Πολίτες του Βύρωνα: Μία (αν)ειλικρινής συνέντευξη;

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Πώς σχολιάζουν οι Πολίτες του Βύρωνα τη συνέντευξη του Δημάρχου Άκη Κατωπόδη στο in.gr:

Διαβάζοντας την συνέντευξη του Δήμαρχου κ. Κατωπόδη Γρηγόρη (Άκη), στο in.gr: “Έχω το θάρρος να κοιτάζομαι στον καθρέφτη” αναρωτηθήκαμε – και δεν είμαστε οι μόνοι- μήπως ζούμε σε άλλη πόλη; Μήπως χάνουν όσοι δεν ζουν σε αυτή την όμορφη πόλη, που έχουν την τύχη, να έχουν μια τόσο επιτυχημένη δημοτική αρχή.

Είναι κατανοητό όποιος δίνει μια συνέντευξη προσπαθεί να περάσει την καλύτερη εικόνα για τον εαυτό του και τα όσα κάνει.
Καλώς ως εδώ.
Στην συνέντευξη όμως του κ. Δημάρχου φαίνεται ότι παρουσιάζεται η νύκτα μέρα. Όλα είναι τουλάχιστον καλά σε αυτή την πόλη και από αυτή τη δημοτική αρχή και το Δήμαρχο όλα πολύ καλά καμωμένα, δεν υπάρχει κανένα προβλήμα. Και αν υπάρχει κάτι, φταίνε οι άλλοι, όχι εμείς που διοικούμε.
Δεν χρειάζεται κανείς να παρακολουθεί από πολύ κοντά τα δημοτικά δρώμενα στη πόλη για να γνωρίζει ότι υπάρχουν προβλήματα, καθημερινά και πολλά. Και αυτό, πιστέψτε μας, το γνωρίζουν οι περισσότεροι κάτοικοι που τα ζουν. Αυτοί γνωρίζουν τα προβλήματα, τις ελλείψεις και τις παραλήψεις, περισσότερο από τον καθένα. Το γνωρίζουν, οι φορείς, οι συλλογικότητες, οι εργαζόμενοι στο Δήμο, οι δημοτικές παρατάξεις, που κατά καιρούς διαμαρτύρονται, καταγγέλλουν, διεκδικούν.
Μήπως όλοι αυτοί δεν ζουν στην ίδια πόλη, -το Βύρωνα- με τον κ. Δήμαρχο;
Την πόλη που ζούμε, την αγαπάμε, την προσέχουμε, αναγνωρίζουμε τα καλά και τα άσχημα της. Κάθε δημοτική εξουσία κάτι κάνει, δεν θα μπορούσε και να μην κάνει τίποτα, όταν τόσοι άνθρωποί της απασχολούνται με έμμισθη σχέση.
Όμως η πόλη που ζούμε μπορεί να γίνει πολύ καλύτερη, με περισσότερες και καλύτερες κοινωνικές υποδομές, πιο καθαρή, πιο φιλική με τους ανθρώπους που ζουν σε αυτή, με ελευθέρους και καθαρούς κοινόχρηστους χώρους και πολλά άλλα.
Όλοι και όλες αναμετριόμαστε με το καλύτερο, για αυτό προσπαθούμε και αγωνιζόμαστε, δεν θέλουμε να αναμετριόμαστε με το τίποτα. Δεν μας εκφράζει η στασιμότητα, αλλά θέλουμε μια πόλη που να μπορείς να ζεις και να κυκλοφορείς όμορφα, μια πόλη που να απαντά στις σύγχρονες πολύπλευρες ανάγκες των κατοίκων της. Από αυτή την πόλη απέχει ο σημερινός Βύρωνας που ζούμε και αναπνέουμε.
Για του λόγου του αληθές διαβάστε εδώ, ολόκληρη την συνέντευξη του κ. Δημάρχου και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.
Εμείς να θυμίσουμε το βιντεάκι που έχει ανέβει στο διαδίκτυο με τον κ. Δήμαρχο να απαντά στο δημοτικό συμβούλιο, στο αίτημα δημοτικών συμβούλων, να αγοραστούν και να δοθούν tablet σε μαθητές των σχολείων της πόλης, που δεν έχουν, για να μπορούν να κάνουν τηλεκπαίδευση.

Η κρίση δικιά σας.

ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ

Σχετικά άρθρα: Δήμαρχος Βύρωνα: Έχω το θάρρος να κοιτάζομαι στον καθρέφτη

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.