«Χειρουργείο» οι τιμές εισόδου σε παραλίες, δυσβάσταχτο το φορτίο για ένα μπάνιο

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Βαθιά το χέρι στην τσέπη θα πρέπει να βάλουν όσοι επιλέξουν να κάνουν μπάνιο στις οργανωμένες πλαζ τις Αττικής.

Ο καιρός μπορεί να μην είναι και καλύτερος ωστόσο το θερμόμετρο ανεβαίνει καθώς έχουμε μπει στο για τα καλά στο καλοκαίρι. Το κόστος για είσοδο, ξαπλώστρα κι ομπρέλα έχει αυξηθεί και σε πολλές περιπτώσεις τα ποσά ζαλίζουν. Σε γνωστές παραλίες τα ποσά ξεπερνούν ακόμα και τα 100 ευρώ.

Ενδεικτικά, το Dnews παρουσιάζουν τις τιμές από διάφορες παραλίες τις Αττικής.

Άλιμος

Η είσοδος στην παραλία του Αλίμου είναι στα 6 ευρώ και 2 ευρώ η ξαπλώστρα. Τα Σαββατοκύριακα ανέρχεται στα 8 ευρώ ενώ με μειωμένο εισιτήριο είναι στα 3 ευρώ, με τους δημότες να έχουν δωρεάν είσοδος.

Πλαζ Βούλας

Τις καθημερινές το κανονικό εισιτήριο είναι στα 7 ευρώ. Τα Σαββατοκύριακα ανέρχεται στα 8,50 ευρώ. Το μειωμένο εισιτήριο κοστίζει 3,5 ευρώ (φοιτητές, ενήλικες άνω των 65, παιδιά από 6 έως 12 ετών – για τα παιδιά κάτω από 6 ετών, η είσοδος είναι δωρεάν).

Ακτή Βουλιαγμένης

Το κανονικό εισιτήριο είναι στα 10 ευρώ χωρίς όμως κάποια επιπρόσθετη χρέωση για ξαπλώστρες και ομπρέλες. Το μειωμένο εισιτήριο είναι στα 5 ευρώ (μαθητές, φοιτητές, πολύτεκνοι, άτομα άνω των 65 ετών, συνοδοί, ΑΜΕΑ, στρατιώτες, άνεργοι, γκρουπ 14 και άνω ατόμων, μέλη συλλόγων, δημότες του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης).

Σημειώνεται ότι άτομα με ειδικές ανάγκες, με ποσοστό αναπηρίας άνω του 67% και παιδιά έως και 5 ετών, καθώς και συνοδοί γκρουπ (ένα άτομο δωρεάν, ανά 14 άτομα), εισέρχονται δωρεάν.

Καβούρι

Στο Καβούρι το κόστος για το σετ ξαπλώστας φτάνει τα 14 ευρώ, ωστόσο σε παραλία γνωστής ξενοδοχειακής μονάδας το σετ ξαπλώστρας για ενήλικες είναι στα 100 ευρώ και για τα παιδιά 70 ευρώ.

Καλύβια

Στα Καλύβια τις καθημερινές το σετ είναι 15 ευρώ για τις δυο πρώτες σειρές και 12 ευρώ το σετ από την τρίτη σειρά και πίσω. Σαββατοκύριακα και αργίες η τιμή ανεβαίνει στα 30 και 20 ευρώ αντίστοιχα. Αν ο επισκέπτης επιλέξει κρεβάτι αντί ξαπλώστρας το ποσό είναι στα 30 ευρώ, ενώ τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες 50 ευρώ.

Αστέρας beach

Για να κάτσει κάποιος στην πρωτο σειρά τις καθημερινές το σετ στοιχίζει 100 ευρώ, ενώ τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες 180 ευρώ. Οι υπόλοιπες θέσεις αντίστοιχα κοστίζουν 80 και 160 ευρώ. Το ποσό μειώνεται για τους δημότες Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης. Η έκπτωση ισχύει μόνο για τις καθημερινές.

Ο κ. Νεκτάριος μέλος τετραμελής οικογένειας δηλώνει στα Dnews πως τα τελευταία χρόνια αποφεύγει τις οργανωμένες παραλίες.

«Επιλέγουμε μη οργανωμένες παραλίες γιατί το κόστος για ένα μπάνιο είναι δυσβάσταχτο έστω και αν γίνεται μία φορά την εβδομάδα. Η είσοδος στις παραλίες ακόμα και σε αυτές που είναι φθηνές είναι απαγορευτική για εμάς, καθώς δεν είναι μόνο αυτό αλλά αν υπολογίσεις τους καφέδες, τα αναψυκτικά, τα σνακ, συν φυσικά από τα καύσιμα για το πήγαινε – έλα, χρειαζόμαστε τουλάχιστον 70 ευρώ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τιμές αφορούν μόνο τις εισόδου και τα σετ στην παραλία. Δεν έχουν υπολογιστεί τα έξοδα για το φαγητό και τα αφεψήματα που καταναλώνουμε συνήθως στις παραλίες.

Πηγή: dikaiologitika.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.