Η «Δύναμη Ζωής» στηρίζει τον «Αττικό Κύκλο Συνεργασίας και Εμπιστοσύνης» με τον Γιώργο Ιωακειμίδη

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Για να σταματήσει ο σημερινός αντιδημοκρατικός, αντιαναπτυξιακός και αντικοινωνικός κατήφορος της Περιφέρειας Αττικής

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές στις 8 Οκτωβρίου, η Περιφέρεια Αττικής πρέπει να αποκτήσει την προοδευτική Διοίκηση που έχουν ανάγκη οι πολίτες της Αττικής μετά από τα τέσσερα καταστροφικά χρόνια της Διοίκησης Πατούλη.

Τέσσερα χρόνια αδιαφάνειας και κακής διοίκησης που οδήγησαν στην χρεοκοπία της Περιφέρειας. Τέσσερα χρόνια που χαρακτηρίστηκαν από τις απευθείας αναθέσεις εκατομμυρίων ευρώ, τους φωτογραφικούς διαγωνισμούς, τη διάλυση μελετών και σοβαρών συμβάσεων έργων υποδομής καθώς και την υποβάθμιση της δημοκρατικής λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου, μέσα από τη συνεργασία της Διοίκησης Πατούλη με την ακροδεξιά.

Αυτός ο αντιδημοκρατικός, αντιαναπτυξιακός και αντικοινωνικός κατήφορος της Περιφέρειας Αττικής πρέπει να σταματήσει τώρα.

Στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, χρειάζεται να αναδειχθεί μια διοίκηση, η οποία θα πιάσει το νήμα των πρωτοβουλιών, των αλλαγών και των κρίσιμων έργων υποδομής, της Διοίκησης της Δύναμης Ζωής, τα οποία βάλτωσαν, καθυστέρησαν ή ακυρώθηκαν από τη Διοίκηση Πατούλη, όπως η ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου, ο υποθαλάσσιος αγωγός της Αίγινας ή το πρόγραμμα στήριξης των Νοσοκομείων του ΕΣΥ, κ.α.. Έργα σε όλους τους Δήμους της Αττικής, προς όφελος των τοπικών κοινωνιών.

Η εκλογή της πρώτης αριστερής Διοίκησης στην Περιφέρεια Αττικής το 2014 με τη Δύναμη Ζωής, σηματοδότησε μια σοβαρή, προοδευτική στροφή της Περιφέρειας, με την προώθηση έργων υποδομής και κοινωνικών προγραμμάτων. Τα 1.260 έργα προϋπολογισμού 2.7 δις ευρώ που δρομολογήθηκαν και υλοποιήθηκαν επί Διοίκησης Ρένας Δούρου, η βράβευση της από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Διαφάνειας, όσο και η τεκμηριωμένη εναλλακτική πρόταση που κατέθετε από τη θέση της μείζονος Αντιπολίτευσης την περίοδο 2019 – 2023 (με τον εναλλακτικό προϋπολογισμό, τις προτάσεις για τη στήριξη των ευάλωτων ομάδων, των ανθρώπων του Πολιτισμού κατά την πανδημία, τις ημερίδες για την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση, για τον Φαληρικό, τη θέση των γυναικών στην ΤΑ, κα), αποτελούν τη συλλογική παρακαταθήκη της Δύναμης Ζωής στην Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. Αποτελούν σημαντική συνεισφορά για μια δημοκρατική Περιφέρεια με όρους βιώσιμης ανάπτυξης, κοινωνικής αλληλεγγύης, σεβασμού του περιβάλλοντος, που αρμόζει στους πολίτες της Αττικής.

Για να μπει ένα τέλος στη σημερινή παρακμή της Περιφέρειας, στην εργαλειακή και κομματική εκμετάλλευσή της, που πλέον εκπροσωπεί ο νέος υποψήφιος της κυβέρνησης, μέχρι πρότινος υφυπουργός Άμυνας, η Δύναμη Ζωής με αισιοδοξία και αίσθηση ευθύνης στηρίζει τον «Αττικό Κύκλο Συνεργασίας και Εμπιστοσύνης», του έμπειρου και δοκιμασμένου επί τέσσερις δεκαετίες αυτοδιοικητικού, Γιώργου Ιωακειμίδη.

Για μια νέα μέρα στην Αττική, με τους Δήμους και τις τοπικές τους κοινωνίες στο επίκεντρο. “Δίνουμε τα χέρια” για μια Περιφέρεια με δημοκρατικό, προοδευτικό και αναπτυξιακό πρόσημο.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.