ΒΥΡΩΝΑΣ: Ο Άρειος Πάγος απέρριψε το αίτημα των δήμων ( Βύρωνα και Δάφνης-Υμηττού) για το Λόφο Κοπανά

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Δυστυχώς είναι αρνητική η απόφαση του Αρείου Πάγου σχετικά με την αίτηση αναίρεσης που είχαν  καταθέσει οι  Δήμοι Βύρωνα και Δάφνης- Υμηττού για την  διεκδικουμένη από ιδιώτες έκταση του  Λόφου Κοπάνα, που περιλαμβάνει πάνω από 100 στρέμματα μεταξύ αυτών και τα θέατρα των Βράχων και τις αθλητικές εγκαταστάσεις των δήμων Βύρωνα και Δάφνης- Υμηττού.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, με απόφαση του-22 Ιουνίου 2023 ο  Άρειος Πάγος απέρριψε την αίτηση αναίρεσης που είχε ασκήσει ο Δήμος με αποτέλεσμα να παραμένει σε ισχύ η απόφαση του Εφετείου που δικαιώνει τις διεκδικήσεις των ιδιωτών.

Οι φόβοι που είχαμε έκφραση ως «Ρωγμή»  και όχι μόνο εμείς, αλλά και ορισμένες δημοτικές παρατάξεις,  δυστυχώς επιβεβαιώνονται μας για την έκβαση της υπόθεσης διεκδίκησης από ιδιώτες έκτασης στον Λόφο Κοπάνα και τα θέατρα Βράχων μετά τους χειρισμούς της διοίκησης Κατωπόδη επαληθεύθηκαν.

Σε πρόσφατο άρθρο μας  https://rogmistinenimerosi2.blogspot.com/2023/06/blog-post.htmlμε αφορμή την απόφαση επιτροπής του υπουργείου περιβάλλοντος για το Λόφο Κοπανά και σε αντίθεση με της δηλώσεις του Δημάρχου κ. Κατωπόδη.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Μαζί για τον Βύρωνα κ. Μίλτος Μπαντής  σε ανάρτηση του στο facebook.com μεταξύ άλλων αναφέρει:

Καλούμε όλες τις Δημοτικές Παρατάξεις και τους ανεξάρτητους Δημοτικούς Συμβούλους, να προσυπογράψουν το αίτημα μας για έκτακτη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας για το θέμα του Λόφου Κοπανά.

Πηγή: Ρωγμή στην ενημέρωση

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.