ΒΥΡΩΝΑΣ: Έφυγε από τη ζωή ο συμπολίτης μας Λουκάς Ντούβας.

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ο Λουκάς Ντούβας, άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Αγ. Σάββας, αφού επέστρεψε από την Τήνο, που έκανε οικογενειακές διακοπές.

Ο Λουκάς Ντούβας Οικονομολόγος-εκπαιδευτικός, εμπειρογνώμονας Τουρισμού, ενεργός πολίτης του Βύρωνα.

Σπούδασε στην Γαλλία και απέκτησε το μεταπτυχιακό του δίπλωμα με ειδίκευση στην οικονομία του τουρισμού. Εργάσθηκε επί σειρά ετών ως Γενικός Διευθυντής στην Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών. Σύμβουλος στον Τουριστικό Οδηγό Ελλάδας και μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών.

Δίδαξε επί σειρά ετών στο πρώην ΤΕΙ Αθηνών και στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης (Τμήμα Τουρισμού). Από το 2005 διδάσκει στο Τμήμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Επί σειρά ετών, είχε ενεργή παρουσία στα κοινωνικά, δημοτικά, πολιτικά δρώμενα της πόλης.

Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 5ου Λυκείου Βύρωνα, ενώ στο παρελθόν για πολλά χρόνια διετέλεσε Πρόεδρος του 11ου Δημοτικού Σχολείου Βύρωνα και του Συλλόγου Γονέων του 4ου Γυμνασίου Βύρωνα. Υπήρξε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, από το 2014 με όραμα μία σύγχρονη πόλη με ευρωπαϊκή προοπτική, όπως συνήθιζε να λέει.

Θέλοντας να συμβάλλει στην αλλαγή σελίδας στην πόλη μας, στις προσεχείς δημοτικές εκλογές είχε επιλέξει και πάλι  να είναι υποψήφιος με την παράταξή Δύναμη Ελπίδας του κ. Σωτηρόπουλου.

«Η αγάπη για την πόλη στην οποία ζω και θέλοντας να συμβάλλω  στην αλλαγή σελίδας στην πόλη μας, με ώθησε να πάρω την απόφαση να είμαι και πάλι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, με τον  συνδυασμό ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δικηγόρο Αλέξη Σωτηρόπουλο, όπως και το 2019.

“Οραματίζομαι μια πόλη σύγχρονη, ανταγωνιστική  με ευρωπαϊκή προοπτική. Θέλω να ενσκήψω στα καθημερινά προβλήματα των συμπολιτών μου και με ήθος και συνέπεια να συμβάλλω στην αναπτυξιακή δυναμική του Βύρωνα.”, δήλωνε σε συνέντευξη του.

«Έχουμε αγώνα μπροστά μας και θα είμαι παρών» έλεγε σε στενό του φίλο και συνεργάτη, μέχρι την τελευταία ώρα της ζωής του.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα γίνει στο κοιμητήριο του Βύρωνα, την Τρίτη 29 Αυγούστου και ώρα 13:00.

Καλό ταξίδι κ. Λουκά

Η «Ρ» εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια

Πηγή: Ρωγμή στην ενημέρωση

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.