Υπερέκθεση σε ήλιο και θάλασσα: Προσοχή

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Το θαλασσινό αλάτι θεωρείται ένα φυσικό καθαριστικό του αίματος. Περιέχει μεγάλη ποσότητα βιταμίνης C, η οποία καταπολεμάει τις ελεύθερες ρίζες και μαγνήσιο που συνεισφέρει στην δράση των αντιοξειδωτικών. Ως εκ τούτου, το αλάτι της θάλασσας είναι σε θέση να αποτοξινώσει τα κύτταρα του δέρματός σας σωστά και να απορροφήσει όλη τη βρωμιά, τη σκόνη και τα τοξικά υλικά από αυτά.

Επίσης, το θαλασσινό αλάτι είναι πλούσιο σε ζωτικής σημασίας βιταμίνες και ανόργανα μέταλλα, τα οποία απαιτούνται για την σωστή λειτουργία των κυττάρων του δέρματος. Αυτές οι θρεπτικές ουσίες μπορούν να βελτιώσουν τον κυτταρικό μεταβολισμό, διατηρούν τους ιστούς ενυδατωμένους, ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος στην επιφάνεια του δέρματος και να αυξάνει την αντοχή των κυτταρικών μεμβρανών. Ωστόσο, το τόσο όσο το ξέρετε;

Είναι καλό το θαλασσινό νερό για το δέρμα μας;

Το θαλασσινό νερό περιέχει πολλές βιταμίνες, αμινοξέα και μέταλλα, συμπεριλαμβανομένου του μαγνησίου, του καλίου και του θείου. Οι θεραπευτικές επιδράσεις του θαλασσινού νερού στο δέρμα και τα μαλλιά είναι γνωστές από την αρχαιότητα. Ωστόσο, εάν είστε ήδη επιρρεπείς σε ξηρό δέρμα στο πρόσωπο ή το σώμα, το κολύμπι σε θαλασσινό νερό μπορεί να σας δημιουργήσει περαιτέρω προβλήματα.

Συγκεκριμένα, το δέρμα έχει δύο κύριες στοιβάδες-στρώματα. Το ανώτερο στρώμα είναι η επιδερμίδα, που περιέχει τα κύτταρα που καθορίζουν την απόχρωση του δέρματος, και το χόριο, το οποίο βρίσκεται κάτω από την επιδερμίδα και περιέχει αιμοφόρα αγγεία, λεμφικά αγγεία και αδένες. Οι αδένες στο χόριο παράγουν ιδρώτα για να δροσίσουν το σώμα, ενώ άλλοι αδένες δημιουργούν το σμήγμα, μια λιπαρή ουσία που εμποδίζει το δέρμα να στεγνώσει. Τόσο ο ιδρώτας όσο και το σμήγμα φτάνουν στην επιφάνεια του δέρματος μέσω των πόρων. Για να αφήσετε το δέρμα σας, λοιπόν, να κάνει σωστά τις λειτουργίες του και να διατηρηθεί υγιές και ενυδατωμένο, ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές πριν και μετά την επίσκεψη στην παραλία:

-Να είστε γενναιόδωροι με το αντηλιακό και προτιμήστε κάποιο που να είναι ανθεκτικό στο νερό, το οποίο περιέρχει βαρύτερα μαλακτικά συστατικά, τα οποία δημιουργούν ένα προστατευτικό φράγμα στο δέρμα. Μην ξεχνάτε να εφαρμόσετε ξανά μετά από κάθε βουτιά.

-Χρησιμοποιήστε αντηλιακό μέγιστης προστασίας στο πρόσωπο και το σώμα σας, ακόμη και αν οι ημέρες είναι συννεφιασμένες ή απλά μουντές. Επειδή δεν μπορείτε να δείτε τον ήλιο δεν σημαίνει ότι οι υπεριώδεις ακτίνες δεν σας βρίσκουν.

Είναι καλό το θαλασσινό αλάτι για τα μαλλιά μας;

Σίγουρα έχετε παρατηρήσει ότι τα μαλλιά δεν είναι ευκολοχτένιστα, όταν έχουν θαλασσινό αλάτι. Ο λόγος είναι ότι δεν είναι ενυδατωμένα και ελαστικά. Το αλμυρό νερό που μένει στα μαλλιά όλη μέρα τα αφυδατώνει και τα αφήνει μπερδεμένα, θαμπά και εξαιρετικά δύσκολα στη διαχείριση.

Με μερικά απλά προληπτικά μέτρα, η βουτιά σε θαλασσινό νερό δεν χρειάζεται να αφήνει τα μαλλιά σας στεγνά, εύθραυστα, με κόμπους και εντελώς ανεξέλεγκτα.

Tip

Χρησιμοποιήστε αντηλιακό μαλλιών, είναι ένα τρομερά ενυδατικό προϊόν που προστατεύει το χρώμα αλλά και την τρίχα από την ηλιακή ακτινοβολία και το θαλασσινό αλάτι.

Πηγή: youweekly.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.