Λαϊκή Συσπείρωση Καισαριανής: Συγκέντρωση παρουσίασης

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ηλ. Σταμέλος: Έχουμε επιλογή να έχουμε Δημοτική αρχή που θα έχει σαν κεντρική της προτεραιότητα τις ανάγκες των πολλών (ΦΩΤΟ)

«Με την “Λαϊκή Συσπείρωση” δυνατή παντού και διοίκηση στο Δήμο Καισαριανής να δοθούν ανάσες, ελπίδα, αυτοπεποίθηση στο λαό», αυτό το αισιόδοξο μήνυμα εξέπεμψε η μεγαλειώδης συγκέντρωση που έγινε στη κατάμεστη πλατεία της πόλης.

Πλήθος κόσμου από όλες τις γενιές παρακολούθησε την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης Καισαριανής επιβεβαιώνοντας την αποφασιστικότητα και τα μεγάλα περιθώρια που υπάρχουν για μια σημαντική νίκη, ο Δήμος να ξαναποκτήσει δημοτική αρχή στήριγμα για τις ανάγκες των πολλών, συνοδοιπόρο στους λαϊκούς αγώνες και όχι έναν ακόμη εχθρό που θα αποδέχεται και δεν θα αντιτάσσεται στην κυρίαρχη πολιτική.

Σημαντική ήταν η ανταπόκριση και στην συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης που γινόταν στο χώρο της συγκέντρωσης για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας, ενώ κρατήθηκε και ενός λεπτού σιγή για τα θύματα.

Στη συγκέντρωση μίλησε ο Ηλίας Σταμέλος, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε:

«Η σημερινή μεγαλειώδης συγκέντρωση της “Λαϊκής Συσπείρωσης” Καισαριανής, είναι μια καταδίκη της εγκληματικής πολιτικής της κυβέρνησης ,των άλλων κομμάτων που κυβέρνησαν των περιφερειακών και δημοτικών αρχών που βάζουν τα κέρδη πάνω από τις ζωές και τις περιουσίες των ανθρώπων, πάνω από την προστασία του περιβάλλοντος.

Τα νέα αυτά εγκλήματα, αποδεικνύουν με τραγικό τρόπο, παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες της κυβέρνησης να βρει βολικό άλλοθι στην κλιματική αλλαγή και τα καιρικά φαινόμενα, ότι απέναντι του ο λαός έχει μια διαχρονική πολιτική που τον αφήνει ανυπεράσπιστο. Ένα εχθρικό κράτος που αντιμετωπίζει την αναγκαία αντιπλημμυρική και αντιπυρική προστασία ως “περιττό κόστος” και βλέπει τα δάση και τη γη ως “επενδυτικές ευκαιρίες στο βωμό της ανάπτυξης για τα κέρδη των λίγων.

Η μάχη για την προστασία της ζωής, της λαϊκής περιουσίας και του περιβάλλοντος είναι μια μάχη που με συνέπεια δίνουν χρόνια τώρα, από κάθε μετερίζι, οι αγωνιστές που συσπειρώνονται στα ψηφοδέλτια της “Λαϊκής Συσπείρωσης” σε όλη την Ελλάδα.

Μέσα και έξω από τα περιφερειακά και δημοτικά συμβούλια, δίπλα στο λαό όταν δίνει αγώνα ενάντια στα στοιχεία της φύσης, πρωτοστατώντας στις μορφές αλληλεγγύης και βέβαια μπροστάρηδες σε κάθε λαϊκή κινητοποίηση που βάζει στο επίκεντρο την πολιτική που είναι υπεύθυνη.

Είναι και αυτό ένα κριτήριο ψήφου στις εκλογές που έχουμε μπροστά μας.

Η σημερινή μεγαλειώδης συγκέντρωση της “Λαϊκής Συσπείρωσης” Καισαριανής μας γεμίζει αισιοδοξία, αποφασιστικότητα, σιγουριά για τις δυνατότητες που υπάρχουν να καταγραφεί μια σημαντική νίκη του λαού στις κάλπες του Οκτώβρη.

Το κεντρικό ερώτημα που θα καλεστούν τα λαϊκά στρώματα της πόλης μας να απαντήσουν στις επερχόμενες τοπικές εκλογές είναι τι δημοτική και περιφερειακή αρχή χρειάζονται,… σε μια επόμενη ημέρα, που για τους πολλούς, διαφαίνεται ότι είναι και θα είναι μια μάχη για επιβίωση και ζωή.

Σε μια κανονικότητα που κυριαρχείται ήδη από τους πλειστηριασμούς σε λαϊκές κατοικίες, την ακρίβεια και την φοροληστεία που κατατρώει το λαϊκό εισόδημα, την βαριά εκμετάλλευση των εργαζόμενων και της νέας γενιάς.

Σε μια κανονικότητα που θυσιάζει τις ανάγκες των πολλών για τα κέρδη των λίγων.

Όπου ο ρόλος της Τοπικής Διοίκησης είναι προδιαγεγραμμένα αντιδραστικός, όπου ο ρόλος της Τοπικής Διοίκησης είναι προδιαγεγραμμένα αντιδραστικός, με αποσαθρωμένες κοινωνικές υπηρεσίες, φτηνούς και ανανεώσιμους εργαζόμενους, ανταποδοτικότητα και τοπικά χαράτσια παντού, με τη λαϊκή περιουσία να δίνεται προίκα για να αναπτύσσονται ανεμπόδιστα οι μπίζνες των διάφορων επιχειρηματιών που εμφανίζονται μάλιστα ενίοτε και σαν σωτήρες

Εμείς λέμε καθαρά στο λαό της πόλης μας:

Αυτό που έχεις ανάγκη για την επόμενη ημέρα, είναι δημοτική και περιφερειακή αρχή, που θα είναι στήριγμα και συνοδοιπόρος σου στους αγώνες και όχι ένας ακόμη τοπικός εχθρός που αποδέχεται και δεν αντιτάσσεται στην κυρίαρχη πολιτική.

Για το λαό δεν υπάρχουν όμορφες πόλεις με ανθρώπους που βλέπουν το σπίτι τους να χάνεται από τις τράπεζες. Με εργαζόμενους που δουλεύουν 13 ώρες “από επιλογή” – όπως λέει η κυβέρνηση, αφού το μεροκάματο δε φτάνει. Με παιδιά που δεν έχουν ασφαλή σχολεία. Με τις ανάγκες μας για υγεία να αποτελούν χρυσοφόρο εμπόρευμα για τους ιδιώτες και τον φυσικό πλούτο να είναι στα πόδια των επενδυτών

Στην Καισαριανή έχουμε επιλογή να έχουμε Δημοτική αρχή που θα έχει σαν κεντρική της προτεραιότητα τις ανάγκες των πολλών.

Που θα βρεθεί στην “απέναντι όχθη” από το αντιλαϊκό πλαίσιο που κυριαρχεί.

Αυτή η ελπίδα, αυτή η προοπτική, έχει όνομα. “Λαϊκή Συσπείρωση” στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

Η συνάντηση του λαού της πόλης μας, των συλλογικών του φορέων, των εργαζόμενων του Δήμου με τη Διοίκηση της “Λαϊκής Συσπείρωσης” στην προηγούμενη θητεία της, έδωσε αποτελέσματα, σημείωσε νίκες, υποχρέωσε τους κυβερνώντες σε οπισθοχώρηση από αρχικές επιλογές. Παρά τις μεγάλες δυσκολίες, έκανε τη διαφορά σε σχέση με τη μεγάλη πλειοψηφία των δημάρχων σε όλη την χώρα.

Μέχρι τις εκλογές στις 8 Οκτώβρη μας χωρίζει ένας μήνας.

Σας καλούμαι όλους να κάνετε δική σας υπόθεση τις εκλογές, να συμβάλλεται για να γυρίσει σελίδα ο δήμος.

Για να αποκτήσει ξανά η Καισαριανή μια δημοτική αρχή που θα υπηρετεί τις ανάγκες των πολλών και όχι τα κέρδη των λίγων.

Για μια δημοτική αρχή που θα ενώνει το λαό της πόλης μας ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική, που θα διεκδικεί αυτά που έχουμε ανάγκη και δικαιούμαστε.

Γιατί η δική μας δημοτική αρχή θα είναι δεσμευμένη στο λαό και πουθενά αλλού.

Σας καλούμαι να στηρίξετε την “Λαϊκή Συσπείρωση” παντού, να ψηφίσετε “Λαϊκή Συσπείρωση” ακόμα και εάν δεν συμφωνάτε σε όλα μαζί μας, αλλά γνωρίζεται καλά την αγωνιστικότητα μας, την εντιμότητα μας, ότι μπορούμε να σας κοιτάμε στα μάτια.

Σας καλούμε όλους να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό ώστε από την πρώτη Κυριακή για να βγει το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» τόσο ενισχυμένο που να μην αφήνει περιθώρια για να αλλοιωθεί με μαγειρέματα η θέληση του λαού της πόλης μας.

Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε.

Να ζωντανέψουμε ξανά το χαμόγελο στην πόλη μας!

Να εντείνουμε τις προσπάθειες μας για να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τους πλημμυροπαθείς, να δυναμώσουμε την αλληλεγγύη».

Μετά την ομιλία παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο με τους υποψήφιους καταχειροκροτούμενοι να ανεβαίνουν στο βήμα.

Αγαζάνη Μαρία (Μαλβίνα)

Αποστόλου Αμαλία

Αραχωβίτη Μαρία

Αργυριάδης Λάμπρος

Βαγενά Θεοδώρα (Δώρα)

Βαλούρδος Αναστάσιος (Τάσος).

Βαρλάμη Ελισσάβετ

Βασιλάκη Άννα

Βασιλείου Βασιλεία

Βεχλίδη Μαρία.

Γαβριλάκης – Μπαμπάς Κωνσταντίνος

Γεωργοπούλου Κανέλλα

Γκαρτζοπούλου Αναστασία

Γκίκα Χρυσούλα (Χρύσα)

Γκλίβα Δήμητρα

Γκορόγια – Τσιτσιρίδη Αργυρώ

Δάρρα Αθηνά

Δουρμούσης Σωτήριος

Εξαρχόπουλος Αθανάσιος (Σάκης)

Ζαχαρόπουλος Γεώργιος

Ζέρβας Σωτήριος

Θεοδώρου Γεώργιος.

Καλαντζής Φώτιος

Καραβασίλης Εμμανουήλ

Καρέλης Παναγιώτης

Κατημερτζής Γεώργιος

Κατσαρέλης Νικόδημος

Κολοβού Κωνσταντίνα (Ντίνα).

Κοντού Φωτεινή (Φώφη)

Κοπριτέλης Απόστολος

Κοσμίδου Ειρήνη

Κουμαριώτης Παναγιώτης

Κουφαλάκος Δημήτριος

Κυπραίος Θεοφάνης (Φάνης)

Λάτα Αικατερίνη.

Λιανοπούλου Ειρήνη

Μάνεση Παρασκευή (Βούλα).

Μαρμαρινός Ευστράτιος

Μοσχονάς Ιωάννης

Μποτσιβάλης Δημήτριος

Ντάλιος Γεώργιος.

Ξένος Γεώργιος

Παναγιωτοπούλου Ευγενία

Παπαγιάννης Ιωάννης

Παπαδόπουλος Ηλίας

Παρασκευοπούλου Μαρίνα

Πατσέλλης Αντώνιος

Παφίλη Πολυξένη (Ξένια)

Περρής Ιωάννης

Πλάκας Στέφανος

Πλυτάς Ευάγγελος.

Πολυχρονάκης Συμεών Χρήστος.

Προκοπίου Γεωργία

Προκοπίου Κυριάκος

Σαμπάς Γεώργιος

Σαρρηπαναγιώτου – Λήλου Στυλιανή (Στέλλα)

Σπυριάδη Παναγιώτα (Νότα)

Τσαπάρας Γρηγόριος

Τσουρούλας Μαρίνος

Χαλκιά Θεοδώρα (Δώρα)

ΧατζηδημητράκηςΑργύριος

Χρηστοφή Ελευθερία

Χρηστοφής Μιχαήλ

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.