βύρωνα με συσκέψεις και περιοδείες στη γειτονιά

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Κλιμακώνεται το «άνοιγμα» των ΚΟ Βύρωνα με συσκέψεις και περιοδείες στη γειτονιά.

Μέρα με την ημέρα κλιμακώνεται το πλατύ άνοιγμα των Κομματικών Οργανώσεων Βύρωνα ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου προκειμένου να φτάσει παντού το μήνυμα ισχυροποίησης του ΚΚΕ ως την μόνη «μονάδα μέτρησης» για την δύναμη του λαού.

Ειδικότερα, με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη των ΚΟ Βύρωνα σε καφετέρια στον Καρέα όπου μίλησε ο Γιάννης Αναγνώστου, υποψήφιος Βουλευτής στο Νότιο Τομέα Αθηνών. Επιπρόσθετα, ο Αντώνης Δαβανέλος, υποψήφιος βουλευτής στο Νότιο Τομέα Αθηνών, επισκέφθηκε εχθές τους εργαζόμενους στην τεχνική υπηρεσία του Δήμου, ενώ σήμερα, ο Βαγγέλης Γείτονας, δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Βύρωνα και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές επισκέφθηκε την υπηρεσία «Πρασίνου» όπου συνομίλησε με τους εργαζόμενους.

Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, η δύναμη του λαού για να αντιμετωπίσει την αντιλαϊκή επίθεση που θα κλιμακωθεί, θα μετρηθεί στις ψήφους και το ποσοστό του ΚΚΕ. Κάθε μέρα επιβεβαιώνεται πως το πραγματικό δίλημμα των νέων εκλογών είναι «Τώρα ΚΚΕ 100% λαϊκή, μαχητική αντιπολίτευση! Πιο δυνατό ΚΚΕ – Δυνατός ο λαός!».

Ταυτόχρονα, τα τελευταία τραγικά περιστατικά με τον νεκρό εργάτη στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη στο Πέραμα λόγω ελλείψεων μέτρων υγιεινής και ασφάλειας στο χώρο δουλειάς, 3 ανθρώπους να χάνουν την ζωή τους τις τελευταίες μέρες λόγω έλλειψης ασθενοφόρων, καταδεικνύουν ότι «τα άλλα Τέμπη», όπως σημειώνεται το ΚΚΕ την «επαύριο» του εγκληματικού δυστυχήματος στα Τέμπη, είναι εδώ.

Το δίλημμα λοιπόν προβάλλει για μια ακόμα φορά ξεκάθαρα: «Ή με τα κέρδη των λίγων ή με τις ζωές των πολλών». Σε αυτό το δίλημμα το ΚΚΕ παίρνει θέση χωρίς αστερίσκους: με τη ζωή του λαού, με τις ανάγκες του, όχι με τα συμφέροντα μιας χούφτας επιχειρηματικών ομίλων.

Το πρόγραμμα των ΚΟ Βύρωνα για τις επόμενες ημέρες εξελίσσεται ως εξής:

– Την Παρασκευή 9 Ιουνίου, στις 07:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη των ΚΟ Βύρωνα στην πλατεία Γρ. Αυξεντίου (Κρυστάλλης και Τραλλέων) όπου θα μιλήσει η Δανάη Πλα-Καρύδη, υποψήφια βουλευτής στο Νότιο Τομέα Αθηνών.

– Το Σάββατο 10 Ιουνίου, στις 10:30, θα πραγματοποιηθεί περιοδεία στην αγορά του Βύρωνα με τον Θανάση Καλαμπαλίκη, υποψήφιο βουλευτή στο Νότιο Τομέα Αθηνών.

– Το Σάββατο 10 Ιουνίου, στις 10:30, θα πραγματοποιηθεί περιοδεία στα καταστήματα της Φορμίωνος και στη Καραολή και Δημητρίου με την Κανέλλα Γεωργοπούλου, υποψήφια βουλευτή στο Νότιο Τομέα Αθηνών.

– Την Κυριακή 11 Ιουνίου, στις 07:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη-συζήτηση στην Πλατεία Φατσέα με ομιλητή τον Θανάση Τζίμα, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.

– Την Κυριακή 11 Ιουνίου, στις 07:30 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη – συζήτηση στην Πλατεία Κολημένου (πρώην Τσιρακοπούλου) με ομιλητή τον Ανδρέα Καραβίδα, υποψήφιο Βουλευτή στο Νότιο Τομέα Αθηνών.

– Την Παρασκευή 16 Ιουνίου, στις 08:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση των ΚΟ Βύρωνα στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Ταπητουργείου) με ομιλητή τον Γιώργο Τάτση, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.