Σωμ.Εργαζομένων Βύρωνα: Ανακοίνωση για τη σχολική καθαριότητα στο Δήμο Βύρωνα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα αναφέρει:

Για ακόμη μια χρονιά, οι εργασιακές σχέσεις στο χώρο της καθαριότητας των σχολείων, συνεχίζουν να είναι ελαστικές και μερικής απασχόλησης, για μία εργασία που είναι πάγια και οι ανάγκες αυξημένες  για καθαρά σχολεία.

Πιο συγκεκριμένα το υπουργείο ανακοίνωσε με την αριθμ. πρωτ. ΔΙΠΑΑΔ/Φ.ΕΓΚΡ/78/10519/20-7-2023 απόφαση των Υπουργών Οικονομικών και Εσωτερικών ότι εγκρίθηκε ο μέγιστος αριθμός των ωρών ημερήσιας απασχόλησης των σχολικών καθαριστριών καθώς και ο μέγιστος αριθμός προσλαμβανόμενων εργαζομένων ανά Δήμο για το διδακτικό έτος 2023-2024.

Ειδικότερα ο συνολικός αριθμός προσλαμβανομένων ανέρχεται σε 15.357 άτομα και ο μέγιστος αριθμός των ωρών ημερήσιας απασχόλησης του προσλαμβανόμενου προσωπικού 46.527  ώρες.

Σύμφωνα με την απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών  ο μέγιστος αριθμός ωρών ημερήσιας απασχόλησης ανά Δήμο ισοδυναμεί με το μέγιστο αριθμό ατόμων ημερήσιας απασχόλησης τριών (3) ωρών και αποτελεί το μέγιστο επιτρεπόμενο αριθμό προσλαμβανόμενων ατόμων.

Ο Δήμος καθορίζει ελεύθερα τις ώρες ημερήσιας απασχόλησης των ατόμων που προσλαμβάνει, υπό την προϋπόθεση τήρησης των μέγιστων ορίων.

Συνεχίζεται έτσι η ίδια και απαράδεκτη λογική για το μοίρασμα της φτώχειας και της ανεργίας, που αποφάσισε να κάνει η κυβέρνηση στους εργαζόμενους στην καθαριότητα των σχολείων.

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βύρωνα πήρε απόφαση, με βάση την παραπάνω εγκύκλιο, για πρόσληψη 23 εργαζομένων στη σχολική καθαριότητα με πλήρες ωράριο.

Στην υπάρχουσα κατάστασηκαλούνται 26 σχολικές καθαρίστριες (3 μόνιμες και 23 ορισμένου χρόνου) να καλύψουν  τις ανάγκες καθαριότητας σε 31 σχολεία (λύκεια, γυμνάσια, δημοτικά και νηπιαγωγεία), σε χώρους αμέτρητων τετραγωνικών στο Δήμο Βύρωνα. Είναι ολοφάνερο ότι ο αριθμός των εργαζομένων είναι ελλιπής με βάση τις ανάγκες καθαριότητας της σχολικής κοινότητας του Δήμου Βύρωνα.

Όχι στην εντατικοποίηση της εργασίας στη σχολική καθαριότητα.

Διεκδικούμε:

  • Μετατροπή όλων των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου.
  • Προσλήψεις καθαριστριών πλήρους απασχόλησης.
  • Μέτρα για την υγεία και ασφάλεια των εργαζομένων με παροχή όλων των απαραίτητων μέσων ατομικής προστασίας.
  • Μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους,ουσιαστικές αυξήσειςστους μισθούς μας.
  • Απαιτούμε από τη Δημοτική Αρχή να προσλάβει άμεσα εργαζόμενους, ώστε να διασφαλιστεί η καθαριότητα των σχολικών μονάδων χωρίς την υπερεντατικοποίηση της εργασίας του προσωπικού όπως συμβαίνει μέχρι σήμερα.

Το Δ.Σ.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.