Ελαιολαδο: Η τιμή του οδηγεί στο τέλος της εποχής του τενεκέ

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η τιμή του ελαιόλαδου οδηγεί στο τέλος της εποχής του τενεκέ – Πού αναμένεται να φθάσει το κιλό

Τα αποθέματα ελαιολάδου που έχουν μείνει στις δεξαμενές παραγωγών και ελαιοτριβείων είναι ελάχιστα και η ζήτηση υψηλή.

Οι παλιότεροι κάθε φορά που βίωναν δύσκολες εποχές συνήθιζαν να λένε τη φράση «θα πούμε το ψωμί, ψωμάκι».Να λοιπόν που στη σημερινή εποχή και με αφορμή τη συνεχώς αυξανόμενη τιμή του ελαιολάδου στη χώρα μας, μπορούμε να παραφράσουμε την παραπάνω φράση στο… «θα πούμε το λάδι, λαδάκι».

Απαισιόδοξη πρόβλεψη ή μια πραγματικότητα; Η απάντηση δεν είναι δύσκολη, αλλά δεν είναι και ευχάριστη, καθώς στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» καταγγέλθηκαν φαινόμενα διπλασιασμού των μέχρι χθες τιμών στον τεκενέ του ελαιολάδου. «Ποια 50 και ποια 60 ευρώ που ξέρατε;» μας είπε χαρακτηριστικά αναγνώστης. «Ο τενεκές πωλείται πλέον από 120 ευρώ και πάνω».

Κάνοντας την επιτόπια έρευνά μας διαπιστώσαμε ότι κάπως έτσι έχουν τα πράγματα. Μιλώντας με τον Νίκο Καράπαπα, έμπειρο επιχειρηματία στον χώρο της επεξεργασίας, συσκευασίας και τυποποίησης βρώσιμων ελαίων, διαπιστώσαμε μάλιστα ότι τα πράγματα μπορεί να χειροτερέψουν ακόμη πιο πολύ.

Η τιμή του ελαιόλαδου οδηγεί στο τέλος της εποχής του τενεκέ – Πού αναμένεται να φθάσει το κιλό

«Το λάδι έχει πάει ακόμη και 8,5 ευρώ το κιλό. Στη Ζάκυνθο και στην Κεφαλονιά πουλάνε τον τεκενέ 130 ευρώ. Ο λόγος αυτής της αύξησης έχει να κάνει με τον νόμο της αγοράς και της ζήτησης. Στην Ισπανία και την Ιταλία δεν είχε λάδι φέτος, με αποτέλεσμα όλη η Μεσόγειος, για να μην πω όλη η Ευρώπη και ο κόσμος, να παίρνουν το λάδι τους από την Ελλάδα. Θεωρώ ότι και του χρόνου θα γίνουμε μάρτυρες στο ίδιο φαινόμενο. Ο καθένας πουλάει, πλέον, ό,τι θέλει».

Και ο Νίκος Καράπαπας πρόσθεσε τα εξής: «Πολλοί λένε ότι η κυβέρνηση πρέπει να παρέμβει για να βάλει κάποια πλαφόν, όμως δεν ξέρω αν αυτό μπορεί να το κάνει, καθώς πολλοί βολεύονται με όλη αυτή την ιστορία. Οι ελαιοπαραγωγοί ποντάρουν στην ανάγκη. Το λάδι είναι βασικό αγαθό. Και 200 ευρώ να σου πουν ότι έχει ο τενεκές, εσύ θα πας να το πάρεις».

Ποια είναι, όμως, η πρόβλεψη του ιδιοκτήτη του «Nicolas Olives»; «Νομίζω ότι για τα νοικοκυριά η εποχή του τενεκέ αρχίζει να τελειώνει. Ο κόσμος θα πηγαίνει εβδομάδα με την εβδομάδα στα σούπερ μάρκετ για λάδι.

Μέχρι τώρα ξέραμε τον μαύρο χρυσό, το πετρέλαιο. Τώρα θα μάθουμε και τον πράσινο χρυσό, το λάδι. Πριν από δυο μήνες το κιλό στοίχιζε 7,30 ευρώ, σε λίγο καιρό προβλέπω ότι θα φτάσει τα 10 ευρώ. Αλλά και στις ελιές είναι μια από τα ίδια. Πέρσι τις αγόραζα 90 λεπτά και φέτος 2,70 και 2,80 ευρώ και τις πουλάω στα 3».

Πηγη: dnews.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.