ΠΟΕ-ΟΤΑ: Έρχεται ιδιωτικοποίηση δημοτικών υπηρεσιών

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Για σχεδιασμό ιδιωτικοποιήσεων δημοτικών υπηρεσιών το αμέσως επόμενο διάστημα, μέσω του λεγόμενου «Επιτελικού Κράτους» και της μείωσης των προσλήψεων, κάνει λόγο η ΠΟΕ – ΟΤΑ, καταγγέλλοντας ταυτόχρονα την ΚΕΔΕ ότι «σπρώχνει στο γκρεμό» του εργαζόμενους. 

Στο πλαίσιο αυτό, η ΠΟΕ – ΟΤΑ, όπως αναφέρει σε αναφέρει σε ανακοίνωση της. αποφάσισε την πραγματοποίηση Πανελλαδικής Σύσκεψης των Προέδρων των Συλλόγων-Μελών όλης της χώρας, την Τετάρτη 5 Ιουλίου, προκειμένου να συναποφασιστούν τα επόμενα διεκδικητικά βήματα.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση της ΠΟΕ – ΟΤΑ:

Η έλλειψη προσωπικού στο σύνολο πλέον των υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΔΕΝ μπορεί να κρυφτεί και δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με ευκαιριακές λύσεις και πασαλείμματα!

Η κυβέρνηση μεθοδικά έχει κλείσει επί της ουσίας την στρόφιγγα των προσλήψεων, προωθώντας τον σχεδιασμό της για το λεγόμενο Επιτελικό Κράτος, μέσω του οποίου θα «αναθέτει» υπηρεσίες σε ιδιώτες.

Η «διάταξη Βορίδη» για υποχρεωτική εξάντληση ένδικων μέσων και οι διώξεις αιρετών που δεν συμφωνούν με αυτή, ακόμη και  στις περιπτώσεις που τα δικαστήρια δικαιώνουν εργαζόμενους αναγνωρίζοντας την πραγματική τους εργασιακή σχέση εντάσσεται σε αυτόν ακριβώς τον σχεδιασμό!!!

Η στάση της ηγεσίας της Κ.Ε.Δ.Ε. είναι απογοητευτική. Από τη μια «χτυπά στην πλάτη» εργασιακές ομάδες που για χρόνια εργάζονται και προσφέρουν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και αλλά από την άλλη τους… «σπρώχνει στο γκρεμό», υπηρετώντας την πολιτική θέση για εξάντληση των ένδικων μέσων. Ο απόλυτος εμπαιγμός.

Η  Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στο πλαίσιο αυτό, αποφάσισε την πραγματοποίηση Πανελλαδικής Σύσκεψης των Προέδρων των Συλλόγων-Μελών όλης της χώρας, προκειμένου να συναποφασιστούν τα επόμενα διεκδικητικά βήματα.

Η Πανελλαδική Σύσκεψη των Προέδρων των Συλλόγων-Μελών της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. θα πραγματοποιηθεί στο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΟΛΥΒΙ», που εδρεύει στην Ιερά Οδός 154-Αιγάλεω, την ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023, με ώρα έναρξης στις 9.00 το πρωί.

Η παρουσία των συναδέλφων κρίνεται απαραίτητη για να μπορέσουμε συλλογικά να πάρουμε αποφάσεις για τις επόμενες διεκδικήσεις μας.

Ο ΚΟΜΠΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ!!!

Πηγή: aftodioikisi.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.