Ψηφίζουμε στο διαγωνισμό για το Γραμματόσημο του Βύρωνα!

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ο Δήμος Βύρωνα αναφέρει:

Η μουσική σίγουρα ενώνει τους ανθρώπους, αλλά ενώνει και μια πιο συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων: τους φιλοτελιστές!

Η Ομάδα Φιλοτελικής Μελέτης για την Μουσική “MotivgruppeMusik” διοργανώνει ετησίως διαγωνισμό για τα δημοφιλέστερα γραμματόσημα που κυκλοφόρησαν την προηγούμενη χρονιά με μουσικό θέμα, και το Επετειακό Γραμματόσημο του Βύρωνα για τα 100 χρόνια των Προσφυγικών Συνοικισμών βρίσκεται ανάμεσα στις 69 υποψηφιότητες!

Ο “Μικρασιάτης Οργανοπαίκτης στον Βύρωνα”, έργο της χαράκτριας Μυρσίνης Βαρδοπούλου, είναι εμπνευσμένος από την έντονη μουσική παράδοση που αναπτύχθηκε στον Βύρωνα, τον πρώτο προσφυγικό συνοικισμό της Ελλάδας.

Αποτέλεσε μέρος μιας αναμνηστικής σειράς τεσσάρων γραμματοσήμων των ΕΛΤΑ με θέμα τη δημιουργία των τεσσάρων πρώτων, αστικών προσφυγικών συνοικισμών της χώρας: Βύρωνα, Καισαριανής, Νέας Κοκκινιάς και Νέας Ιωνίας, σε συνεργασία με τους Δήμους Βύρωνα, Καισαριανής, Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη και Νέας Ιωνίας.

Ψηφίστε μέχρι τις 31 Ιουλίου 2023 για το Γραμματόσημο της πόλης μας και αναδείξτε το ως το δημοφιλέστερο μουσικό γραμματόσημο για το 2022, κάνοντας κλικ εδώ: http://www.motivgruppe-musik.com/en/musik-philatelie/yehudi-menuhin-trophy/schoenste-musikbriefmarke-2022-die-kandidaten-2/

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.