Καιρός: Έπεσαν «μέσα» τα μερομήνια – Οι προβλέψεις για τον Αύγουστο

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Αληθινά σε μεγάλο ποσοστό βγήκαν τα μερομήνια για τον καιρό του 2023.

Ειδικότερα για τον Ιούλιο του 2023, είχαν προβλέψει για τις πρώτες ημέρες αστάθεια με σποραδικές κατά τόπους μπόρες και έντονο μελτέμι και θερμοκρασία έως 32°C. Για τα μέσα Ιουλίου οι προβλέψεις έκαναν λόγο για πολυ υψηλές θερμοκρασίες κυρίως στην Πελοπόννησο και τα Δυτικά.

Για το τέλος Ιουλίου προέβλεπαν αρκετή υγρασία και αστάθεια, ιδίως στα ορεινά τμήματα του εσωτερικού κορμού τη χώρας. Παράλληλα, έδινα πολύ υψηλές θερμοκρασίες σε επίπεδα κάυσωνα, σε δυτικά, κεντρικά και νότια.

Ο καιρός του Αυγούστου 2023

Σε ότι αφορά τον Αύγουστο, ο Θεοφάνης Χατζηγρίβας, ο οποίος αναλύει τα Μερομήνια, προβλέπει ειδικότερ για το πρώτο 15ήμερο προέβλεψε παρατεταμένες ζέστες και ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες σε επίπεδα ισχυρού καύσωνα. Τον Δεκαπενταύγουστο πάντως θα έχουμε αρκετή ζέστη και απουσία ανέμων.

Στο δεύτερο μισό του Αυγούστου (18-22) ο καιρός αναμένεται ζεστός και υγρός στα νοτιοανατολικά και ανατολικά τμήματα της χώρας. Πτώση της θερμοκρασίας θα υπάρξει στη Μακεδονία. Είναι πιθανό να κάνουν την εμφάνισή τους οι πρώτες καταιγίδες στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα.

Οι εκδρομείς του Αυγούστου πάντως αναμένεται να επιστρέψουν στις εστίες τους με νοτιάδες και ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή.

Πηγή: aftodioikisi.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.