Ενάργεια Βυρωνιώτες: ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ Αίτημα για διενέργεια αυτοψίας στο 13ο Νηπιαγωγείο Βύρωνα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΗ

της Ένωσης Πολιτών “Ενάργεια”

ΠΡΟΣ

ΔΗΜΟ ΒΥΡΩΝΑ

Κοινοποίηση προς:

-ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΒΥΡΩΝΑ

-ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, κ. Γ. ΠΛΑΚΙΔΑ

-ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑ και

-ΤΟΠΙΚΟ ΤΥΠΟ

Με προώθηση μηνύματος Σας κοινοποιούμε το Αίτημά μας προς την Γενική Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών & Έργων – Δ/νση Δόμησης, Τμήμα Ελέγχου Κατασκευών – Γραφείο Επικινδύνων του Δήμου Αθηναίων που έλαβε τον Αριθμό Πρωτοκόλλου: 234182/14/8/2023, και

Παρακαλούμε όπως, αφενός μεν το αίτημά μας πρωτοκολληθεί, αφετέρου δε στο επερχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο μας απαντήσετε εάν για το 13ο Νηπιαγωγείο Βύρωνα διενεργήθηκε Πρωτοβάθμιος έλεγχος του ακινήτου, πότε διενεργήθηκε αυτός και ποιο ήταν το πόρισμά του;

Με τιμή

Ένωση Πολιτών «Ενάργεια»

21 Αυγούστου 2023

——————————————–

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΑΙΤΗΜΑ (αρ. 1)

Της Ένωσης Πολιτών με την ονομασία «Ενάργεια»

ΠΡΟΣ

ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΕΡΓΩΝ

Δ/ΝΣΗ ΔΟΜΗΣΗΣ

ΤΜΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ & ΥΓΡΑΣΙΩΝ

Κοινοποίηση προς:

-Δήμο Βύρωνα

-Αστυνομικό Τμήμα Βύρωνος

-Τοπικό Τύπο Βύρωνα

ΘΕΜΑ: «ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ Αίτημα για διενέργεια αυτοψίας στο 13ο Νηπιαγωγείο Βύρωνα, Μίνωος αρ. 1, λόγω επικινδυνότητας από άποψη δομική»

Αξιότιμε κ. Διευθυντά,

Ως γνωστόν, την 1η Σεπτεμβρίου, δηλαδή σε 17 ημέρες από σήμερα, ξεκινά η λειτουργία των Νηπιαγωγείων και των Παιδικών Σταθμών.

Σε έναν οπτικό έλεγχο που διενήργησε σήμερα, 14 Αυγούστου 2023, η (ιδεολογικοπολιτικά πολυσυλλεκτική 123μελής) Ένωση Πολιτών της «Ενάργειας» στο 13ο Νηπιαγωγείο του Βύρωνα, που βρίσκεται στην οδό Μίνωος αρ. 1, διαπίστωσε ότι στο οίκημα που στεγάζεται το Νηπιαγωγείο υπάρχουν σημαντικά στοιχεία σαθρότητας και επικινδυνότητας, από άποψη δομική! Δείτε το ενδεικτικό φωτογραφικό υλικό! (Λόγω πολλών MB ήταν αδύνατη η αποστολή του συνόλου των φωτογραφιών)

Παρακαλούμε όπως η Υπηρεσία σας διενεργήσει ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ αυτοψία στο οίκημα της οδού Μίνωος αρ. 1, για την πρόληψη κάποιου ατυχήματος ή δυστυχήματος από πτώση σοβάδων (όπως έγινε φέτος σε πολλά σχολεία της χώρας, αλλά και στο Βύρωνα, στο 1ο Γυμνάσιο και Λύκειο), είτε στον αύλειο χώρο του Νηπιαγωγείου, είτε στον περιβάλλοντα χώρο του κτηρίου, στο πεζοδρόμιο.

Με τιμή

Ένωση Πολιτών «Ενάργεια»

14 Αυγούστου 2023

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.