Έκθεση φωτογραφίας «Φάκελος Λαμπράκη» στο Μουσείο Εθνικής Εαμικής Αντίστασης στις 18/9/2023

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ο Δήμος Καισαριανής σε συνεργασία με το Ίδρυμα Λαμπράκη φιλοξενεί την έκθεση «Φάκελος Λαμπράκη» στο Μουσείο Εθνικής Εαμικής Αντίστασης. Ο Πολιτιστικός Σεπτέμβρης στην Καισαριανή έχει την τιμή να περιλαμβάνει μια έκθεση – σταθμό για τον άνθρωπο-σύμβολο της δημοκρατίας και του φιλειρηνικού κινήματος: τον Γρηγόρη Λαμπράκη.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν στις 18 Σεπτεμβρίου 2023, στις 19:30, παρουσία του Γρηγόρη Λαμπράκη του νεότερου, γιου του σπουδαίου πολιτικού.

Η έκθεση φωτογραφίας για τη ζωή και τη δράση του Γρηγόρη Λαμπράκη αποκαλύπτει τα απόρρητα αρχεία της Αστυνομίας και της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας, διατρέχει την εποχή που ο Γρηγόρης Λαμπράκης υπήρξε μέλος του ΕΑΜ, αναδεικνύει στοιχεία για τη συμμετοχή του στο κίνημα «Παγκόσμια Κίνηση Ειρήνης», για την πολιτική του καριέρα, για τις διώξεις που υπέστη αλλά και για λιγότερο προβεβλημένες πτυχές της ζωής του όπως ο αθλητισμός και η ιατρική.

Η έκθεση, σύμφωνα με τον γιο του μεγάλου πολιτικού, υλοποιήθηκε χάρη στη Φωτογραφική Λέσχη Ηλιούπολης και ειδικότερα τον Γιάννη Αυγέρη, ο οποίος επεξεργάστηκε τον “Φάκελο” με το υλικό από τα αρχεία της Αστυνομίας και της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας.

Την εκδήλωση θα χαιρετήσουν:

  1. Ο Δήμαρχος Καισαριανής Χρήστος Βοσκόπουλος
  2. Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος “Γρηγόρης Λαμπράκης” Γρηγόρης Λαμπράκης
  3. Ο βουλευτής Νοτίου Τομέα ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης
  4. Ο δημοσιογράφος Χρήστος Χαλαζιάς

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη στο κοινό.

 

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.