Ο Δήμος Βύρωνα τίμησε τον Μιχάλη Τοπούζη για το “Πάλαι ποτέ στον Βύρωνα”

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Σε μια όμορφη και σεμνή εκδήλωση στον προαύλιο χώρο του Μουσείου Ιστορίας του Δήμου Βύρωνα (Παλαιό Δημαρχείο) ο Δήμαρχος Γρηγόρης Κατωπόδης, βράβευσε τον Μιχάλη Τοπούζη για την πολυετή προσφορά στην έρευνα και διάσωση αρχειακού και φωτογραφικού υλικού για την ιστορία του Βύρωνα.

Ο Μιχάλης Γ.Τοπούζης είναι παιδί του Μικρασιάτη πρόσφυγα από την Σμύρνη, Γιώργου Τοπούζη και της Σοφίας Βεληγραδή από το Ηράκλειο της Κρήτης. Είναι συνταξιούχος τραπεζοϋπάλληλος, περήφανος δημιουργός και διαχειριστής της καταξιωμένης ιστοσελίδας-ιστορικού μουσείου  “Πάλαι ποτέ στον Βύρωνα”, αυτού του πολύτιμου «εργαλείου», που δημιουργήθηκε με ξεχωριστό τρόπο, ώστε να αντλεί πληροφορίες και ο απλός λαός αλλά και οι μελετητές και μεταπτυχιακοί φοιτητές για τη συγγραφή της διατριβής τους. Η σελίδα “Πάλαι ποτέ στον Βύρωνα” αποτελεί ένα αξιόπιστο και πολύτιμο αρχείο για την ιστορία της πόλης μας και έχει συμβάλει καθοριστικά στην ερευνητική τεκμηρίωση του Μουσείου Ιστορίας αυτής.

Για την προσφορά του Μ. Τοπούζη μίλησε στην εκδήλωση ο δήμαρχος Γρηγόρης Κατωπόδης, ο οποίος του παρέδωσε και τιμητική πλακέτα, καθώς και ο ιστορικός Μενέλαος Χαραλαμπίδης. Τη συζήτηση που ακολούθησε συντόνισε ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Βύρωνα, Γιώργος Πλακίδας.

Στη εκδήλωση παρέστησαν οι αντιδήμαρχοι Λεμονιά Κλωνάρη, Χρήστος Σπυρόπουλος, Δημήτρης Κόκκαλης και Κώστας Αγγέλης, η Περιφερειακή Σύμβουλος Ελένη Βασιλοπούλου, η Γενική Γραμματέας του Δήμου Βύρωνα Νατάσα Βαρουχάκη, η Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Πρωτοβουλία Πολιτών Βύρωνα, Βασιλική Σάρολα και οι δημοτικοί σύμβουλοι: Σοφία Δασκαλάκη, Βασίλης Μουντοκαλάκης, Λευτέρης Τριανταφύλλου και Κοσμάς Τσιάκαλος.

Παρέστησαν ακόμα ο Πρόεδρος της Πανιωνίου Στέγης Δημήτρης Σάρολας, ο δικηγόρος και συγγραφέας ιστορικών βιβλίων για το Βύρωνα Απόστολος Κοκκόλιας, η εκπρόσωπος της Ένωσης Μικρασιατών Βύρωνα Μαριάννα Μαστροσταμάτη, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β΄θμιας εκπαίδευσης Βασίλης Τζαφάς και ο γραμματέας της Ένωσης Σμυρναίων Νίκος Βικέτος.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης ανέφερε:

«Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,

Είναι μεγάλη και διπλή η χαρά μου που βρισκόμαστε σήμερα εδώ, στον κήπο του Μουσείου Ιστορίας της Πόλης του Βύρωνα. Είναι διπλή διότι αφενός βρισκόμαστε εδώ για να τιμήσουμε έναν Βυρωνιώτη που το έργο του τιμά και αναδεικνύει την ιστορία ολόκληρης της πόλης μας, και σας ευχαριστώ που μας τιμάτε με την παρουσία σας σε ένα από τα ιστορικότερα σημεία του Βύρωνα, το παλιό δημαρχείο της πόλης μας και τον υπέροχο κήπο του.

Ας τα πιάσουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Πάλαι ποτέ στο Βύρωνα, ο Σμυρνιός πρόσφυγας Γιώργος Τοπούζης μαζί με τη σύζυγό του Σοφία ενώθηκαν, και δημιούργησαν τον Μιχάλη. Ο Μιχάλης Τοπούζης, ένα παιδί προσφύγων, με λαμπρή πορεία, δεν θα μπορούσε παρά να διαπρέψει και να τιμήσει και την καταγωγή του, αλλά και την πόλη μας. Και από αυτό το πρώτο “πάλαι ποτέ στο Βύρωνα”, γεννήθηκε το “Πάλαι Ποτέ στο Βύρωνα”, μια διαδικτυακή σελίδα αληθινό ιντερνετικό μουσείο της πόλης μας.

Με την ακάματη προσπάθεια και την διαρκή έρευνα του Μιχάλη Τοπούζη, το “Πάλαι Ποτέ στο Βύρωνα” φιλοξενεί σε ασπρόμαυρο χρώμα όλες τις αναμνήσεις, όλα τα γεγονότα, όλες τις τοποθεσίες και τα τοπόσημα της πόλης μας.

Η πολύτιμη και σε βάθος εργασία του έχει αποτελέσει έναν από τους πολυτιμότερους πόρους για τη γέννηση του Μουσείου Ιστορίας του Βύρωνα που θα φιλοξενηθεί σε αυτό εδώ το κτίριο και που θέλουμε να αποτελέσει την Κιβωτό της ιστορίας των ανθρώπων που ήρθαν και εγκαταστάθηκαν εδώ, που δημιούργησαν οικογένειες, όπως η οικογένεια του Μιχάλη, που εργάστηκαν, που προσέφεραν, που πολέμησαν υπέρ πατρίδος και που άφησαν ανεξίτηλο το στίγμα τους στο Βύρωνα.

Στην αρχή του χαιρετισμού μου προς εσάς σας είπα ότι η χαρά μου είναι διπλή που βρισκόμαστε εδώ σήμερα, δεν σας είπα όμως τον δεύτερο λόγο και αυτό δεν είναι τυχαίο.

Βλέπετε, διανύουμε μία περίοδο τόσο σημαντική για την πόλη μας, αρχής γενομένης από πέρυσι που τιμήσαμε τα εκατό χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή, μέχρι φέτος και του χρόνου που θα γιορτάσουμε τον πρώτο αιώνα ύπαρξης της πόλης μας. Και δεν υπάρχει καλύτερη γιορτή για τον Βύρωνα, από την ανάδειξη και την διάδοση κάθε πτυχής της ιστορίας του.

Γι’αυτό και είμαι βαθιά συγκινημένος που είμαστε εδώ όλοι μαζί συγκεντρωμένοι, γι’αυτό και έχουμε την πρόθεση να τιμούμε τους ανθρώπους που συμβάλλουν σε αυτόν τον κοινό στόχο, και στην προκειμένη περίπτωση να τιμήσουμε τον Μιχάλη Τοπούζη.

Θα ήθελα από καρδιάς να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ και τη βαθιά ευγνωμοσύνη μου για το έργο που έχεις κάνει Μιχάλη, και κάνοντας χρήση της ιδιότητάς μου ως δημάρχου αυτής της πόλης, να σε ευχαριστήσω και εκ μέρους ολόκληρου του λαού του Βύρωνα.

Είμαι σίγουρος πως θα ακούσουμε ιδιαίτερα ενδιαφέροντα πράγματα απόψε και ανυπομονώ όπως και όλοι όσοι έχουμε μαζευτεί εδώ σήμερα.

Σας ευχαριστώ πολύ».

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.