Δήλωση του Ηλία Σταμέλου για την ιδρυτική αναγγελία «ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ»

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Δήλωση του Ηλία Σταμέλου,

Επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης και εκ νέου υποψήφιου Δημάρχου,

για την ιδρυτική αναγγελία «ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ»

Την Μ. Πέμπτη όχι δύο αλλά τρείς δημοτικές παρατάξεις (η παράταξη του νυν Δημάρχου και εκλεκτού της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-Τζήμερου, η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ «Συνεργασία Πολιτών Καισαριανής» και αυτή του τέως Δημάρχου του ΠΑΣΟΚ «Καισαριανή-Δημιουργία» εξαφανισμένη για 4 χρόνια, που πλέον έχει επικεφαλής την κόρη του), ανήγγειλαν ότι φτιάχνουν μια νέα παράταξη την «ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ». Αυτά τα εκλογομαγειρέματα ήταν γνωστά στην πόλη εδώ και καιρό, όπως και οι διεργασίες για την μοιρασιά των θώκων, τα χρίσματα και τα δαχτυλίδια.

Στην ανακοίνωση της Συνεργασίας Πολιτών Καισαριανής του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα, διαβάζουμε: «Με αφετηρία το σημαντικό έργο που έχει επιτελέσει η Δημοτική Αρχή του Χρήστου Βοσκόπουλου, με παρακαταθήκη την ιστορική διαδρομή και την εμπειρία της Συνεργασίας Πολιτών Καισαριανής καθώς και την εικοσαετή πορεία προσφοράς της «Καισαριανής Δημιουργίας»…. ενώνουμε τις δυνάμεις μας….».

Επειδή ο Καισαριανώτης δεν τρώει κουτόχορτο, ούτε έχει μνήμη χρυσόψαρου, ας παραθέσουμε ενδεικτικά μόνο από τις επίσημες ανακοινώσεις της ΣΠΚ τι έλεγε τα τελευταία χρόνια για «το σημαντικό έργο», που τώρα πιστώνει στη Δημοτική Αρχή του Χρήστου Βοσκόπουλου.

30/5/2021:«η Πόλη έχει προβλήματα… τα κλαδιά των δέντρων… η αντιπυρική περίοδος έχει ξεκινήσει και ακόμα δεν… τα σχολεία… οι ελεύθεροι χώροι της πόλης… Ο Δήμαρχος εγκλωβισμένος στην επικοινωνιακή του στρατηγική, επιλέγοντας αμέτρητες φωτογραφίες με υπουργούς και βουλευτές… αγνοεί επιδεικτικά την δύσκολη καθημερινότητα του πολίτη…» και «Δεν θα ανεχτούμε η διοίκηση του κου Βοσκόπουλου να πραγματώνει την πολιτική της ΝΔ…»

23/10/2022:«Η δημοτική αρχή τα τρία χρόνια που διοικούν είναι σχολιαστές… δεν έχει να προβάλει κανένα θετικό έργο από τη διοίκησή της…»

Αναφορικά δε, με τον Δήμαρχο, που τώρα βλέπουν στο πρόσωπό του τον εταίρο τους στη «συλλογικότητα και την υπηρέτηση των συμφερόντων της Καισαριανής»,

στις 14/12/2020 με επιστολή προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, η ΣΠΚ αναφωνούσε για ότι ο Δήμαρχος «Πλήττει τις δημοκρατικές μας αρχές και αξίες…». Στις 30/5/2021 τον κατήγγελλε για «λογική του τσαμπουκά, του εκφοβισμού, των ειρωνειών και της υποτίμησης» που «δεν έχουν χώρο στην Καισαριανή της αλληλεγγύης, του αλληλοσεβασμού και της συντροφικότητας»! και στις 25/2/2022 του απέδιδε προσωπικές φιλοδοξίες: «Εκεί είναι η μεγάλη μας διαφορά, δεν παλεύουμε για την προσωπική μας ανάδειξη. Δεν υπολογίζουμε ψήφους και συμμαχίες…». Ενώ στις 17/7/2022 η ΣΠΚ έσκιζε τα ιμάτιά της τονίζοντας «Δεν ανεχόμαστε πατερναλιστικές, σεξιστικές και “βαριάς αντρίλας” συμπεριφορές από τον κ. Βοσκόπουλο», και ως εκ τούτου υποσχόταν στους ανθρώπους που την πίστευαν: «ο στόχος είναι ένας και μοναδικός, η Νίκη στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές. Η ΣΠΚ να γίνει η Ηγετική και η Ηγεμονική δύναμη της πόλης μας… για τη μεγάλη αλλαγή».

Βεβαίως δεν αναζητούμε καμία χαμένη τιμή της ηγετικής ομάδας της ΣΠΚ ή του νυν και του τέως Δημάρχου. Η πολιτική σύγκλιση ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ στα μεγάλα ζητήματα, είναι πασιφανής και τοπικά και είναι αυτή που απορρίπτει η μεγάλη λαϊκή πλειοψηφία του Καισαριανιώτικου λαού. Εξάλλου ήταν ώρα! Ο αρραβώνας κράτησε πολύ, από τις προηγούμενες εκλογές. Στην «προίκα» τα σπάγανε, κοινό σπίτι βρήκανε, «παπά» έχουν και ο «γαμήλιος χορός» της κωλοτούμπας του είναι γνωστός από τα πολιτικά τους DNA.

Ως Λαϊκή Συσπείρωση έχουμε να πούμε προς το παρόν:

Η Καισαριανή των αγωνιστικών παραδόσεων μπορεί να αλλάξει σελίδα

«ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ»

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.