Οριστικό λουκέτο σε δεκάδες καταστήματα ΕΛΤΑ σε όλη τη χώρα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Τα 65 θα φτάσουνε απο σήμερα Δευτέρα 17 Ιουλίου τα καταστήματα των ΕΛΤΑ που θα έχουν βάλει λουκέτο, στο πλαίσιο υλοποίησης του σχεδίου αναδιάρθρωσης του ταχυδρομείου, το οποίο, πάντως, έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στις τοπικές κοινωνίες.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο που πέρασε αναρτήθηκαν στη «Διαύγεια» αποφάσεις για την αναστολή συναλλακτικής δραστηριότητας σε ακόμα 40 καταστήματα των ΕΛΤΑ. Σε αυτά μάλιστα περιλαμβάνονται και τα καταστήματα μεγάλων δήμων της Αττικής, όπως της Καισαριανής, του Παπάγου, της Παιανίας, ενώ μετά το λουκέτο στο κατάστημα του Κολωνακίου από σήμερα, σειρά παίρνει και αυτό του Βοτανικού, σύμφωνα με τον νέο κατάλογο.

Περίπου 40 καταστήματα των ΕΛΤΑ σε όλη τη χώρα κατεβάζουν ρολά από τις 17 Ιουλίου κατ’ εφαρμογήν του σχεδίου αναδιάρθρωσης της εταιρείας. Σε αυτά ανήκουν τα ΕΛΤΑ Παιανίας, Βοτανικού, Νέας Περάμου, Παπάγου, Καισαριανής, Βάρκιζας, Αγ. Νικολάου Πειραιά, Αράχωβας και Χανίων, Κοκκινιάς, Καλυβίων Θορικού, Αμφιθέας (Π. Φαλήρου 2), Αγίων Αναργύρων, Αγίας Τριάδας Αργολίδας, Πάτρας 4, Ερυθρών Αττικής, Ελευθέριου Θεσσαλονίκης, Δεριγνύ στην Αθήνα, Αργυρούπολης, Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη, Κορυδαλλού, Κοντόπευκου, Κολωνακίου, Κηφισιάς (Κέντρο), Κάτω Πατησίων (ΑΘ. 42), Καμινίων, Καλλιθέα 3, Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης, Ελληνορώσων, Βυτίνας Αρκαδίας, Νοσοκομείου Ρίου, Παλαίρου Αιτωλοακαρνανίας, Νέας Ιωνίας Βόλου και Νεάπολης Νίκαιας.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 1.150 καταστήματα σε όλη την επικράτεια, με τη διακοπή λειτουργίας μερικών δεκάδων εξ αυτών να αποσκοπεί στη βελτιστοποίηση του τρόπου λειτουργίας του δικτύου των ΕΛΤΑ.

Πηγή: dikaiologitika.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.