ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ: Τεχνικά έργα και παρεμβάσεις σε πεζοδρόμια χωρίς να λαμβάνονται επαρκή μέτρα προστασίας για πεζούς και οχήματα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Μία συνολική παρέμβαση υπό τον τίτλο «ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ», που αφορά αστικές αναπλάσεις σε διάφορα σημεία της πόλης μας έχει ξεκινήσει και υλοποιείται.

Το έργο αυτό χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020» και είναι συνολικού ύψους 1.755. 677,50 ευρώ.

Το τελευταίο διάστημα γίνονται παρεμβάσεις για αποκατάσταση – ανακατασκευή πεζοδρομίων (Κύπρου, Βουτζά, Χρ. Σμύρνης, Μυσίας).

Ο δήμος Βύρωνα στα πλαίσια του έργου «ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ» έχει αναθέσει σε εργολάβο και συνεχίζονται τεχνικές παρεμβάσεις στο κέντρο της πόλης πλησίον της πλ. Εθνικής Αντίστασης (Ταπητουργείου) επι της οδού Κύπρου.

Κυριακή μεσημέρι 11 Ιουνίου οι εργασίες έχουν δικαιολογημένα σταματήσει, λόγο πενθημέρου, η κατάσταση όμως που υπάρχει και παρουσιάζει ο δρόμος από την διασταύρωση Κύπρου 85 και Ερυθραίας έως την Κύπρου και Αγίας Σοφίας είναι επικίνδυνη για πεζούς και οχήματα.

Το πεζοδρόμιο ανακατασκευάζεται, έχει ξηλωθεί και υπάρχουν διάσπαρτα οικοδομικά υλικά, πάνω στο οδόστρωμα χωρίς να υπάρχει κανένα ουσιαστικό μέτρο προστασίας για πεζούς και οχήματα, τόσο την ημέρα, πολύ δε περισσότερο το βράδυ. Εφαρμόζεται άραγε η νομοθεσία που προβλέπεται ώστε να διασφαλίζεται ότι δεν θα προκληθούν ατυχήματα για πεζούς και οχήματα;

Όσοι και όσες παίρνουν από το δρόμο αυτό, αντικρύζουν τις παρακάτω εικόνες, από τότε που ξεκίνησε το συγκεκριμένο έργο

Οικοδομικά υλικά, εργαλεία, ξηλωμένα πεζοδρομία, χωρίς μέτρα  προστασίας, την αναγκαία και προβλεπόμενη σήμανση, με ανεπαρκή φωτισμό το βραδυ κ.λπ.

Και αναρωτιέται κανείς:

  • Τα στελέχη της δημοτικής αρχής της πόλης, οι επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων, δημοτικοί σύμβουλοι, αστυνομία, επιθεώρηση εργασίας, βλέπουν τι ακριβώς συμβαίνει;
  • Θα πρέπει πρώτα να προκληθεί κάποιο ατύχημα και μετά να εφαρμοστούν και να παρθούν τα αναγκαία και προβλεπόμενα μέτρα;

Για κάθε εκτελούμενη οικοδομική εργασία και όταν εκτελούνται δημόσια τεχνικά έργα, η νομοθεσία προβλέπει συγκεκριμένα μέτρα προστασίας όπως π.χ. Ημερολόγιο μέτρων ασφάλειας* για τους πεζούς, τα οχήματα, τους εργαζόμενους που εκτελούν τις εργασίες. Οι υπεύθυνοι υποχρεούνται να τηρούν τον χώρο οικοδοµικών εργασιών ασφαλισμένο µε περίφραξη και προειδοποιητική πινακίδα, που να απαγορεύει την είσοδο στους µη έχοντες εργασία, ενώ σε περίπτωση κατάληψης πεζοδρομίου ή οδοστρώµατος πρέπει να λαμβάνουν όλα τα κατάλληλα µέτρα, για την προστασία πεζών και οχημάτων.

Στο συγκεκριμένο έργο λαμβάνονται όλα τα κατάλληλα μέτρα;

Την Δευτέρα 12 Ιουνίου συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο, το δημοσίευμα μας θα σταλεί στους αρμοδίους, θα ενδιαφερθεί όμως κάνεις; Πρόκειται έστω να γίνει διαπαραταξιακή αυτοψία για να διαπιστωθεί εάν λαμβάνονται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας, για εργαζόμενους, πεζούς και οχήματα.

Ίδωμεν…

* Το Ηµερολόγιο Μέτρων Ασφάλειας (H. Μ. Α. ) είναι ένα βιβλίο που πρέπει να υπάρχει σε κάθε τεχνικό έργο που γίνεται σε πόλη µε πληθυσμό πάνω από 10.000 κατοίκους.(Ν. 1396/83, άρθρο 8, παρ. I).

Το Η.Μ.Α. πρέπει να το προμηθευτεί και να είναι θεωρημένο από την Επιθεώρηση Εργασίας ο εργολάβος ή ο υπεργολάβος ολοκλήρου του έργου ή όταν δεν υπάρχουν αυτοί ο κύριος του έργου και µμάλιστα πριν αρχίσουν οι εργασίες. (Απόφαση 130646/841).

Πηγή: Ρωγμή στην Ενημέρωση

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.