Αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ο Παναγιώτης Κόνσουλας

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ο Παναγιώτης Κόνσουλας γνωστοποίησε ότι παραιτήθηκε από την αιρετή θέση του αναπληρωτή Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ανατολικής Αττικής, καθώς και πως αποχώρησε από το  κόμμα.

Σε ανάρτηση  που έκανε στα κοινωνικά δίκτυα, αφήνει «αιχμές για ομάδες και ημετέρους» στο εσωτερικό του κόμματος, χωρίς να επεκτείνεται περαιτέρω.

Διαβάστε την ανάρτηση του

Αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες,

σήμερα ((19/08) υπέβαλα την παραίτηση μου, τόσο από την αιρετή θέση του Αναπληρωτή Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ Ανατολικής Αττικής όσο και από την ιδιότητα του μέλους του κόμματος.

Εύχομαι ολόψυχα σε κάθε ένα από τα στελέχη, τις φίλες και τους φίλους με τους οποίους πορευτήκαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια, καλή δύναμη στους δύσκολους αγώνες που έχουν μπροστά τους το επόμενο διάστημα, ώστε να ξαναγίνει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ ένα κόμμα με μεγάλη απήχηση στην κοινωνία, χωρίς “ομάδες” και “ημέτερους”, το οποίο θα αγκαλιάζει ισότιμα όλα τα στελέχη και τα μέλη του και πάνω απ’ όλα τους πολίτες και τον ελληνικό λαό.

Τέλος, ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, όσες και όσους με στήριξαν σε κάθε πολιτικό μου εγχείρημα μέχρι σήμερα.

Με εκτίμηση

Παναγιώτης Κόνσουλας

Να επισημάνουμε ότι ο Παναγιώτης Κόνσουλας γεννήθηκε στο Βύρωνα τον Ιούλιο του 1968. Επιχειρηματίας-Οικονομολόγος-Πολιτικός Επιστήμων. Πολιτικός φίλος του Ανδρέα Λοβέρδου και στενός του συνεργάτης σε όλες τις εσωκομματικές μάχες. (Ο Α. Λοβέρδος πρόσφατα αποχώρησε και αυτός από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ).

Υπήρξε:

Αναπληρωτής Γραμματέας Τομέα Προστασίας του Πολίτη έως το 2022. Αναπληρωτής Γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής Ανατολικής Αττικής από το 2022.

Υποψήφιος Βουλευτής Ανατολικής Αττικής στις Εθνικές Εκλογές του 2019 με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Πρώην Υποψ. Δήμαρχος Βύρωνα και επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης.

Έχει διατελέσει για πολλά χρόνια επικεφαλής της δημοτικής παράταξης  «Βύρωνας – Καθαρή Επιλογή» και δημοτικός σύμβουλος, ο οποίος ασκούσε δριμύ κριτική στη δημοτική αρχή Χαρδαλιά, μεταξύ άλλων για το δυνητικό τέλος που είχε επιβληθεί στους κατοίκους του δήμου Βύρωνα και για τα διπλά βιβλία στο Πνευματικό Κέντρο για το θέατρο Βράχων.

Όπως ανέφερε σε συνέντευξη του (10/11/2010) ο κ. Κόνσουλας, «τα τελευταία χρόνια, η οικονομική διαχείριση των εσόδων – εξόδων του Φεστιβάλ Βύρωνα, δεν εμφανίζεται πουθενά στα επίσημα βιβλία του Δήμου! Είναι χαρακτηριστικό ότι το  2008, για παράδειγμα, το εξωλογιστικό «μαύρο» ποσό από εισπράξεις του Φεστιβάλ σε εισιτήρια, ανήλθε στα 500.580 ευρω, ενώ στα επίσημα βιβλία έχουν καταχωρηθεί μόλις 23.205 ευρω! Αντίστοιχα, το 2009, τα ποσά είναι 483.840 και 22.608,80 ευρω! σύμφωνα πάντα με τις δηλώσεις του.

Τον κ.  Κόνσουλα δεν αποκλείεται να τον δούμε να εμπλέκεται στο χώρο της αυτοδιοίκησης ενόψει τον εκλογών.

Πηγή: Ρωγμή στην ενημέρωση

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.