ΜΙΛΤΟΣ ΜΠΑΝΤΗΣ Υποψήφιος Δήμαρχος Βύρωνα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Βύρωνας Δημοτικές εκλογές 2023

Οι επικεφαλής  των Δημοτικών Παρατάξεων  Βύρωνα, τοποθετούνται για τα σημαντικότερα προβλήματα που απασχολούν τον Δήμο.

 Εν όψει των δημοτικών εκλογών στις 8 Οκτώβρη 2023, η εφημερίδα «Δήμος & Πολιτεία» σε μια προσπάθεια πολύπλευρης και αντικειμενικής ενημέρωσης των δημοτών, απευθύνει στο σύνολο των Δημοτικών Παρατάξεων μια σειρά ερωτημάτων για τα σημαντικότερα  θέματα που απασχολούν τους δημότες του Βύρωνα.

Στο τεύχος αυτό, όπως και στο προηγούμενο, παρουσιάζουμε τις τοποθετήσεις και τις προτάσεις των Υποψηφίων Παρατάξεων. Στόχος μας η όσο το δυνατόν πιο σφαιρική ενημέρωση των δημοτών και η δυνατότητα άμεσης σύγκρισης θέσεων και προτάσεων. Ευελπιστούμε να συνεισφέρουμε κι εμείς σε μια πιο ώριμη και τεκμηριωμένη τελική επιλογή μπροστά από τις κάλπες.

Έχουμε σχέδιο και απαντήσεις για τον Βύρωνα του μέλλοντος

Απαντήσεις στα μεγάλα προβλήματα της πόλης δίνει στη συνέντευξή του στην εφημερίδα «Δήμος και Πολιτεία» ο επικεφαλής του συνδυασμού «Βύρωνας Μπροστά». Ο Μίλτος Μπαντής, υποψήφιος δήμαρχος Βύρωνα, εξηγεί το σχέδιό του για την αναζωογόνηση της πόλης, τη λειτουργία του Δήμου, τα έργα και τις υπηρεσίες που θα πρέπει να δρομολογηθούν για τον Βύρωνα της νέας εποχής.

 

«Δ&Π» : Ασφάλεια κυκλοφορίας  –  Καθημερινότητα δημοτών

Είναι κοινή διαπίστωση η ταλαιπωρία των δημοτών στην καθημερινότητα τους  (κακοί δρόμοι και πεζοδρόμια, έλλειψη σημάνσεων και  φανοστατών, ελλιπής δημόσιος φωτισμός, καταλήψεις πεζοδρομίων και πλατειών και πολλά άλλα). Ποιά προβλήματα εντοπίζετε εσείς  ως σημαντικότερα και ποιές είναι οι προτάσεις σας  προκειμένου να βελτιωθεί η κατάσταση.

ΑΠ: Μπορεί στο μυαλό κάποιων η καθημερινότητα να είναι κάτι υποδεέστερο των μεγάλων έργων, των εμβληματικών δράσεων κτλ, αλλά θα μου επιτρέψουν να διαφωνήσω. Η καθημερινότητα είναι η ζωή μας! Είναι ο ποιοτικός χρόνος με τις οικογένειές μας, η βόλτα με τα παιδιά μας, η μετακίνηση στον χώρο εργασίας μας.

Η ερώτησή σας είναι εύστοχη. Η δημοτική αρχή έχει αφήσει την πόλη στην τύχη της και για αυτό μιλάμε για στασιμότητα και οπισθοδρόμηση. Ευκαιρίες για παρεμβάσεις έμειναν αναξιοποίητες, καθώς δεν αναλήφθηκαν ποτέ οι απαραίτητες πρωτοβουλίες.

Για αυτό δίνουμε μεγάλη έμφαση στο πρόγραμμά μας στα θέματα της ασφάλειας στην κυκλοφορία και την καθημερινότητα των πολιτών. Απαιτούνται: Ασφαλτοστρώσεις και ανακατασκευή πεζοδρομίων. Εγκατάσταση έξυπνου συστήματος εντοπισμού κενών χώρων στάθμευσης. Εκπόνηση μελέτης για την ανεύρεση και δημιουργία νέων χώρων στάθμευσης. Κατάλληλη σήμανση,  φωτεινοί σηματοδότες και προειδοποιητικοί φανοί σε όλες τις διασταυρώσεις μεταξύ μεγάλων οδών. Νέες υποδομές πρόσβασης ΑμεΑ, όπως ράμπες και οδηγοί τυφλών, στους κοινόχρηστους χώρους και στα δημοτικά κτίρια. Έργα ανακαίνισης στο δημοτικό πάρκινγκ του Νεκροταφείου. Νέοι πεζόδρομοι, συντήρηση και αναβάθμιση των πλατειών. Επανασχεδιασμό της δημοτικής συγκοινωνίας. Και αντιμετώπιση με τα αρμόδια όργανα του προβλήματος της στάθμευσης σε σημεία που εμποδίζεται η διέλευση λεωφορείων, τρόλεϊ και μεγάλων οχημάτων.

Θέλουμε τον Βύρωνα «ζωντανή πόλη». Σχεδιάζουμε: Μέτρα αναζωογόνησης της Αγοράς του Βύρωνα, ώστε να αποτελέσει και πάλι σημείο αναφοράς της οικονομικής και εμπορικής ζωής στην πόλη. Με αξιοποίηση όλων τα εργαλείων και των χρηματοδοτικών πηγών για το σχεδιασμό δράσεων ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας.  Διαμόρφωση σχέσεων συνεργασίας με τους επιχειρηματίες του Δήμου Βύρωνα, ώστε να εντοπίζονται και να αντιμετωπίζονται άμεσα τα όποια προβλήματα. Ανάπτυξη προγράμματος εμπιστοσύνης ανάμεσα στους πολίτες – καταναλωτές του Βύρωνα και την τοπική επιχειρηματική κοινωνία το οποίο θα τους επιτρέπει να έχουν συγκεκριμένα προνόμια, με την ταυτόχρονη ανάδειξη των υπηρεσιών και προϊόντων που παρέχονται από τους επαγγελματίες της πόλης μας μέσα από διαδικτυακή πλατφόρμα. Επανασχεδιασμό του χώρου διεξαγωγής και της επιλογής των προϊόντων του Χωριού Παραγωγών. Διαμορφώνουμε ουσιαστικές συνθήκες OpenMall στην αγορά του Βύρωνα, μέσα από την αξιοποίηση επενδυτικών προγραμμάτων και τη διαμόρφωση ενός βιώσιμου και προσπελάσιμου εμπορικού κέντρου, με σεβασμό στον καταναλωτή και τον επαγγελματία.

_

«Δ&Π» : Αναθέσεις – Ιδιωτικοποιήσεις

Η σημαντική μείωση των δημοτικών υπάλληλων  οδήγησε σε αναθέσεις  έργων και ιδιωτικοποιήσεις. Ποια είναι η δική σας θέση και ποιες οι προτάσεις σας  σ΄ αυτό το θέμα.

ΑΠ.: Πρέπει να υπάρχει ισορροπία. Ο Δήμος χρειάζεται προσωπικό για να λειτουργεί και να είναι στο πλευρό των δημοτών. Από εκεί και πέρα για έκτακτες ανάγκες ή για έργα που θα γίνουν μία φορά είναι λογικό να απευθύνεται κανείς στην ιδιωτική αγορά. Μιλάω πάντα για ανάγκες που δεν είναι πάγιες και διαρκείς.

Ξέρετε είναι ένα νόμισμα με δύο όψεις. Κάποιοι λένε «όχι στο μόνιμο προσωπικό» για να μειωθούν δήθεν τα τέλη. Και φτάνουμε σε ακριβά έργα και υπηρεσίες! Που αυξάνουν τα τέλη και με αμφίβολο όφελος για τους πολίτες.

Ο Δήμος οφείλει να είναι αυτάρκης και αποτελεσματικός. Και να φροντίζει ότι έργα ή υπηρεσίες αναθέτει να εκτελούνται σωστά. Οι σχετικές αναθέσεις να γίνονται με απόλυτη διαφάνεια και προφανώς να υπάρχει λογοδοσία.

 _

«Δ&Π» :  Νεράιδα  – Οικοδομικό τετράγωνο 407 Σχολάζουσα κληρονομιά

α) Ελεύθεροι δημόσιοι κοινόχρηστοι χώροι στο δήμο Βύρωνα όπως η  Νεράιδα (τέρμα Εμπεδοκλέους) και το οικοδομικό τετράγωνο 407 (Βουτζά/Κωνσταντιλίερη/Μ. Ασίας).  β) Τα διεκδικούμενα ακίνητα της  Σχολάζουσας κληρονομιάς (Νικηφορίδη). Πως κρίνετε τους έως τώρα χειρισμούς από τις Δημοτικές αρχές, διαχρονικά, και ποιες είναι οι προτάσεις σας προκειμένου να αξιοποιηθούν αυτοί οι χώροι υπέρ των δημοτών.

 ΑΠ: Υπάρχει τρόπος και σχέδιο να αξιοποιηθούν προς όφελος των κατοίκων του Βύρωνα. Συγχωρέστε μου το «θα», αλλά δυστυχώς τα τελευταία 9 χρόνια δεν έγιναν όσα θα έπρεπε, οπότε, εφόσον οι πολίτες του Βύρωνα μας εμπιστευτούν, είναι θέματα τα οποία βρίσκονται στην κορυφή της ατζέντας μας από την πρώτη κι όλας ημέρα ανάληψης των καθηκόντων μας. Δεν σας κρύβω ότι πρόκειται για πολύπλοκες υποθέσεις, οι οποίες ωστόσο, σε συνεργασία και με την Περιφέρεια, χωρίς καμία επιβάρυνση των Βυρωνιωτών, μπορούν και θα επιλυθούν. Είμαστε εδώ για τα δύσκολα. Και θα παλεύουμε καθημερινά με στόχο και σκοπό την καλυτέρευση της ζωής στον Βύρωνα. Σε κάθε γειτονιά, σε κάθε γωνιά αυτής της πόλης.

_

 «Δ&Π» : Κοινωνική πολιτική του Δήμου: Στήριξη κοινωνικής ένταξης ΑΜΕΑ, λειτουργία ΚΑΠΗ, δομές στήριξης των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. Πιστεύετε ότι είναι ικανοποιητική η κοινωνική πολιτική του δήμου μας; Τι  προτείνετε προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας;

ΑΠ.: Θα εργαστούμε για να γίνει ο Βύρωνας μια πόλη αλληλεγγύης. Σύμφωνα με την ιστορική του παράδοση, τα βιώματα των ανθρώπων που τον δημιούργησαν.

Οι προτεραιότητές μας είναι ξεκάθαρες:

Αναδιοργανώνουμε και στελεχώνουμε την κοινωνική υπηρεσία του δήμου με κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό, όπως κοινωνικοί λειτουργοί και ψυχολόγοι. Ανανεώνουμε το μητρώο ΑΜΕΑ. Προωθούμε πολυεπίπεδες ενέργειες και δράσεις για ισότιμη ένταξη των ΑΜΕΑ στο κοινωνικό περιβάλλον – Συμβουλευτικές υπηρεσίες στήριξης σε ΑΜΕΑ και τις οικογένειές τους. Δημιουργούμε νομική και φοροτεχνική μονάδα για δωρεάν υποστήριξη δημοτών, των οποίων κινδυνεύουν οι πρώτες κατοικίες τους. Δημιουργούμε κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών κατά τη διάρκεια όλου του έτους. Βελτιώνουμε τις δομές λειτουργίας των ΚΑΠΗ. Επανασχεδιάζουμε το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» με παράλληλη δημιουργία υπηρεσίας κατ’ οίκον αποστολής φαρμάκων σε ηλικιωμένα άτομα καθώς και σε άτομα με ειδικές ανάγκες. Στηρίζουμε τις δομές του Κέντρου Υγείας του Δήμου μας και δημιουργούμε προγράμματα προληπτικής ιατρικής. Στηρίζουμε τις εθελοντικές πρωτοβουλίες κοινωνικής αλληλεγγύης.

Γιατί, χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον. Μαζί μπορούμε περισσότερα. Και γιατί αυτή είναι η αποστολή και το καθήκον του Δήμου: να είναι δίπλα στον πολίτη, σε κάθε ανάγκη.

 _

«Δ&Π» : Αξιοποίηση Δημοτικών εγκαταστάσεων στον Βύρωνα

Είστε ικανοποιημένοι από την εικόνα που παρουσιάζουν εγκαταστάσεις σε χώρους όπως  τα Άστρα, τα αναψυκτήρια Λαμπηδόνας και Ανάληψης , ο δημοτικός κιν/φος Νέα Ελβετία (Λουΐζα);  Ποιες ενέργειες μπορούν να γίνουν ώστε να συνεισφέρουν στην αξιοποίηση τους προς αναψυχή των δημοτών;

ΑΠ.: Ποιος Βυρωνιώτης είναι ικανοποιημένος, όταν υπάρχουν εγκαταστάσεις που θα έπρεπε να λειτουργούν προς όφελος όλων των κατοίκων αυτής της πόλης και αντί αυτού, είτε παραμένουν κλειστοί, είτε υπολειτουργούν, είτε μαραζώνουν; Να είστε βέβαιοι, ότι η πόλη αυτή, θα «ξαναζωντανέψει». Όπως και οι χώροι που διαθέσει. Οι παιδικές χαρές θα ξαναγεμίσουν παιδικές φωνές και γέλια, τα άλση και τα πάρκα μας θα φροντιστούν και θα φωτιστούν, η Λουΐζα μας, θα ανακτήσει την χαμένη αίγλη της. Είμαστε εδώ για να δώσουμε νέα πνοή στην πόλη μας. Να την πάμε Μπροστά!

_

«Δ&Π» :  Πολιτισμός  – Αθλητισμός

Ποιες οι απαιτούμενες ενέργειες που θα οδηγήσουν στην αναγκαία αναβάθμιση του πολιτισμού και του αθλητισμού στον Βύρωνα;

ΑΠ.: Ο Βύρωνας γεννήθηκε ως πόλη πολιτισμού και έτσι πρέπει να γίνει ξανά. Το σχέδιό μας για την επόμενη μέρα:

Ενισχύουμε περαιτέρω το Φεστιβάλ του Θεάτρου Βράχων. Σχεδιάζουμε ετήσιο πολιτιστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων με στόχο την προβολή της πόλης, την προσέλκυση επισκεπτών και την τόνωση της τοπικής επιχειρηματικότητας. Εξετάζουμε τη δυνατότητα αξιοποίησης ανεκμετάλλευτων χώρων, όπως το Ταπητουργείο και το Παλαιό Δημαρχείο ως κέντρα πολιτισμού. Καλούμε τους πολλούς και σημαντικούς καλλιτέχνες, οι οποίοι κατοικούν στο δήμο μας προκειμένου να συμβάλλουν στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης. Δημιουργούμε Διαδραστικό Μουσείο Ιστορίας της πόλης μας, στο παλιό Δημαρχείο. Προβάλλουμε και στηρίζουμε το διεθνούς φήμης Κέντρο μελέτης Χορού Ισιδώρας & Ραϋμόνδου Ντάνκαν. Ιδρύουμε διαδικτυακό ραδιοφωνικό Δημοτικό σταθμό, μέσω του οποίου θα δίνεται βήμα και στους νέους της πόλης. Συντηρούμε τους ανοιχτούς και κλειστούς αθλητικούς χώρους και εξετάζουμε τη δημιουργία υπαίθριων χώρων άθλησης ανοικτής πρόσβασης σε διαφορετικά σημεία της πόλης. Αναδεικνύουμε το Δημοτικό Κολυμβητήριο, ώστε να εξυπηρετεί περισσότερους πολίτες. Προωθούμε οργανωμένες αθλητικές δράσεις, ενισχύουμε προγράμματα αθλητισμού για όλους και στηρίζουμε τα τοπικά αθλητικά σωματεία.

 _

«Δ&Π» : Προστασία Υμηττού

Με γνώμονα και την φετινή καταστροφική περίοδο πυρκαγιών, ποιές κινήσεις πρέπει να γίνουν ώστε να θωρακιστεί στο μέγιστο το υπολειπόμενο δάσος του Υμηττού, σε συνεργασία πάντα και με τους άμεσα εμπλεκόμενους δήμους  και τον ΣΠΑΥ.

ΑΠ.: Η πολιτική προστασία είναι απόλυτη προτεραιότητα. Ο Υμηττός είναι το βουνό από οποίο ως παιδιά ατενίζαμε τη μεγάλη πόλη. Το βουνό στο οποίο περπάτησαν για πρώτη φορά τα παιδιά μας. Ο Υμηττός είναι ο πνεύμονας ζωής ολόκληρης της Αττικής. Η προστασία του είναι αδιαπραγμάτευτη. Όπως και η φροντίδα του τμήματος που ανήκει στον Δήμο Βύρωνα, σε συνεργασία με τον ΣΠΑΥ και την εθελοντική μας ομάδα Δασοπροστασίας. Απαιτείται αναβάθμιση των υποδομών, με δημιουργία ελεύθερων χώρων, χώρων άθλησης και αναψυχής. Για να απολαμβάνουν τη μοναδική φύση του Υμηττού όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι. Πάντα με ασφάλεια και σεβασμό στο περιβάλλον.

Θα εργαστούμε για μία καθαρή και πράσινη πόλη.

Με Ενεργειακή αναβάθμιση του Δήμου με βάση τα πρότυπα του greendeal και τις αρχές βιωσιμότητας (εξοικονόμηση ενέργειας δημοτικού φωτισμού, στις υπηρεσίες του Δήμου, διαχείριση απορριμμάτων με σκοπό αυτόνομη ενεργειακή παραγωγή κοκ). Συντήρηση και αναβάθμιση των υφιστάμενων χώρων πρασίνου στον Δήμο Βύρωνα, ώστε να είναι φιλικοί σε οικογένειες με παιδιά, σε ηλικιωμένους, αλλά και στα κατοικίδια. Δημιουργία μικρών εστιών πρασίνου σε ελεύθερους χώρους . Ολοκληρωμένες παρεμβάσεις σε γειτονιές που παρουσιάζουν εικόνα εγκατάλειψης.  Ευαισθητοποίηση στην προστασία του περιβάλλοντος της τοπικής κοινωνίας (μαθητών, κατοίκων, εργαζομένων) με δράσεις, σεμινάρια ημερίδες και εκδηλώσεις. Συνεργασία με άλλους φορείς σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο για περιβαλλοντικές δράσεις και καμπάνιες. Αναβάθμιση του δικτύου φωτισμού στον Βύρωνα, αντικαθιστώντας τα παλαιότερα φωτιστικά σώματα με νέα τύπου LED. Έργα επιδιόρθωσης ή και αντικατάστασης των στύλων φωτισμού που έχουν φθαρεί στη βάση τους.

Ειδικότερα για την καθαριότητα:

Ενίσχυση του στόλου των απορριμματοφόρων και του υπόλοιπου μηχανοκίνητου εξοπλισμού των υπηρεσιών καθαριότητας. Βέλτιστη χωροθέτηση των κάδων και χάραξη των δρομολογίων που ακολουθούν τα οχήματα αποκομιδής. Μεταστέγαση τουσταθμού μεταφόρτωσης. Επέκταση του δικτύου υπογειοποιημένων κάδων και δημιουργία «πράσινων σημείων» ανακύκλωσης. Τοποθέτηση κάδων ανακύκλωσης σε όσο το δυνατόν περισσότερα σημεία της πόλης, ιδιαίτερα σε δημόσια και δημοτικά κτίρια, αλλά και σε κόμβους όπου καταγράφεται αυξημένη κίνηση. Δράσεις ενημέρωσης για την ανακύκλωση, τα οφέλη της και τη διαδικασία διαλογής, με έμφαση στους μαθητές των σχολείων αλλά και στους επιχειρηματίες του Βύρωνα. Πρόγραμμα καθαρισμού των πεζοδρομίων και πλατειών της πόλης.

_

«Δ&Π» :  Δημαρχείο  –  Δημοτική Επιχείρηση

Θεωρείτε ότι χρειάζεται ένα νέο Δημαρχείο ο Βύρωνας;  Ποια είναι η άποψή σας σχετικά με την λειτουργία της Δημοτικής Επιχείρησης ; 

ΑΠ.: Η ύπαρξη ενός νέου Δημαρχείου στον Βύρωνα είναι επιτακτική. Ένα Δημαρχείο το οποίο να μπορεί άνετα να εξυπηρετεί όλες τις υπηρεσίες αλλά και τους δημότες, χωρίς καμία καθυστέρηση και ταλαιπωρία. Ήδη, έχουμε εντοπίσει πιθανές λύσεις οι οποίες εξετάζονται, ώστε η μεταστέγαση να είναι εφικτή.

Όσο αφορά την λειτουργία της Δημοτικής Επιχείρησης, η άποψή μας είναι ότι πρέπει να γίνει μια γενική επανεκκίνηση. Χρειάζεται να επανεξεταστούν όλα τα ζητήματα με τα οποία ασχολείται ώστε να είναι βιώσιμη, αλλά και να εκσυγχρονιστεί.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.