Αιτήματα και ερώτηση προς τον Δήμο Βύρωνα από την Ένωση Πολιτών «Ενάργεια»

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η Ενάργεια Βυρωνιώτες αvαφέρει:

Κοινοποίηση προς:

-Γραφείο Διοικητή Εθνικής Αρχής Διαφάνειας

-Τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βύρωνα κ. Γεώργιο Πλακίδα

-Τις/ τους κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους Βύρωνα

-Αστυνομικό Τμήμα Βύρωνος

-Τοπικό Τύπο της πόλης του Βύρωνα

ΘΕΜΑ: «α) ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ME ΤΗN ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ “ΠΡΑΣΙΑΣ” και β) ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΕ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ»

Δήμαρχε,

 ΑΙΤΗΜΑ Α:

Στις 12 Απριλίου 2022, η δημοτική παράταξη «Πρωτοβουλία Πολιτών Βύρωνα» επειδή, όπως ανέφερε, έγινε αποδέκτης «διαρκών καταγγελιών, παραπόνων και αναφορών συμπολιτών μας, αναφορικά με την απαράδεκτη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην πόλη μας εξαιτίας της ανεξέλεγκτης χρήσης από κάθε λογής επιχείρηση και φυσικά πρόσωπα των κοινόχρηστων χώρων, αλλά και την εμφανή εγκατάλειψη πολλών δημοτικών υποδομών», υπέβαλε Αίτημα σύγκλησης του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα: «Συζήτηση και λήψη απόφασης για την ποιότητα ζωής στην πόλη μας, την διαφύλαξη της ελεύθερης και ανεμπόδιστης χρήσης του δημόσιου χώρου, τη συντήρηση και αναβάθμιση των κοινόχρηστων χώρων».

Επειδή πέρασαν τρεις (3) μήνες και το θέμα δεν συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο, για το λόγο αυτό, εμείς, οι πολίτες της Ένωσης Πολιτών της «Ενάργειας», ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ το κείμενο της δημοτικής παράταξης «Πρωτοβουλία Πολιτών Βύρωνα», το οποίο παραθέτουμε στο τέλος του δικού μας αιτήματος και,

ΑΙΤΟΥΜΕΘΑ, βάσει του Κανονισμού λειτουργίας του Δ.Σ., την συζήτησή του στο Δημοτικό Κατάστημα, ως τακτικό θέμα της ημερήσιας διάταξης, τον μήνα Σεπτέμβριο του 2022.

Με το συνημμένο Έγγραφο ν.1, της Γενικής Επιθεωρήτριας Δημόσιας Διοίκησης κυρίας Μαρίας Παπασπύρου, Σας υπενθυμίζουμε τις θεσμικές σας ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ, τις οποίες ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΤΕ ΠΟΤΕ, παρά τα όσα αναφέρατε στο με Αρ. Πρωτ.: 690/13-01-2020 Εισηγητικό σας σημείωμα για τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 15ης Ιανουαρίου 2020. Βλέπε συνημμένο ν. 2: Απόσπασμα του Εισηγητικού σημειώματος, καθώς επίσης και τις συνημμένες φωτογραφίες ν. 3 και ν. 4. Κατάδηλος η παραβίαση των δικαιωμάτων πεζών και Αμεα.

Επιπροσθέτως, στο ίδιο θέμα ΖΗΤΑΜΕ να συζητηθεί και η υπόθεση του φαινομένου της αυθαίρετης και παράνομης χρήσης της πρασιάς, (κυρίως) από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που στεγάζονται σε πολυκατοικίες, γιατί, η πρασιά θεωρείται-είναι κοινόχρηστος χώρος, στην κοινή χρήση όλων των ιδιοκτητών ορόφων και διαμερισμάτων της κάθε πολυκατοικίας και δεν μπορεί να αποτελέσει αποκλειστική ιδιοκτησία κανενός! Έτσι, με το κλείσιμο των χώρων αυτών, της πρασιάς, με αυθαίρετες και παράνομες κατασκευές από τους καταστηματάρχες, η Διοίκησή σας είναι συνένοχος στην παρανομία, γιατί καλύπτεται πίσω από το αστικό δίκαιο, δηλώνοντας ότι η πρασιά «αποτελεί ιδιωτικό χώρο» και ισχυριζόμενη ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα, ενώ κάλλιστα θα μπορούσε να είχε ανακαλέσει, άμεσα, όλες τις άδειες, όλων εκείνων των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος που κάνουν παράνομη και αυθαίρετη χρήση της πρασιάς. Η νομοθεσία είναι σαφής. Η δε Διεύθυνση Σχεδίου Πόλεως & Δόμησης του Δήμου Αθηναίων που στηρίζει διοικητικά τον Δήμο Βύρωνα, είχε αναφέρει σε Έγγραφό της, ως Απάντηση στην με Αρ. Πρωτ.: 310262/29-09-2015 Αναφορά, ότι, για τις ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΕΙ Η ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ! Δηλαδή, ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ!  (Βλέπε άρθρο Τετάρτης 18 Μαΐου 2016:

ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΤΙΣ ΠΡΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ

https://vironasipolimas.blogspot.com/2016/05/blog-post_18.html)

Αντιθέτως, Εσείς, κάθε φορά, επιβραβεύετε εκείνους τους καταστηματάρχες που κάνουν παράνομη και αυθαίρετη χρήση της πρασιάς με το να τους χορηγείτε και άδειες παραχώρησης κοινοχρήστων χώρων στα πεζοδρόμια ή στις πλατείες, απέναντι από τα καταστήματά των.

 ΑΙΤΗΜΑ Β:

Με αφορμή τη συζήτηση που έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο, στις 18 Ιουλίου 2022, αναφορικά με την παραβατικότητα του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος με την ονομασία «To stores”, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Παν. Τσαλδάρη και Ανακρέοντος, στην πλατεία Ελ. Βενιζέλου (Άγιος Λάζαρος), και την αυθαίρετη και παράνομη ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων αφού όπως αναφέρθηκε, από τα στοιχεία της Τεχνικής Υπηρεσίας προέκυψε ότι δεν έχει εκδοθεί η απαιτούμενη άδεια από το Δήμο, και, ενόψει της επικείμενης αποστολής εγγράφου ενημέρωσης-προειδοποίησης προς τον υπεύθυνο του καταστήματος,

ΑΙΤΟΥΜΕΘΑ να επιδείξετε, άμεσα, την ίδια ευαισθησία όσον αφορά και την αυθαίρετη ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων στο πεζοδρόμιο της οδού Νίκου Νικηφορίδη αρ. 12, από το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος με την ονομασία «Λαδολέμονο», η οποία εν γνώσει σας συνεχίζεται, παρότι η κατάληψη του κοινοχρήστου χώρου Καταστρατηγεί τα Συνταγματικώς κατοχυρωμένα δικαιώματα των πεζών και αντιβαίνει στην Νομοθεσία (2ο Άρθρο της Απόφασης του Υπ. ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. 52488/2002 (ΦΕΚ 18Β’/02) και  Άρθρο 65 παρ. 2 του Νόμου 4688/2020, που αναφέρουν ότι: «… σε κάθε περίπτωση, κατά την ανάπτυξη των τραπεζοκαθισμάτων σε κοινόχρηστους χώρους, πρέπει να εξασφαλίζεται η λωρίδα ελεύθερης όδευσης πεζών τουλάχιστον ενός μέτρου και πενήντα εκατοστών (1,50 μ.)», και παρά το γεγονός ότι του έχει επιβληθεί πρόστιμο δυο (2) φορές, αφού και στην περίπτωση αυτή, από τα στοιχεία της Τεχνικής Υπηρεσίας -τα οποία επισυνάπτουμε ως συνημμένο ν. 5 και συνημμένο ν.6- προκύπτει ότι δεν έχει εκδοθεί η απαιτούμενη άδεια από το Δήμο Βύρωνα.

Η συγκεκριμένη «υπόθεση», αποτελεί ΝΤΡΟΠΗ για την Διοίκησή σας, αφού, όπως γνωρίζετε, συζητήθηκε ως Ερώτηση (Αριθμ. Πρωτ.: 13142/15-07-20) στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης 21 Ιουλίου 2020, και γίνατε αποδέκτης κοινοποίησης τόσο της Απάντησης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης του Τμήματος Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Ν.Π., στην με Αριθμό Πρωτοκόλλου: 17261/2020 Αναφορά μας, όσο και της Απάντησης της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής (Γ.Α.Δ.Α.) του Τμήματος Γενικής Αστυνόμευσης, στην με Αριθμό Πρωτοκόλλου: 1020/6736/1 Αναφορά μας.

Πριν ένα χρόνο δε, στις 29 Ιουλίου 2021 η «Ενάργεια» είχε υποβάλει ξανά, προς το Δήμο Βύρωνα, την με Αρ. Πρωτ.: 13747 Αναφορά, από την οποία προέκυψε η, με Αρ. Πρωτ.: 13814/30/07/2021, Έκθεση Αυτοψίας της Τεχνικής Υπηρεσίας, βλέπε συνημμένο ν. 5 και συνημμένη φωτογραφία ν. 7.

 ΕΡΩΤΗΣΗ:

Τέλος, Παρακαλούμε όπως μας απαντήσετε, μέσα στην προθεσμία που ορίζει το Σύνταγμα, γιατί στην πλατεία Φατσέα γίνεται ήδη ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων από τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος της περιοχής, από τη στιγμή που η ανάπλασή της δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί; Πως έχουν δοθεί και από ποιόν οι άδειες παραχώρησης κοινοχρήστου χώρου πάνω στην πλατεία; Η διαδικασία είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ!

Παρακαλούμε να δοθούν, Άμεσα, σε όλες τις δημοτικές παρατάξεις τα στοιχεία της Άδειας κάθε καταστήματος με τον αριθμό τραπεζοκαθισμάτων που τους έχει επιτραπεί να αναπτύξουν.

Ένωση Πολιτών «Ενάργεια»

enargeia.virionotes@gmail.com

21 Ιουλίου 2022

ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ το Αίτημα της δημοτικής παράταξης «Πρωτοβουλία Πολιτών Βύρωνα»:

«Πρωτοβουλία Πολιτών Βύρωνα»: Αίτημα σύγκλισης Δημοτικού συμβουλίου

Προς: τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βύρωνα κ. Γεώργιο Πλακίδα

Κοινοποίηση προς:

  1. τον Δήμαρχο Βύρωνα κ. Γρηγόριο Κατωπόδη,
  2. τις/ τους κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους Βύρωνα,
  3. τις αρμόδιες δημοτικές υπηρεσίες.

Βύρωνας, 12/4/2022

ΘΕΜΑ: ΑΙΤΗΜΑ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΜΑ «Συζήτηση και λήψη απόφασης για την ποιότητα ζωής στην πόλη μας, την διαφύλαξη της ελεύθερης και ανεμπόδιστης χρήσης του δημόσιου χώρου, τη συντήρηση και αναβάθμιση των κοινόχρηστων χώρων».

κ. Πρόεδρε,

Η ελεύθερη και ανεμπόδιστη πρόσβαση στον δημόσιο χώρο, η ασφαλής και ελεύθερη χρήση δρόμων και πεζοδρομίων από τους πεζούς, ιδίως από ΑμεΑ, γονείς με μικρά παιδιά, ηλικιωμένων κ.ά., είναι ζήτημα που συνδέεται άμεσα και εν πολλοίς καθορίζει την ποιότητα ζωής των κατοίκων μιας πόλης.

Δυστυχώς, στον Βύρωνα, η καταστρατήγηση των δικαιωμάτων των πεζών, η αυθαίρετη κατάληψη των κοινοχρήστων χώρων από επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα, η συνεχής ιδιωτικοποίηση και ο περιορισμός του δημόσιου χώρου είναι παραπάνω από εμφανής.

Η δημοτική παράταξη «Πρωτοβουλία Πολιτών Βύρωνα», την οποία εκπροσωπούμε στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου, δέχεται διαρκώς καταγγελίες, παράπονα και αναφορές συμπολιτών μας,  για την απαράδεκτη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην πόλη μας εξαιτίας της ανεξέλεγκτης χρήσης από κάθε λογής επιχείρηση και φυσικά πρόσωπα των κοινόχρηστων χώρων, αλλά και την εμφανή εγκατάλειψη πολλών δημοτικών υποδομών.

Και εμείς οι ίδιοι,  ζώντας στον Βύρωνα, διαπιστώνουμε ότι μέρα με τη μέρα, λόγω της γενικότερης ανοχής και αδιαφορίας που επικρατεί, ιδίως όμως της δημοτικής αρχής που φέρει την κύρια ευθύνη, η κατάσταση έχει ξεφύγει. Συγκεκριμένα:

  • Συρρικνώνεται συνεχώς ο κοινόχρηστος χώρος εξαιτίας της κατάληψης από τραπεζοκαθίσματα, αυθαίρετες κατασκευές, διάφορα εμπόδια (σταντ, ομπρέλες, πινακίδες κλπ).
  • Παρακωλύεται η ελεύθερη χρήση και η προσπέλαση των πεζοδρομίων και των λιγοστών διαβάσεων από αυθαίρετες καταλήψεις, παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα, δίκυκλα και διάφορες κακοτεχνίες. Γενικά σε καμία περίπτωση δεν διασφαλίζεται η ασφαλής διέλευση μικρών παιδιών, ηλικιωμένων και ΑμεΑ.
  • Στις περιοχές που λειτουργούν νυχτερινά καταστήματα, διαπιστώνεται ηχορύπανση από την μεγάλη κίνηση οχημάτων και παραβιάζονται οι ώρες κοινής ησυχίας. Πολλές φορές υπάρχει κίνδυνος τροχαίων ατυχημάτων λόγω της υψηλής ταχύτητας κίνησης των οχημάτων, ιδιαίτερα στην οδό Καραολή και Δημητρίου.
  • Παρατηρείται το φαινόμενο της αυθαίρετης κατάληψης θέσεων στάθμευσης στους δρόμους της πόλης με διάφορα εμπόδια.
  • Ο σχετικός Κανονισμός Παραχώρησης Κοινοχρήστων Χώρων, που έχει εγκρίνει το Δημοτικό Συμβούλιο, καταστρατηγείται.
  • Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου μας, ουδέποτε έχει καταθέσει προς έγκριση στο Δημοτικό Συμβούλιο, την εκ του νόμου προβλεπόμενη Ετήσια Έκθεση των πεπραγμένων της, έτσι ώστε να υπάρχει πλήρης ενημέρωση όλων των δημοτικών συμβούλων.

Το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης επιβάλλεται να συζητήσει επί τέλους συγκροτημένα και με την συμμετοχή των συμπολιτών μας αυτά τα κρίσιμα κατά τη γνώμη μας προβλήματα. Οι δημοτικές παρατάξεις και οι δημοτικοί σύμβουλοι οφείλουν να τοποθετηθούν και να κατατεθούν προτάσεις  έτσι ώστε οι συνδημότες μας να γνωρίζουν τις θέσεις όλων για το θέμα.

Η προσβασιμότητα και η λειτουργικότητα των κοινόχρηστων χώρων συνδέεται με τη φυσιογνωμία της πόλης και κυρίως με το επίπεδο της ποιότητας ζωής των κατοίκων της.

  • Ζητάμε την άμεση σύγκλιση μονοθεματικού Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα την ποιότητα ζωής στη πόλη μας και την προάσπιση των δικαιωμάτων των πεζών και προσβλέπουμε στην στήριξη όλων των Δημοτικών Συμβούλων.
  • Ζητάμε το εν λόγω δημοτικό συμβούλιο να διεξαχθεί σε χώρο και χρόνο που θα είναι δυνατή η συμμετοχή όσο τω δυνατόν περισσότερων συνδημοτών μας. Ως χώρο συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου για το συγκεκριμένο θέμα προτείνουμε την Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Ταπητουργείο).

Οι δημοτικοί σύμβουλοι

Βασιλική Σάρολα

Κοσμάς Τσιάκαλος

Θανάσης Παπαδημητρίου

Παραθέτουμε φωτογραφίες:

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.