Επίσπευση των διαδικασιών για την απόδοση των θεάτρων “Μελίνα Μερκούρη” και “Άννα Συνοδινού” στους πολίτες

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ο Δήμος Βύρωνα αναφέρει:

Ο συντονισμός ενεργειών προκειμένου να επισπευσθεί η διαδικασία απόδοσης των θεάτρων “Μελίνα Μερκούρη” και “Άννα Συνοδινού” στους πολίτες ήταν το αντικείμενο σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε, την Δευτέρα 3 Ιουλίου, με πρωτοβουλία της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας και π. Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς, ο νυν Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης και ο Δήμαρχος Υμηττού-Δάφνης Τάσος Μπινίσκος.

Υπενθυμίζεται ότι έχει ήδη προηγηθεί και αναμένεται να καθαρογραφεί απόφαση του Αρείου Πάγου, η οποία ουσιαστικά ανοίγει τον δρόμο για να περάσει σε ιδιώτη η έκταση 104 στρεμμάτων στον λόφο Κοπανά, όπου φιλοξενούνται τα δύο εμβληματικά θέατρα.

Με δεδομένο τον σεβασμό στην ιστορία των δύο πολιτιστικών χώρων, μετά από εισήγηση της Υπουργού Πολιτισμού και του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η Κυβέρνηση προχωρεί στην άμεση απόκτηση των 104 στρεμμάτων και στην παραχώρησή τους στους Δήμους Βύρωνα και Υμηττού-Δάφνης, άνευ ανταλλάγματος.

Η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί με την προώθηση των σχετικών νομοθετικών ρυθμίσεων στη Βουλή.

Ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης αμέσως μετά τη συνάντηση στο Υπουργείο Πολιτισμού με την Υπουργό Λίνα Μενδώνη, τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Χαρδαλιά και το Δήμαρχο Δάφνης – Υμηττού, Τάσο Μπινίσκο, δήλωσε:

“Πριν από ελάχιστες ημέρες, οι προσπάθειές μας για να παραμείνει ο Λόφος Κοπανά δασικός έπειτα κι από την αρνητική απόφαση του Αρείου Πάγου, έφεραν την παρέμβαση της Κυβέρνησης!

Όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα πραγματοποιήσαμε διαδοχικές συναντήσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης με την προηγούμενη κυβέρνηση στο Μέγαρο Μαξίμου και τους Υπουργούς κ. Γεραπετρίτη και κ. Λιβάνιο και τους τότε αρχηγούς των κομμάτων της Αντιπολίτευσης, μαζί με τον Δήμαρχο Δάφνης-Υμηττού, τον κ. Μπινίσκο.

Σήμερα, και με την ειλημμένη απόφαση της Κυβέρνησης, συναντηθήκαμε με την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Χαρδαλιά, χάρη στην καθοριστική μεσολάβηση των οποίων είχαμε τη θετική έκβαση του αιτήματός μας, προκειμένου να σχεδιάσουμε τον οδικό χάρτη για τα επόμενα βήματα που θα πρέπει να πραγματοποιηθούν.

Στην Υπουργό Πολιτισμού, σε ένδειξη ευγνωμοσύνης προσέφερα τρεις εκδόσεις μας, φυσικά το πρόγραμμα του φετινού -ιστορικού όπως αποδεικνύεται- Φεστιβάλ “Στη Σκιά των Βράχων” που είναι αφιερωμένο στον Δημήτρη Νικολαΐδη, το βιβλίο του Λογοτεχνικού Διαγωνισμού μας και το βιβλίο του Λουκά Ζώνα για τα προσφυγικά οδωνυμικά του Βύρωνα.

Ως Δήμαρχος της πόλης μας αισθάνομαι ιδιαίτερα ευτυχής για τη θετική κατάληξη και υπερήφανος για τον αγώνα που δώσαμε τα τελευταία χρόνια, για τις συνεχείς μας προσπάθειες να δημιουργήσουμε συμμαχίες στην κυβέρνηση και στη Βουλή που τελικά ήταν και αυτές που έφεραν το τόσο θετικό αποτέλεσμα για την πόλη μας. Είναι επίσης θετική η στήριξη των παρατάξεων της Αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο και το ενιαίο μέτωπο που παλέψαμε να συγκροτήσουμε για το καλό του Βύρωνα. Είμαι βέβαιος πως η αυριανή συνεδρίαση του Δ.Σ. της πόλης μας θα έχει πανηγυρικό χαρακτήρα!

Όπως πάντα, η ισχύς εν τη ενώσει!”

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.