Ενάργεια Βυρωνιώτες: ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ Αίτημα (αρ. 2) για διενέργεια αυτοψίας στον 8ο Παιδικό Σταθμό Βύρωνα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Με προώθηση μηνύματος Σας κοινοποιούμε το Αίτημά μας προς την Γενική Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών & Έργων – Δ/νση Δόμησης, Τμήμα Ελέγχου Κατασκευών – Γραφείο Επικινδύνων του Δήμου Αθηναίων που έλαβε τον Αριθμό Πρωτοκόλλου: 234186/14/8/2023

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΑΙΤΗΜΑ (αρ. 2)

Της Ένωσης Πολιτών με την ονομασία «Ενάργεια»

ΠΡΟΣ

ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΕΡΓΩΝ

Δ/ΝΣΗ ΔΟΜΗΣΗΣ

ΤΜΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ & ΥΓΡΑΣΙΩΝ 

Κοινοποίηση προς:

-Δήμο Βύρωνα

-Αστυνομικό Τμήμα Βύρωνος

-Τοπικό Τύπο Βύρωνα

ΘΕΜΑ: «ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ Αίτημα για διενέργεια αυτοψίας στον 8ο Παιδικό Σταθμό Βύρωνα, Αναλήψεως αρ. 46, λόγω επικινδυνότητας από άποψη δομική»

Αξιότιμε κ. Διευθυντά,

Ως γνωστόν, την 1η Σεπτεμβρίου, δηλαδή σε 17 ημέρες από σήμερα, ξεκινά η λειτουργία των Νηπιαγωγείων και των Παιδικών Σταθμών.

Σε έναν οπτικό έλεγχο που διενήργησε τον Μάιο του 2023 η (ιδεολογικοπολιτικά πολυσυλλεκτική 123μελής) Ένωση Πολιτών της «Ενάργειας» στον 8ο Παιδικό Σταθμό του Βύρωνα, που βρίσκεται στην οδό Αναλήψεως αρ. 46, διαπίστωσε ότι υπήρχαν κάποια στοιχεία επικινδυνότητας, από άποψη δομική του Παιδικού Σταθμού. Δείτε σχετικό άρθρο: Επικίνδυνος ο 8ος Παιδικός Σταθμός Βύρωνα

 Παρότι, την Τρίτη 20 Ιουνίου 2023, επικοινωνήσαμε με τον Δήμαρχο Βύρωνα κ. Γρηγόρη Κατωπόδη, ο οποίος μας ενημέρωσε ότι υπεύθυνος για τις εργασίες είναι ο ιδιοκτήτης του οικήματος, σήμερα, 14 Αυγούστου 2023, διαπιστώσαμε ότι δεν έχει γίνει καμία απολύτως ενέργεια επισκευής των σαθρών σημείων του κτηρίου. Βλέπε συνημμένο φωτογραφικό υλικό.

Για τους λόγους αυτούς,

Αιτούμεθα την ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ διενέργεια αυτοψίας από τη Υπηρεσία σας, μήπως και προληφθεί κάποιο ατύχημα ή δυστύχημα από πτώση σοβάδων ή μαρμάρων της οροφής (όπως έγινε φέτος σε πολλά σχολεία της χώρας, αλλά και στο Βύρωνα, στο 1ο Γυμνάσιο και Λύκειο), είτε στον αύλειο χώρο του Παιδικού Σταθμού, είτε στον περιβάλλοντα χώρο του κτηρίου, στο πεζοδρόμιο.

Με τιμή

Ένωση Πολιτών «Ενάργεια»

14 Αυγούστου 2023

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.