Σωμ.Εργ Βύρωνα: Όχι στις αναθέσεις και στις ιδιωτικές εταιρείες στον Δήμο Βύρωνα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Το Σωματείο Εργαζομένων Βύρωνα αναφέρει:

Η δημοτική αρχή, φέρνει θέμα στην τακτική συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής στις31/08/2023, για έγκριση μελέτης της διεύθυνσης πρασίνου και κατάρτιση των όρων της διακήρυξης για την εκτέλεση της παροχής υπηρεσίας “συντηρήσεις πρασίνου 2024”

Είναι η πολλοστή φορά που τομείς του πρασίνου εκχωρούνται στους ιδιώτες. Η δημοτική αρχή θα έπρεπε να έχει προβλέψει τις ανάγκες της κοινωνίας και να έχει προσλάβει το απαραίτητο προσωπικό. Η έλλειψη προσωπικού σε όλες τις υπηρεσίες έχει σαν αποτέλεσμα την ανάθεση εργασιών στους ιδιώτες.

Η Δημοτική Αρχή είχε το περιθώριο να διεκδικήσει με όλους τους τρόπους, ακόμα και αγωνιστικά,την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού . Κάτι όμως που δεν έκανε.

Αυτή η πολιτική που εφαρμόζεται από την δημοτική αρχή και εκπορεύεται από την Ε. Ε. και την εκάστοτε κυβέρνηση φέρνει την πλήρη αποψίλωση προσωπικού και την απαξίωση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του Δήμου. Αυτό που ενδιαφέρει τους ιδιώτες είναι το κέρδος και όχι οι ανθρώπινες συνθήκες ζωής στην πόλη. Ας μας απαντήσει η δημοτική αρχή γιατί ανέθεσε το καλοκαίρι σε ιδιωτική υδροφόρα το πότισμα του πρασίνου; Γιατί διαρκώς εκχωρούνται αρμοδιότητες του Δήμου σε ιδιώτες, όπως η αποψίλωση κοινόχρηστων χώρων, η εγκατάσταση LED και η συντήρηση του ηλεκτροφωτισμού και άλλα.

Το Σωματείο μας έχει καταθέσει την πρόταση του για την αναβάθμιση της υπηρεσίας πρασίνου, καθαριότητας αλλά και των άλλων υπηρεσιών, χωρίς την συμμετοχή ιδιωτικών εταιρειών και εργολάβων.

Η δημοτική αρχή έχει υποχρέωση να θωρακίσει τις δημόσιες δημοτικές υπηρεσίες, με μόνιμο προσωπικό και μηχανολογικό εξοπλισμό, χωρίς να τις απαξιώνει.

Σήμερα είναι ανάγκη, όσο ποτέ άλλοτε, η ενίσχυση του δημοσίου κοινωνικού χαρακτήρα των υπηρεσιών του Δήμου.

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΥΡΩΝΑ.

ΤΟ Δ. Σ.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.