Γρ. Κατωπόδης: Διαμορφώνουμε το αύριο του Βύρωνα με επίκεντρο την κάθε γειτονιά

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε ο Δήμαρχος Βύρωνα, Γρηγόρης Κατωπόδης στη διαδικτυακή εκπομπή «Πολίτες και Ενημέρωση» και το δημοσιογράφο Μανώλη Τσουπάκη.

Ο Δήμαρχος Βύρωνα αναφέρθηκε στο έργο που έχει γίνει στο Δήμο Βύρωνα, στην πρώτη θητεία με έμφαση στο οικονομικό νοικοκύρεμα του Δήμου που βρέθηκε στα όρια της χρεοκοπίας, αλλά και στην στήριξη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων κατά τη μνημονιακή περίοδο, μέσω των κοινωνικών δομών που δημιουργήθηκαν στο Δήμο.

Αναφέρθηκε επίσης στα 13 έργα, συνολικού ύψους 14 εκατομμυρίων που βρίσκονται σε εξέλιξη αυτήν την περίοδο όπως η αλλαγή του οδοφωτισμού σε LED που ξεκίνησε, η διεύρυνση των πεζοδρομίων στο κέντρο της πόλης που βρίσκεται σε εξέλιξη και στις ασφαλτοστρώσεις που αρχίζουν άμεσα. Σημείωσε μάλιστα, ότι ο στόχος της δημοτικής αρχής είναι ο σχεδιασμός της νέας τετραετίας, να γίνεται με επίκεντρο την κάθε γειτονιά.

Διεκδικούμε την ψήφο των πολιτών για  να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε τα μεγάλα έργα που έχουμε δρομολογήσει για το αύριο της πόλη μας, που κλείνει έναν αιώνα ζωής το 2024, σημείωσε ο Γρηγόρης Κατωπόδης και τόνισε: «Ο λόγος μας και οι προσπάθειες μας είναι καθαρά αυτοδιοικητικές. Εμείς δεν θα πάμε το Δήμο μας σε κάποιο κόμμα. Θέλω να δουλέψω για την καθημερινότητα των ανθρώπων, να διεκδικήσω χρήμα και έργα για αυτό το σκοπό και πιστεύω ότι η προσπάθεια μας θα επιβραβευτεί από τους συνδημότες μου.»

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.