«Βόμβα» από τους Financial Τimes για τα Γλυπτά

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

«Ο πρόεδρος του Βρετανικού Μουσείου είπε στους συναδέλφους του ότι είναι καθησυχασμένος (αναφορικά με τις συνομιλίες για την παρουσία με κάποιο τρόπο των Γλυπτών του Παρθενών στο μουσείο της Ακρόπολης) διότι ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος χειρίζεται προσωπικά τις διαπραγματεύσεις για τα Γλυπτά 2.500 ετών, δεν έχει επιτεθεί στο Βρετανικό Μουσείο για τις κλοπές» γράφουν οι Financial Times.

Γλυπτά: Το δημοσίευμα των Financial Times 

Η πηγή από το Βρετανικό Μουσείο που επικαλούνται οι Financial Times αναφέρει ότι «από τη σιωπή μπορείτε να διαβάσετε πολλά». «Υπήρξε σημαντικός περιορισμός στην καρδιά του ελληνικού κράτους». Θεωρούν πως αυτή η σιωπή ήταν σημάδι, ότι η Αθήνα πιστεύει ότι μια συμφωνία είναι κοντά».

Η εφημερίδα παραθέτει δήλωση Έλληνα κυβερνητικού αξιωματούχου που είπε:

«Παρακολουθούμε στενά τις εκδηλώσεις στο Βρετανικό Μουσείο και όπως άλλοι στην πολιτιστική κοινότητα είμαστε συγκλονισμένοι από το μέγεθος της κλοπής. «Αυτά τα ζητήματα δεν έχουν άμεση σχέση με την εκστρατεία μας για το νόμιμο δικαίωμα μας για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα, η οποία συνεχίζεται αμείωτη».

Ο πρόεδρος Τζορτζ Όσμπορν, επιβεβαίωσε το Σάββατο ότι οι συζητήσεις για μια συνεργασία με την Αθήνα ήταν «συνεχείς και εποικοδομητικές».

Η Telegraph ήρθε να απαντήσει με τίτλο άρθρου: «Τακτοποιήστε τα του οίκου σας πριν προχωρήσετε στη συμφωνία για τα Μάρμαρα του Παρθενώνα, φαίνεται να έλαβε μήνυμα το Βρετανικό Μουσείο».

Η βρετανική εφημερίδα φιλοξενεί συχνά άρθρα γνώμης για την διακοπή κάθε συζήτησης για την επιστροφή των Γλυπτών.

Εν τω μεταξύ η Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Αποζημιώσεων καταδικάζει «τον νόμο του 1963 που εμποδίζει την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα και των Μπρούτζινων του Μπενίν».

Η βουλευτής των Εργατικών  Bell Ribeiro-Addy είπε στον Guardian ότι οι κλοπές αποκαλύπτουν τη «γελοία» στάση του Βρετανικού Μουσείου για την επιστροφή των αντικειμένων.

Πηγή: eleftherostypos.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.