Οι Αριστερή Παρέμβαση και Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση σε κοινή κάθοδο στις δημοτικές εκλογές

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Οι παρατάξεις Αριστερή Παρέμβαση Πολιτών Βύρωνα και Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Βύρωνα σε συνέχεια της πρωτοβουλίας μας που δημοσιοποιήσαμε την κοινή μας εκλογική κάθοδο στις δημοτικές εκλογές, ανακοινώνουμε:

Α. το όνομα του Συνδυασμού μας : «Αριστερή Παρέμβαση Πολιτών Βύρωνα – Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Βύρωνα – Συνεργαζόμενες-οι, Αγωνιστική εκλογική συμπόρευση»,

Β. Ορίζεται από κοινού επικεφαλής του συνδυασμού μας, όπως απαιτούν οι εκλογικές διατάξεις, ο Σταύρος Τζιορτζιώτης, συντ. εκπαιδευτικός από την Αριστερή Παρέμβαση Πολιτών Βύρωνα, ενώ στα πλαίσια της ισότιμης συνεργασίας θα υπάρξει εναλλαγή με τον/την εκπρόσωπο της Ριζοσπαστικής Ενωτικής Κίνησης Βύρωνα.

Παράλληλα, δημοσιοποιούμε την διακήρυξη μας, που σας στέλνουμε συν/να, στην οποία περιγράφονται οι θέσεις μας και οι στόχοι που θα παλέψουμε μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο.

Απευθύνουμε κάλεσμα στους κατοίκους του Βύρωνα να στηρίξουν το συνδυασμό και την πρωτοβουλία μας για την κοινή εκλογική κάθοδο. Για να δυναμώσει η παρέμβασή μας μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο. Να συμβάλλουμε όλοι-ες μαζί στον αγώνα για το δικαίωμα σε ανθρώπινες συνθήκες στην πόλη μας και για την υπεράσπιση των εργατικών-λαϊκών αναγκών και των δημοκρατικών ελευθεριών, που καταπατούνται από τις πολιτικές των κυβερνήσεων, των περιφερειακών και των δημοτικών αρχών. Για γειτονιές φιλικές για όλες και όλους, για την προστασία του Υμηττού που μας δίνει ανάσες. Για να μπορούμε να ζούμε και να κυκλοφορούμε στην πόλη που μας ανήκει και θέλουμε να καλύπτει τις απαιτήσεις και τις ανάγκες μας.  Για μια καλύτερη και ειρηνική ζωή σε μια όμορφη πόλη.

Στις 8 Οκτωβρίου ψηφίζουμε για τις ανάγκες μας.

Στηρίζουμε

Αριστερή Παρέμβαση Πολιτών Βύρωνα – Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Βύρωνα – Συνεργαζόμενες-οι,Αγωνιστική Εκλογική Συμπόρευση

11/8/2023

ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ

κόντρα στη λεηλασία των ανθρώπων και του περιβάλλοντος για τα κέρδη

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.