Χρήστος Γώγος: ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ Mαζί με τον Μίλτο Μπαντή, θα σηματοδοτήσουμε τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ για την πόλη μας

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Πριν λίγη ώρα ο Χρήστος Γώγος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook αναφέρει:

Ο Βύρωνας της καρδιάς μας, της ζωής μας όλης θα έλεγα, παραμένει πάντα πάνω και πέρα από τη φιλοδοξία του καθενός από εμάς, που τον υπηρετούμε εδώ και χρόνια με συνέπεια και τον θέλουμε πρωταγωνιστή!

Αγαπημένοι μου φίλοι, υπάρχουν στιγμές στην πορεία του κάθε ανθρώπου που τον καθορίζουν, τον προσδιορίζουν και τον συνοδεύουν για το υπόλοιπο της ζωής του. Στιγμές που άλλες φορές μας γεμίζουν όμορφα συναισθήματα ανάτασης και δημιουργίας, και άλλες φορές μας αφήνουν λιγότερο ευχάριστα, πικρά ψυχικά αποτυπώματα.

Από το 1998, ξεκινώντας στο πλευρό του καλού μου φίλου και πάντα συνοδοιπόρου Νίκου Χαρδαλιά, την αυτοδιοικητική μας πορεία, και μέχρι σήμερα με τους κατά καιρούς καλούς φίλους και εξαιρετικούς συνεργάτες, βάλαμε την πόλη μας πάνω από την ίδια την επαγγελματική μας προοπτική, πάνω από την οικογενειακή μας ισορροπία, πάνω από την όποια συνηθισμένη μας καθημερινότητα.

Και είχαμε τη χαρά, τύχη και ευλογία για 12 χρόνια (2003-2014) να αλλάξουμε τα πάντα με μικρά και μεγάλα έργα σε κάθε γειτονιά της πόλης μας, σε μια προσπάθεια που προσωπικά (και χωρίς άνω τελείες) συμμετείχα με συνέπεια, μεράκι και διάθεση από την πρώτη έως την τελευταία ημέρα. Μια προσπάθεια που οι Βυρωνιώτες έδειξαν την απόλυτη εμπιστοσύνη τους με τις αλλεπάλληλες τότε εκλογικες μας νίκες.

Εννέα χρόνια μετά, η προσπάθεια αυτή έχει εξαϋλωθεί, έχει ισοπεδωθεί, έχει στρεβλά αποδομηθεί από μια ανύπαρκτη δημοτική αρχή, κατώτερη των προσδοκιών όλων μας, όμηρη των ιδεοληψιών της και της ανικανότητάς της να οραματιστεί, να σχεδιάσει και κυρίως να δημιουργήσει και κατασκευάσει όλα όσα έχει ανάγκη ο Βύρωνάς μας και οι συμπολίτες μας!

Μια δημοτική αρχή, που απλά υπήρξε τυχερή δυο φορές και εκμεταλλεύθηκε τους χωρίς νόημα ανταγωνισμούς και ανούσιες αντιπαραθέσεις και την χωρις τελικά νόημα διάσπαση των δυνάμεων της δημιουργίας, των δυνάμεων που στο παρελθόν είχαν αδιαπραγμάτευτα αποδείξει ότι και θέλουν και μπορούν!

Πριν λίγα 24ωρα, ο Μίλτος Μπαντής ανακοίνωσε την πρόθεσή του και απόφασή του να είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος. Και δυστυχώς με την απόφαση του αυτή φοβάμαι οτι κινδυνεύουμε να γίνουμε πάλι στο ίδιο έργο θεατές. Με ανθρώπους της κοινωνίας, εξαιρετικά δημιουργικά στελέχη, να είναι προβληματισμένα και μοιρασμένα σε δυο παρατάξεις, που και στο παρελθόν και για 12 χρόνια δούλεψαν μαζί για το καλό της πόλης με εξαιρετικά αποτελέσματα, αλλά 9 χρόνια τώρα διαμοιρασμένα σε διαφορετικά μετερίζια, “χαρίζουμε” την γειτονιά μας στους ανίκανους της Δημοτικής Αρχης του Σύριζα και την καταδικάζουμε στην ανυπαρξία και το τέλμα. Γιατί ολοι πλεον ξέρουμε, ολοι έχουμε βιώσει, πως η διάσπαση φέρνει πόλωση, αντιπαραθέσεις, κατήφεια και στο τέλος ήττες. Ήττες όχι παραταξιακές, αλλά ήττες προοπτικής και δημιουργίας για τον Βύρωνα μας.

Αλλά αυτό θα σταματήσει οριστικά και αμετάκλητα! Όσο προβληματισμένος, όσο απογοητευμένος και αν νιώθω από την όλη κατάσταση, δεν σκοπεύω να μείνω απαθής κα να επιτρέψω να γίνουν τα ίδια λάθη! Ο Βύρωνας άλλωστε για μένα δεν ήταν και δεν είναι λάφυρο, δεν ήταν και δεν είναι μια φιλοδοξία στο όριο της οποιας ματαιοδοξίας, είναι ο αδιαπραγμάτευτος τρόπος ζωής μου, το διαρκές στοίχημα ευθύνης μου, το δικό μου λιμάνι ευθύνης και προσφοράς, το δικό μου ταξίδι αρχών και σταθερων αξιών!

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, παίρνω την υπόθεση πάνω μου και μέσα στα επόμενα 24ωρα θα συναντηθώ με τον Μίλτο Μπαντή και θα του ζητήσω να αφήσουμε στην άκρη ο,τιδήποτε μας χώρισε εννιά χρόνια, και να συζητήσουμε χωρίς προαπαιτούμενα την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, ώστε να καταλήξουμε επιτέλους σε μια λύση – απόφαση ενότητας, ευθύνης, δημιουργίας και κυρίως ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ, απέναντι στους χιλιάδες συμπολίτες μας που απαιτούν ΑΜΕΣΑ να δώσουμε τέλος στο τέλμα.

Αγαπημένοι μου φίλοι και συνεργάτες,

Σε όλη μου τη ζωή,

Δεν φοβήθηκα ποτέ την ευθύνη.

Δεν αρνήθηκα ποτέ τη συζήτηση και συνεργασία.

Δεν αποποιήθηκα και δεν ξέχασα ποτέ τη δημιουργική εμπιστοσύνη των Βυρωνιωτών που με εκλέγουν πρώτο στις προτιμήσεις τους εδώ και δυο εκλογικές αναμετρήσεις.

Μπαίνω μπροστά στην προσπάθεια εξεύρεσης λύσης από τα αδιέξοδα των διασπάσεων, αναλαμβάνω πρωτοβουλία και τις επόμενες ώρες μαζί με τον Μίλτο Μπαντή, θα συζητήσουμε, θα καταλήξουμε και κυρίως θα σηματοδοτήσουμε τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ για την πόλη μας που πρέπει να πάει επιτέλους ΜΠΡΟΣΤΑ!

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.