Η Αστυνομία της γειτονιάς μας

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Του Βασίλη Μουντοκαλάκη

Δημοτικός συμβουλος με τη Νέα εποχή Βύρωνα

Μια πρόταση για επανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας Βύρωνα

Είμαστε ευλογημένοι που ζούμε στην ιστορική και όμορφη γειτονιά του Βύρωνα. Μια γειτονιά με μακρά ιστορία, που παλεύει να κρατήσει τον «οικογενειακό της» χαρακτήρα, την ασφάλεια που αποπνέει στους δημότες της, την καθαριότητά της ενώ ταυτόχρονα πασχίζει να διατηρήσει ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας ζωής. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας είναι εν πολλοίς κοινώς γνωστά. Εξ’ όλων των προβλημάτων, ελλειμάτων ή και παραλείψεων που μπορεί κανείς να εντοπίσει στον Βύρωνα επιλέγω να τονίσω εκείνο, που λόγω της επαγγελματικής μου εμπειρίας αλλά και της πολυετούς μου διαβίωσης στο Δήμο μας, θεωρώ ότι είναι ένα από τα σπουδαιότερα. Την ασφάλεια στο Δήμου μας και δεν αναφέρομαι στην εγκληματικότητα, για την οποία επιλαμβάνεται η Αστυνομία Βύρωνα αλλά για όλα τα περιστατικά παράνομων ενεργειών που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή, την περιουσία και την ασφαλή διαβίωση των συμπολιτών μας και είναι ευθύνη της Δημοτικής αστυνομίας. Η Δημοτική Αστυνομία μιας γειτονιάς και ιδίως μιας μεγάλης γειτονιάς, όπως ο Βύρωνας, είναι εκείνη που διασφαλίζει κυρίως προληπτικά αλλά και κατασταλτικά την εύρυθμη λειτουργία και την ασφαλή διαβίωση των δημοτών της. Θεωρώ σημαντικό και αναγκαίο, επομένως, να προτείνω την επανασύσταση της και θα σας αναλύσω αμέσως παρακάτω τους λόγους. Οι κοινόχρηστοι χώροι του δήμου μας θα πρέπει να αποτελέσουν αρμοδιότητα και της

Δημοτικής Αστυνομίας ώστε να ελέγχεται  η τήρηση της κείμενης νομοθεσίας σ’ αυτούς. Οι υπαίθριες δραστηριότητες πρέπει να γίνονται με ασφάλεια και σεβασμό στο περιβάλλον και τους δημότες. Για λόγους πρόληψης του κινδύνου, θα πρέπει να λαμβάνουν χώρα εντός των ορίων της νομοθεσίας και με σεβασμό στις όποιες απαγορεύσεις τίθενται. Έχουμε την ανάγκη για έναν καθαρό και αισθητικά αναβαθμισμένο Δήμο. Η υπηρεσία καθαριότητας και η αρμόδια δημοτική επιτροπή θα πρέπει να επικουρούνται στο έργο τους από την Δημοτική Αστυνομία που είναι αρμόδια να ελέγχει την τήρηση της καθαριότητας σε κοινόχρηστους υπαίθριους χώρους του  δήμου.

Χρειαζόμαστε αποτελεσματικό πλάνο για την πρόληψη πυρκαγιών στο Δήμο μας. Σε αυτό το σκέλος η Δημοτική Αστυνομία είναι αρμόδια να ελέγχει την τήρηση των μέτρων που επιβάλλονται για την πρόληψη πυρκαγιών σε κοινόχρηστους υπαίθριους χώρους. Είναι σημαντική η ασφάλεια της κυκλοφορίας των πεζών και η στάση και στάθμευση των οχημάτων. Σε ένα δήμο που κινείται τόσο μεγάλος όγκος πεζών και αυτοκινήτων αυξάνεται δραματικά η πιθανότητα ατυχήματος. Επιπρόσθετα δε, παρακωλύεται συχνά η κυκλοφορία των οχημάτων από την παράνομη στάθμευση ενώ δυσχεραίνεται η προσβασιμότητα πεζών, και ιδίως των ΑμεΑ για τα οποία είμαι εξαιρετικά ευαισθητοποιημένος. Η Δημοτική Αστυνομία είναι αυτή που οφείλει να ελέγχει όλα τα παραπάνω.

Είμαστε όλοι ευαισθητοποιημένοι στο ζήτημα των ζώων συντροφιάς και ότι απαιτείται να ελέγχεται και να περιφρουρείται και η δική τους διαβίωση. Δυστυχώς, πολλές φορές έχω γίνει ο ίδιος αποδέκτης αναφορών και καταγγελιών για κακομεταχείριση ζώων, οι οποίες ποτέ δεν πρέπει να αποσιωπώνται. Η Δημοτική Αστυνομία είναι αρμόδια και για αυτό. Χρειαζόμαστε αποτελεσματικά και σύγχρονα σχέδια πολιτικής προστασίας. Έχουμε δε τη χαρά και την τιμή, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, κ. Χαρδαλιάς να είναι ενεργός δημότης του Δήμου μας. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι η Δημοτική Αστυνομία είναι εκ του νόμου αρμόδια να συμμετέχει στα σχέδια πολιτικής προστασίας και να επιλαμβάνεται σε περίπτωση που συντρέξει τέτοια ανάγκη. Θα πρέπει να αποφύγουμε να βρεθούμε ενώπιον μιας φυσικής ή άλλης καταστροφής ανέτοιμοι και αναποτελεσματικοί, όπως δυστυχώς, βρέθηκαν τα προηγούμενα χρόνια διάφοροι Δήμοι με αποτέλεσμα να χαθούν ζωές και περιουσίες. Η δημοτική περιουσία πρέπει να περιφρουρείται και να διατηρείται αλλά και να βελτιώνεται αισθητικά και λειτουργικά. Βασική μας αρχή πρέπει να είναι να μην υπάρχει πουθενά εγκατάλειψη, διότι όπου υπάρχει εγκατάλειψη ανθεί η εγκληματικότητα, γι’ αυτό το σχέδιο μας πρέπει να βασιστεί στην πρόληψη. Το αίσθημα ασφάλειας των δημοτών και η πρόληψη μιας έκνομης ενέργειας είναι ύψιστος στόχος για αυτό και είναι αναγκαίες οι συχνές περιπολίες, οι έρευνες και οι έλεγχοι που ανήκουν στην αρμοδιότητα της Δημοτικής Αστυνομίας. Το δικαίωμα των πολιτών στην ασφάλεια είναι υποχρέωση όχι μόνο των αρμόδιων υπηρεσιών, αλλά και της Δημοτικής Αρχής που πρέπει να παρεμβαίνει ενεργά και όχι να μένει στο ρόλο του παρατηρητή. Προκύπτει αβίαστα λοιπόν από τους παραπάνω λόγους, ότι η επανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας Βύρωνα είναι αναγκαία και θα πρέπει να γίνει άμεσα.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.