Με γοργούς ρυθμούς προχωρά το έργο για την ολική ανακαίνιση της Φοιτητικής Εστίας στου Ζωγράφου

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής οι υπηρεσίες Συμβούλων για την προκήρυξη και τη διαδικασία ανάδειξης αναδόχου του έργου

Γ. Πατούλης: «Η φοιτητική εστία Ζωγράφου, περνά από την απαξίωση, σε μια νέα εποχή ανάπτυξης»

Με αποφασιστικά βήματα συνεχίζεται το έργο για την  επανεκκίνηση της πολύπαθης Φοιτητικής Στέγης της Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου (ΦΕΖ), μετά και από την έγκριση της χρηματοδότησης ύψους 523.180,80 ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για την επιλογή των Συμβούλων (Νομικού, Τεχνικού και Χρηματοοικονομικού), οι οποίοι θα δρομολογήσουν μαζί με το ΕΜΠ, τη διαγωνιστική διαδικασία επιλογής και ανάδειξης του αναδόχου που θα αναλάβει τη μελέτη, ανακαίνιση και συντήρηση του εμβληματικού κτηρίου.

Το Πρυτανικό Συμβούλιο του ΕΜΠ και ο Πρύτανης Α. Μπουντουβής, με αφορμή την θετική εξέλιξη εξέφρασαν τις  θερμότατες ευχαριστίες του στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Περιφέρειας Αττικής και ιδιαιτέρως τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη για το έντονο ενδιαφέρον και τις αποφασιστικές ενέργειές του προκειμένου να επιταχυνθεί η έγκριση της χρηματοδότησης.

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισημαίνει:

«Γυρίζουμε μια νέα σελίδα στην ιστορία ενός σημαντικού αρχιτεκτονικού κτηρίου που λειτούργησε επί δεκαετίες ως ένα πρότυπο συγκρότημα φοιτητικής στέγης, διευκολύνοντας τις σπουδές των φοιτητών μας που δεν μπορούσαν να επωμιστούν το κόστος διαμονής τους. Η πολύπαθη φοιτητική εστία Ζωγράφου, περνά αποφασιστικά από την λειτουργική της κατάρρευση και απαξίωση σε μια νέα εποχή, με έναν σχεδιασμό που θα πληροί όλες τις προδιαγραφές φοιτητικής στέγης. Με τη συντονισμένη συνεργασία των Πρυτανικών Αρχών και την σύμπραξη δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, ένα εμβληματικό έργο για την πανεπιστημιακή κοινότητα της Αθήνας μπαίνει σε τροχιά ταχείας υλοποίησης».

Υπενθυμίζεται ότι η ολική ανακαίνιση της ΦΕΖ, προϋπολογισμού 40.000.000,00 ευρώ έχει ενταχθεί στον κατάλογο των έργων ΣΔΙΤ με απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής. Επίσης, σημειώνεται ότι οι οριστικές μελέτες και οι μελέτες εφαρμογής εκπονήθηκαν από το Κοινωφελές Ίδρυμα Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης και παραδόθηκαν στο ΕΜΠ μέσω δωρεάς.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.