Ηλεκτρικό ρεύμα: Τέταρτη ακριβότερη χώρα στην Ευρώπη η Ελλάδα τον Ιούλιο

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Με τη ζήτηση να αυξάνεται λόγω υψηλών θερμοκρασιών η τιμή τουηλεκτρικού ρεύματος ανεβαίνει με αποτέλεσμα η Ελλάδα να βρίσκεται στην τέταρτη θέση στην Ευρώπη σε ότι αφορά την ακρίβεια, σύμφωνα με το Open.

Εκφράζεται ανησυχία για νέες αυξήσεις στους λογαριασμούς ενέργειας από το φθινόπωρο, καθώς θα πρέπει να αποσυρθούν σταδιακά οι κρατικές επιδοτήσεις εν όψει της επιστροφής των δημοσιονομικών κανόνων από το 2024.

Σημειώνεται ότι φρένο στις κρατικές επιδοτήσεις των λογαριασμών ενέργειας και στα μέτρα στήριξης που εφάρμοσαν όλες οι χώρες λόγω της ενεργειακής κρίσης έβαλε την Πέμπτη το Eurogroup ζητώντας από τις χώρες μέλη την σταδιακή απόσυρση των μέτρων, όπως αναφέρει το ethnos.gr

Ο μηχανισμός των επιδοτήσεων στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος παραμένει ενεργός έως και τον Σεπτέμβριο, ενώ κυβερνητικές πηγές έλεγαν, σχολιάζοντας την χθεσινή απόφαση του Eurogroup, πως οι επιδοτήσεις στους λογαριασμούς ενέργειας μπορεί να συνεχιστούν – εφόσον χρειαστεί – έως και το τέλος του 2023, με μια παράταση για ένα ακόμη τρίμηνο.

Όλα θα εξαρτηθούν από το που θα πάνε οι τιμές το φθινόπωρο και τον επόμενο χειμώνα, αναφέρουν δημοσιογραφικές πηγές.

Η κατεύθυνση των Βρυξελλών είναι τα όποια νέα μέτρα από το 2024 και μετά να αφορούν μόνο τους πλέον ευάλωτους και να είναι απολύτως στοχευμένα. Και αυτό αν υπάρξουν σημαντικές αυξήσεις στις τιμές.

Πηγή: aftodioikisi.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.