ΜΙΛΤΟΣ ΜΠΑΝΤΗΣ Υποψήφιος Δήμαρχος Βύρωνα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Δ&Π: Απολογισμός έργου της 4ετιας που πέρασε. Πώς κρίνετε το έργο της Δημοτικής αρχής κατά την 4ετία που πέρασε και ποιό το έργο της δικής σας παράταξης.

ΑΠ: Μια και μόνο ματιά στις γειτονιές του Βύρωνα που συνθέτουν τη γενική εικόνα αυτής της πόλης, δίνουν την πιο ρεαλιστική απάντηση. Το κάκιστο αποτέλεσμα δεν προκύπτει τα τελευταία 4 χρόνια, αλλά στο σύνολο της θητείας της υπάρχουσας δημοτικής διοίκησης. Ο Βύρωνας όχι μόνο δεν βελτιώθηκε στο ελάχιστο, όχι μόνο έμεινε στάσιμος αλλά δυστυχώς πλέον, μπορούμε να μιλάμε με βεβαιότητα ότι διακρίνονται σημάδια φθίνουσας πορείας, η οποία είναι άμεση ανάγκη να αναστραφεί. Επί 9 ολόκληρα χρόνια δεν έγινε ούτε ένα νέο έργο στην πόλη μας! Επί 9 ολόκληρα χρόνια δόθηκε αγώνας ώστε να ολοκληρωθούν έργα τα οποία είτε είχαν ξεκινήσει επί θητείας Νίκου Χαρδαλιά, είτε η διοίκηση Κατωπόδη βρήκε έτοιμα σχέδια στο «συρτάρι» και τα ανέσυρε προκειμένου να τα υλοποιήσει. Μάλιστα, σε ορισμένα από αυτά, η παρέμβαση της υπάρχουσας δημοτικής Αρχής είχε ως αποτέλεσμα αδιανόητες κακοτεχνίες, όπως τα προσφυγικά και την πλατεία Φατσέα. Δεν υπήρξε καμία δε, ουσιαστική πρωτοβουλία ως προς την ομαλοποίηση και διευθέτηση βασικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι αυτής της πόλης, όπως η καθαριότητα, το κυκλοφοριακό και οι θέσεις στάθμευσης. Αντίθετα, έργα προεκλογικά, των τελευταίων μηνών, σε δρόμους και πεζοδρόμια του Βύρωνα, όξυναν το πρόβλημα.

Εμείς, και τα 9 αυτά χρόνια, προτείναμε λύσεις, οι οποίες πολλές φορές γίνονταν αποδεκτές από το σύνολο του Δημοτικού Συμβουλίου, με μοναδικό σκοπό το κοινό καλό, πέρα και πάνω από παραταξιακές διαφορές και αντιπαλότητες. Δεν είναι όμως, αυτό που θέλει ο τόπος μας. Ο Βύρωνας  χρειάζεται, πλέον, μια Δημοτική Αρχή η οποία θα είναι έτοιμη, σε όλα τα επίπεδα, με σχέδιο και υλοποιήσιμες λύσεις. Που θα μπορεί να κάνει πράξη τις προτάσεις της, άμεσα, χωρίς να χαθεί ούτε ένα λεπτό, ούτε μια στιγμή πια… 9 χρόνια ανυπαρξίας δε μπορούν και δεν πρέπει να συνεχιστούν.

_

Δ&Π: Τα οικονομικά του Δήμου. Πώς κρίνετε την σημερινή οικονομική κατάσταση του Δήμου μας και ποιές οι προτάσεις σας για τη βελτίωσή της.

ΑΠ: Επί σειρά ετών, η διοίκηση Κατωπόδη διατρανώνονταν ότι «νοικοκύρεψε» τα οικονομικά του Δήμου. Ένας ισχυρισμός, ο οποίος, είναι αναληθής και πλέον και οι πολίτες του Βύρωνα διαπιστώνουν ιδίοις όμμασι το πώς και το γιατί προέβαλαν αυτήν την εικόνα ως «άσσο» στο μανίκι τους. Φυσικά και όταν δεν πράττεις, δεν ξοδεύεις κι όλας. Φυσικά και όταν βρίσκεις μια φόρμουλα να μεταφέρεις τα χρέη σου στο τέλος της θητείας σου ως διοίκηση, και κατά τη διάρκεια αυτής, δεν βγάζεις χρήματα από το αποθεματικό του Δήμου. Η εικόνα που παρουσιάζεται είναι πλασματική, η πραγματικότητα ωστόσο, που τώρα βγαίνει σιγά – σιγά στην επιφάνεια, αποδεικνύει τους λανθασμένους χειρισμούς που έγιναν για να συγκαλυφθεί η αλήθεια. Και μιλάμε για μια διοίκηση, η οποία, καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας της, έλαβε καθολική στήριξη από την κεντρική εξουσία, με αποκορύφωμα την περίοδο του κορωνοϊού, όπου ο Δήμος έλαβε μεγάλες επιδοτήσεις. Η πρόκληση του ουσιαστικού «νοικοκυρέματος» των οικονομικών του Δήμου είναι μεγάλη. Ωστόσο, εάν οι πολίτες μας τιμήσουν με τη ψήφο τους και μας ορίσουν στο «τιμόνι» αυτής της πόλης, σημαίνει ότι γνωρίζουν πως είμαστε ικανοί και έτοιμοι να ανταποκριθούμε απόλυτα σε αυτήν την «ανοιχτή» πληγή που θα αφήσει πίσω της η διοίκηση Κατωπόδη.

 _

Δ&Π: Καθαριότητα – Ανακύκλωση. Ποιά η άποψή σας για την παρούσα διαχείριση του Δήμου πάνω στο μέγα αυτό θέμα «Καθαριότητα – Ανακύκλωση» και ποιές οι δικές σας προτάσεις σας για το μέλλον.

ΑΠ: Η καθαριότητα και η ανακύκλωση στον Βύρωνα, είναι δύο από τα πλέον σημαντικά και άλυτα ζητήματα της πόλης μας. Το πρόβλημα για εμάς, στο να βρεθεί λύση, πηγάζει κυρίως, από το γεγονός, ότι η υπάρχουσα διοίκηση δεν κατέθεσε ποτέ ένα υλοποιήσιμο πλάνο, ένα σχέδιο, βάσει του οποίου να μπορέσει επιτέλους, ο Βύρωνας να «ανασάνει». Αντίθετα, κατά καιρούς, είδαμε σπασμωδικές κινήσεις, χωρίς υπόβαθρο και καμμιά συνέχεια. Η δική μας θέση είναι ότι προκειμένου να υπάρχει ουσιαστική λύση, απαιτούνται συντονισμένες προσπάθειες και μια ολοκληρωμένη προσέγγιση που να συνδυάζει την εκπαίδευση, την υποστήριξη της τοπικής κοινότητας και την προώθηση βιώσιμων πρακτικών, ώστε επιτέλους, οριστικά και αμετάκλητα, η διαχείριση των απορριμμάτων να πάψει να ταλανίζει τους Βυρωνιώτες και η ανακύκλωση να έχει νόημα και ουσία. Ήδη, έχουμε προετοιμάσει μια σειρά από ενέργειες και προγράμματα ενημέρωσης των πολιτών προς αυτήν την κατεύθυνση.

_

Δ&Π: Παιδεία  – Σχολικά κτίρια – Παιδικοί σταθμοί. Ποιά είναι σήμερα τα σημαντικότερα προβλήματα στον τομέα Παιδείας στον Δήμο μας και ποιές είναι οι προτάσεις σας ώστε να βελτιωθεί η κατάσταση.

ΑΠ: Είναι ξεκάθαρο, ότι η συντήρηση και η αναβάθμιση των σχολικών κτιρίων αυτής της πόλης «νοσούν». Και δεν «νοσούν» απλά, αλλά θέτουν πια σε κίνδυνο και τις ζωές των μαθητών, οι οποίοι καθημερινά, βιώνουν το αποτέλεσμα της κακής διαχείρισης και αυτού του τομέα από την υπάρχουσα διοίκηση. Τα παραδείγματα πολλά. Το τελευταίο στις μετόπες του 1ου Γυμνασίου και Λυκείου, στην  Μυρακτής, όπου η αποσάθρωση ήταν τόσο εμφανής και εκτεταμένη ώστε τελικά, αποφασίστηκε το σχολείο να κλείσει, (αν είναι δυνατόν) προκειμένου τα συνεργεία να προβούν στην απαραίτητη αποξήλωση και αντικατάσταση των σαθρών σοβάδων. Άλλο μεγάλο ζήτημα, το 4ο Δημοτικό (Χαραλαμπόπουλου), το οποίο το 2018 κρίθηκε ακατάλληλο και 5 χρόνια μετά, δεν έχει καν γίνει ο διαγωνισμός για την αποκατάστασή του. Όταν μιλάμε για τα παιδιά μας, τα σχολεία μας και τους παιδικούς σταθμούς μας, η υπάρχουσα διοίκηση, δεν φρόντισε πράξει ως όφειλε. Δεν φρόντισε εκ των προτέρων να ελέγξει όλες τις υποδομές ώστε να επέμβει όπου χρειαστεί. Παρ’ όλ’ αυτά, δε ξέχασαν να υπόσχονται, ότι όλα, θα λυθούν, μ’ ένα «μαγικό ραβδί» ενδεχομένως, το οποίο μάλλον, χάθηκε κάπου, στην… «μετάφραση»…

_

Δ&Π: Λόφος Κοπανά. Ποιά η άποψή σας για τους έως τώρα χειρισμούς, ποιά προβλήματα εντοπίζετε μετά και τις τελευταίες εξελίξεις και τι προτείνετε για τη συνέχεια.

ΑΠ: Το ιδιοκτησιακό καθεστώς του λόφου Κοπανά και κατ’ επέκταση των Θεάτρων Βράχων, είναι μία υπόθεση η οποία ανήκει πλέον οριστικά στο παρελθόν. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως ξεχνάμε ότι το αδιέξοδο στο οποίο είχαμε βρεθεί στο θέμα αυτό, οφείλεται αποκλειστικά στις αδιανόητες παραλήψεις και τους λανθασμένους χειρισμούς της διοίκησης Κατωπόδη. Όλοι πλέον, γνωρίζουμε ότι η λύση δόθηκε κατόπιν της πρωτοβουλίας που έλαβε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς, σε συνεργασία με την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, με αποτέλεσμα ο Πρωθυπουργός να λάβει την πολυπόθητη απόφαση και τα Θέατρα Βράχων να περάσουν πλέον οριστικά και αμετάκλητα στους Δήμους Βύρωνα και Δάφνης – Υμηττού. Προφανώς, δεν είναι μια διαδικασία η οποία γίνεται από τη μια στιγμή στην άλλη, ωστόσο, πρόκειται για μία απόφαση, την πρώτη του Κυριάκου Μητσοτάκη της δεύτερης θητείας του ως Πρωθυπουργού, η οποία μας γεμίζει αισιοδοξία και για τα όσα έρχονται για τον Δήμο μας στο μέλλον!

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.