Εργαζόμενοι ΟΤΑ: Άμεση διακοπή όλων των υπαίθριων εργασιών ενόψει καύσωνα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Άμεση διακοπή όλων των υπαίθριων εργασιών όταν η θερμοκρασία  ξεπεράσει τους 38 οC καθώς και αυτών σε κλειστούς  χώρους, όταν δημιουργούνται ασφυκτικές συνθήκες, χωρίς καμία περικοπή αποδοχών, ζητά ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ, σε ανακοίνωση του, ενόψει του κύματος καύσωνα που θα πλήξει τη χώρα τις επόμενες μέρες.

Ειδικότερα στην ανακοίνωση τους, οι εργαζόμενοι σημειώνουν:

Το επόμενο διάστημα, σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία, θα βρεθούμε αντιμέτωποι με κύμα καύσωνα. Δεν χωράει κανένας  εφησυχασμός. Επιβάλλεται να ληφθούν άμεσα μέτρα για την προστασία της  ζωής και της υγείας μας. Οι υψηλές θερμοκρασίες, σε συνδυασμό με  την αυξημένη υγρασία, αποτελούν κυριολεκτικά κίνδυνο – θάνατο για τους εργαζόμενους, ιδιαίτερα για όσους αντιμετωπίζουν καρδιακά και πνευμονολογικά  προβλήματα ή άλλα υποκείμενα νοσήματα.

Το πρόβλημα αφορά πρώτα και κύρια εκείνους τους συναδέλφους που  καθημερινά, βρέξει-χιονίσει, είναι εκτεθειμένοι στα καιρικά φαινόμενα την ώρα που  πραγματοποιούν ιδιαίτερα βαριές και ανθυγιεινές εργασίες (πράσινο, αποκομιδή απορριμμάτων, καθαρισμός δρόμων, τεχνικά συνεργεία, κοιμητήρια, συντήρηση, κτλ).  Δεν μένουν όμως ανεπηρέαστοι ούτε οι οδηγοί, ούτε οι διοικητικοί υπάλληλοι, εφόσον τα κλιματιστικά είναι σε πολλές περιπτώσεις ανεπαρκώς συντηρημένα ή δεν λειτουργούν, ή ακόμα και δεν υπάρχουν (π.χ. ΚΕΠ Ευόσμου).

Στις επικίνδυνες αυτές συνθήκες κράτος και Δημοτικές Αρχές  αντιμετωπίζουν την προστασία της υγείας μας ως κόστος που πρέπει να  περικόψουν. Οι σχεδιασμοί να μην μπαίνουν οι ρυθμίσεις στα κλιματιστικά κάτω από  τους 27ο C στις κρατικές υπηρεσίες, στο όνομα «εξοικονόμησης ενέργειας», είναι  αποκαλυπτικοί. Τα όποια μέτρα ανακοινώνουν οι κυβερνήσεις για την προστασία  των εργαζομένων από τον καύσωνα αποτελούν απλά ευχολόγια – «συστάσεις», μια που πρακτικά, με σχεδόν διαλυμένη την Επιθεώρηση  Εργασίας, κανένας δεν ελέγχει την εφαρμογή τους.

Δεν επιτρέπουμε σε κανένα να παίζει με τις ζωές μας!

Απαιτούμε από τις  Δημοτικές Αρχές να ληφθούν άμεσα όλα τα αναγκαία μέτρα για την Ασφάλεια  και την Υγεία των εργαζομένων:

  1. Άμεση διακοπή όλων των υπαίθριων εργασιών όταν η θερμοκρασία  ξεπεράσει τους 38 οC ή και σε χαμηλότερες θερμοκρασίες ανάλογα με τη  σχετική υγρασία (Υ.Α. υπ’ αρ. Δ7 / Α / οικ.12050/2223 / 23-5-2011,  Άρθρο 23 Παρ. 4). Αντίστοιχα, άμεση διακοπή εργασιών και σε κλειστούς  χώρους, όταν δημιουργούνται ασφυκτικές συνθήκες, χωρίς καμία περικοπή  αποδοχών.
  2. Πλήρη αποχή από την εργασία, όταν επικρατούν συνθήκες καύσωνα, των  εργαζομένων που εντάσσονται σε ομάδες υψηλού κινδύνου (καρδιοπαθείς,  πνευμονοπαθείς, διαβητικοί, νεφροπαθείς, εγκυμονούσες, κ.λπ.).
  3. Συχνά διαλείμματα κατάλληλης διάρκειας για την πρόληψη της θερμικής  καταπόνησης των εργαζομένων, ανάλογα με τις συνθήκες περιβάλλοντος και τα  χαρακτηριστικά και την ένταση της εργασίας.
  4. Διάθεση, σε συνεχή βάση, στους εργαζόμενους πόσιμου δροσερού νερού κοντά  στη θέση εργασίας τους.
  5. Άνοιγμα κατάλληλων κλιματισμένων χώρων διαλείμματος για την ανάπαυση των  εργαζομένων.
  6. Για τη λειτουργία των κλιματιστικών να εξασφαλιστεί ότι τηρούνται τα  αναφερόμενα στην εγκύκλιο για μέτρα διασφάλισης από ιογενείς λοιμώξεις  Δ1δ/ΓΠ οικ 26635/23-04-2020 (π.χ. συνεχής φυσικός αερισμός του χώρου ακόμη  και με παράλληλη λειτουργία κλιματιστικών μονάδων, αποφυγή ανακυκλοφορίας  αέρα κ.λπ.).

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί τις  μέρες αυτές.

Να ενημερώνουν άμεσα  το Σωματείο για κάθε παραβίαση των μέτρων  και κάθε αυθαιρεσία.

Πηγή: aftodioikisi.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.