ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ο απερχόμενος δήμαρχος και επικεφαλής του ψηφοδελτίου της «ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ», κ. Βοσκόπουλος έδειξε για μια ακόμα φορά το αντεργατικό πρόσωπο του ίδιου και της παράταξης που εκπροσωπεί. Κάλεσε σε απολογία τον αντιπρόεδρο του σωματείου των εργαζόμενων γιατί «βιντεοσκοπούσε» την παράσταση διαμαρτυρίας του σωματείου. Τι από όλα τον ενόχλησε περισσότερο, η διαμαρτυρία των εργαζόμενων ή ότι αυτά που έλεγε θα γίνονταν γνωστά;

Τώρα να πάρει πίσω την κατάπτυστη απόφαση. Οι εργαζόμενοι του δήμου και τα λαϊκά στρωματά της πόλης κατανοούν καλά την νέα «εργασιακή κουλτούρα» που διακηρύττει και δεν τρομοκρατούνται.

Επισυνάπτεται η ανακοίνωση του συλλόγου εργαζομένων Δήμου Καισαριανής.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

Καισαριανή 20/9/2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ

ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΚΛΗΣΗΣ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

Εκεί που μας χρωστούσανε  μας πήραν και το βόδι

Την Τετάρτη 13/9/2023 κατά την διάρκεια παράστασης διαμαρτυρίας του   Δ.Σ. του Συλλόγου των εργαζομένων μαζί με τους υπόλοιπους 12  εργαζόμενους που έχουν προσφύγει δικαστικά για παράταση της σύμβασής τους,  δεχτήκαμε για άλλη μια φορά την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΥΤΑΡΧΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ του  «Δημοτικού άρχοντα» Καισαριανής, κατά κόσμο κ Χ. Βοσκόπουλο.

Η παράσταση διαμαρτυρίας έγινε, επειδή ο Δήμαρχος αθέτησε την δέσμευσή του κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την  27/7/2023, για υπεράσπιση της προσφυγής κατά την εκδίκαση της και δεν είχε προχωρήσει σε θετική εισήγηση για την αναγκαιότητα της παραμονής των παραπάνω εργαζομένων στην υπηρεσία του Δήμου.

Στην εν λόγω παράσταση διαμαρτυρίας και μετά από την συνηθισμένη πολύωρη,  απαξιωτική για τους εκπροσώπους των εργαζομένων  αναμονή, (όπως συνηθίζει το σύνολο της διοίκησης Βοσκόπουλου), πραγματοποιήθηκε η συνάντηση με τον Δήμαρχο. Ο Δήμαρχος προσπαθώντας να αποπροσανατολίσει από την αθέτηση της δεσμευσής του επιτέθηκε στο ΔΣ λέγοντας ότι «έφερε τους εκλογικούς του πελάτες», γράφοντας στα «παλιά του παπούτσια», την αγωνία των 12 εργαζομένων για επιβίωσή  τους.

Έτσι αντί να απολογηθεί για την αλλαγή της στάσης του, όχι μόνο επιτέθηκε στο ΔΣ και τους εργαζόμενους που συμμετείχαν στην παράσταση διαμαρτυρίας αλλα επιχείρησε να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους, εγκαλώντας τους γιατί «έκαναν λάθος που ήρθαν μαζί με το σωματείο τους». Η απαράδεκτη αυταρχική και αντιδημοκρατική  στάση  του Δημάρχου ολοκληρώθηκε με την κλήση σε απολογία του Αντιπροέδρου του Συλλόγου για ανάρμοστη συμπεριφορά,  λογω του ότι  βιντεοσκόπησε την  κινητοποίησή μας αυτή. Βιντεοσκόπηση η όποια με απόφαση του ΔΣ είχε ανατεθεί στον Αντιπρόεδρο του ΔΣ. Την ίδια στιγμή άλλωστε και ο ίδιος βιντεοσκοπούσε την όλη διαδικασία με το κινητό του χωρίς να του έχουμε δώσει εμείς τη συγκατάθεσή μας.

  Η συμπεριφορά  του Δημάρχου Βοσκόπουλου συνεχίζεται στα 4 χρόνια της θητείας του. Απέναντι σε οποιαδήποτε κινητοποίησή μας αντιμετωπίζουμε βρισιές, συκοφαντίες, ειρωνεία, απαξίωση, απειλές για κάλεσμα της αστυνομίας και τραμπουκισμούς (τα πρακτικά των συνεδριάσεων του Δημ. Συμβουλίου μαρτυρούν το αληθές). Ενώ έφτασε στο σημείο ο πολιτικά «αφιλότιμος» Δήμαρχος να  απαγορεύσει τοποθέτηση σε Δημοτικό Συμβούλιο,  του προέδρου  του Συλλόγου μας σε εργασιακά θέματα στο εν λόγω όργανο.

  Αυτήν την τακτική ακολουθεί ο Δήμαρχος εδώ και χρόνια με όλους τους μαζικούς φορείς της πόλης που αντιστέκονται στην βάρβαρη  και αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης που ο ίδιος πρόθυμα υλοποιεί στον Δήμο μας σε βάρος των εργαζόμενων και των δημοτών.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΚΛΗΣΗΣ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ  ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ των ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

Το Δ.Σ του Συλλόγου

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.