Να «τριτώσει το καλό» στον Βύρωνα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

του Πάνου Τριγάζη*

Στον Βύρωνα καμαρώνουμε για το όνομα της πόλης μας, τις προσφυγικές της ρίζες, τους διαρκείς αγώνες των ανθρώπων της για την κοινωνική πρόοδο, εθνική ανεξαρτησία, ειρήνη και οικολογική προστασία.

Ανάλογα, ετοιμαζόμαστε να γιορτάσουμε το 2024 τα εκατό χρόνια από την ημέρα του Απρίλη 1924, που ο προσφυγικός Συνοικισμός Παγκρατίου μετονομάστηκε σε Συνοικισμό Βύρωνος, με πρωθυπουργό τότε τον Αλέξανδρο Παπαναστασίου, για να τιμηθούν τα εκατό χρόνια από τον θάνατο του κορυφαίου των φιλελλήνων.

Με πλήρη συναίσθηση του βάρους της ιστορίας, αλλά και επίγνωση των σύγχρονων αναγκών, η εδώ και δύο τετραετίες διοίκηση του Βύρωνα με δήμαρχο τον εκπαιδευτικό Γρηγόρη Κατωπόδη, φιλοδοξεί να κάνει για την πόλη μας νέο βήμα στον 21ο αιώνα, διεκδικώντας τρίτη συνεχή θητεία. «Να τριτώσει το καλό», λένε πολλοί συνδημότες μας.

Κατά τη γνώμη μου, η τρίτη τετραετία Κατωπόδη υπόσχεται να είναι πολύ πιο δημιουργική,   με την πρώτη να αρχίζει με  υπερχρεωμένο δήμο, που άφησε πίσω της η διοίκηση Χαρδαλιά  και τον δήμαρχο να χάνει λίγο μετά την εκλογή του  τον δευτερότοκο γιο του, Ντίνο από επάρατη νόσο.  Παρά το βαρύτατο αυτό πλήγμα, ο δήμαρχος Κατωπόδης δεν απουσίασε ούτε στιγμή από τα καθήκοντά του.

Βγήκε, λοιπόν, ο δήμος Βύρωνα καθαρός από την χρεωκοπία, με σκληρή προσπάθεια, αλλά και καινοτόμο πνεύμα για την πόλη και το μέλλον της.  Στα θετικά του δημάρχου μας, ότι δεν «ταμπουρώθηκε» κομματικά, αποκρούοντας στην πράξη αναφορές του τύπου «τον δήμο έχει ο ΣΥΡΙΖΑ». Αντιθέτως, επιδίωξε συναινέσεις και συνεργασίες που είναι στο DNA της Αυτοδιοίκησης.

Επισημαίνω ότι κατά την προεκλογική περίοδο για τις δημοτικές εκλογές του 2019, εκ πεποιθήσεως και όχι εξ ανάγκης, ο Κατωπόδης αρνήθηκε να μετατρέψει τις εκδηλώσεις της παράταξής του σε πασαρέλα για υποψήφιους ευρωβουλευτές και βουλευτές, όπως έκαναν  άλλοι.

Δύσκολη και η δεύτερη θητεία, λόγω της απλής αναλογικής, έγινε όμως μεγάλο έργο και μάλιστα μέσα στην πανδημία, όχι μόνο στο τεχνικό επίπεδο, αλλά και της κοινωνικής αλληλεγγύης, καθώς και του πολιτισμού, ενώ υιοθετήθηκε νέο πολεοδομικό σχέδιο, ύστερα από τριάντα χρόνια. Μέγιστο, τέλος, επίτευγμα ότι έλαβε αίσιο τέλος η απειλή να στερηθούν οι δήμοι Βύρωνα και Δάφνης-Υμηττού προς όφελος ιδιωτών την έκταση όπου λειτουργεί  το περίφημο Φεστιβάλ των Βράχων και αθλητικές εγκαταστάσεις.

Όσο για την νέα τετραετία, ενωτική, αλλά και διεκδικητική η διοίκηση Κατωπόδη έχει ήδη εξασφαλίσει μεγάλη χρηματοδότηση ύψους 9,5 εκατομμυρίων ευρώ για μεγάλες αναπλάσεις στο κέντρο του Βύρωνα , ανάλογες της πλατείας Φατσέα.

*Ο Πάνος Τριγάζης είναι δημοτικός σύμβουλος Βύρωνα

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.