Δεν θα καταβληθούν τα τροφεία στους Παιδικούς Σταθμούς τον Μάρτιο

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Δήλωση του Δημάρχου Βύρωνα Γ. Κατωπόδη

Απαλλάσσονται, για τον μήνα Μάρτιο, οι οικογένειες από την καταβολή τροφείων στους Παιδικούς Σταθμούς

Με αίσθημα ευθύνης προς την ελληνική οικογένεια που δοκιμάζεται και οικονομικά από τα αυξημένα μέτρα προστασίας και αντιμετώπισης των συνεπειών του κορωνοϊού (COVID-19), ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης, αποφάσισε την απαλλαγή καταβολής τροφείων για τον μήνα Μάρτιο, για όλες τις οικογένειες των οποίων τα βρέφη και τα νήπια  φιλοξενούνται στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Βύρωνα.

Αναφορικά με την απόφαση του αυτή, ο Δήμαρχος Βύρωνα είπε: «η σοβαρή κρίση δημόσιας υγείας που περνά η Ευρώπη αλλά φυσικά και η χώρα μας, έχει κινητοποιήσει όλους μας για να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να προστατέψουμε την υγεία των συνδημοτών μας.

Υπάρχει όμως και ακόμη μία παράμετρος, η οποία έχει να κάνει με το δεύτερο «κύμα» συνεπειών, τις επιπτώσεις που έχει αυτή η κρίση στα οικονομικά των οικογενειών που πλήττονται από τις δράσεις πρόληψης. Θεωρώ αυτονόητη υποχρέωση απέναντι σε αυτές τις οικογένειες να σταθώ δίπλα τους και ως Δήμαρχος, θα το πράξω με κάθε δυνατό τρόπο».

 

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.