ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΜΠΟΝΟΣ Υποψήφιος Δήμαρχος Βύρωνα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Βύρωνας Δημοτικές εκλογές 2023

Οι επικεφαλής  των Δημοτικών Παρατάξεων  Βύρωνα, τοποθετούνται για τα σημαντικότερα προβλήματα που απασχολούν τον Δήμο.

 Εν όψει των δημοτικών εκλογών στις 8 Οκτώβρη 2023, η εφημερίδα «Δήμος & Πολιτεία» σε μια προσπάθεια πολύπλευρης και αντικειμενικής ενημέρωσης των δημοτών, απευθύνει στο σύνολο των Δημοτικών Παρατάξεων μια σειρά ερωτημάτων για τα σημαντικότερα  θέματα που απασχολούν τους δημότες του Βύρωνα.

Στο τεύχος αυτό, όπως και στο προηγούμενο, παρουσιάζουμε τις τοποθετήσεις και τις προτάσεις των Υποψηφίων Παρατάξεων. Στόχος μας η όσο το δυνατόν πιο σφαιρική ενημέρωση των δημοτών και η δυνατότητα άμεσης σύγκρισης θέσεων και προτάσεων. Ευελπιστούμε να συνεισφέρουμε κι εμείς σε μια πιο ώριμη και τεκμηριωμένη τελική επιλογή μπροστά από τις κάλπες.

«Δ&Π» :  Ασφάλεια κυκλοφορίας  –  Καθημερινότητα δημοτών

Κοινή διαπίστωση η ταλαιπωρία των δημοτών στην καθημερινότητα τους  (κακοί δρόμοι και πεζοδρόμια, έλλειψη σημάνσεων και  φανοστατών, ελλιπής δημόσιος φωτισμός, καταλήψεις πεζοδρομίων και πλατειών και πολλά άλλα). Ποιά προβλήματα εντοπίζετε εσείς ως σημαντικότερα και ποιές είναι οι προτάσεις σας  προκειμένου να βελτιωθεί η κατάσταση.

 ΑΠ.: Η πόλη μας αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα σε όλα τα θέματα αρμοδιότητας του Δήμου. Σχηματικά θα μπορούσαμε να περιγράψουμε δυο (2) μεγάλες κατηγορίες, στις οποίες εντοπίζονται όλα τα μεγάλα προβλήματα της πόλης μας.

Στην πρώτη κατηγορία ανήκει η έλλειψη κατασκευής μεγάλων έργων υποδομής και στη δεύτερη κατηγορία αυτή των παρεχόμενων υπηρεσιών τόσο προς τους κατοίκους όσο και προς τους επαγγελματίες της πόλης μας. Και οι δύο αυτές κατηγορίες έχουν ως κοινό στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. Και για αυτό το λόγο είναι και απόλυτα διασυνδεμένες μεταξύ τους. Παραθέτουμε μερικά παραδείγματα για να γίνει αυτό απόλυτα κατανοητή η παραπάνω θέση μας π.χ. χωρίς επαρκή υποδομή φωτισμού είναι προβληματική η υπηρεσία επαρκούς φύλαξης και ασφάλειας των πολιτών, χωρίς επαρκή υποδομή θέσεων στάθμευσης είναι προβληματική η υπηρεσία καθαριότητας των μικρών οδών του δήμου μας.

Προτεραιότητά μας αποτελεί η βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών μας σε όλες τις εκφάνσεις της δραστηριότητας του Δήμου. Η πόλη μας οφείλει άμεσα να καταστεί προσβάσιμη σε κατηγορίες ΑΜΕΑ και στην τρίτη ηλικία. Έξυπνοι κάδοι, έξυπνοι φανοί, σύγχρονος φωτισμός, ευκρινής σήμανση είναι από τις πρώτες και άμεσες παρεμβάσεις μας που σχεδιάζουμε.

_

«Δ&Π» :  Αναθέσεις – Ιδιωτικοποιήσεις

Η σημαντική μείωση των δημοτικών υπάλληλων  οδήγησε σε αναθέσεις έργων και ιδιωτικοποιήσεις. Ποια είναι η δική σας θέση και ποιες οι προτάσεις σας σ΄ αυτό το θέμα.

 ΑΠ.: Η δημοτική αρχή, η οποία θα επιλεγεί στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, οφείλει να αναζητήσει όλα εκείνα τα χρηματοδοτικά εργαλεία αλλά και τις αντίστοιχες πηγές που θα καταστήσουν εφικτή την άσκηση της δημόσιας εξουσίας εντός του πλαισίου αρμοδιότητας, όπως αυτή έχει ανατεθεί από το Σύνταγμά μας. Στο πλαίσιο αυτό, για εμάς οι υπάλληλοι του Δήμου μας είναι ένας πολύτιμος συνεργάτης, καθώς δια αυτών παρέχονται εκ του νόμου όλες οι δημόσιες εξουσίες του Δήμου μας.

 _

«Δ&Π» :  Νεράιδα  – Οικοδομικό τετράγωνο 407 Σχολάζουσα κληρονομιά

α) Ελεύθεροι δημόσιοι κοινόχρηστοι χώροι στο δήμο Βύρωνα όπως η Νεράιδα (τέρμα Εμπεδοκλέους) και το οικοδομικό τετράγωνο 407 (Βουτζά/Κωνσταντιλίερη/Μ. Ασίας).  β) Τα διεκδικούμενα ακίνητα της  Σχολάζουσας κληρονομιάς (Νικηφορίδη). Πως κρίνετε τους έως τώρα χειρισμούς από τις Δημοτικές αρχές, διαχρονικά, και ποιες είναι οι προτάσεις σας  προκειμένου να αξιοποιηθούν αυτοί οι χώροι υπέρ των δημοτών.

ΑΠ.: Η παράταξή μας ανέδειξε τις διαχρονικές πλημμέλειες όλων των δημοτικών αρχών στα θέματα αυτά. Ταυτόχρονα έκανε και ένα βήμα παραπάνω.

Διοργανώσαμε ανοικτές εκδηλώσεις σε όλες αυτές τις περιοχές, προσκαλώντας τους κατοίκους των περιοχών αυτών σε ανοικτό και ειλικρινή διάλογο. Μιλήσαμε με ειλικρίνεια αλλά και αφουγκραστήκαμε τα προβλήματα και αναζητήσαμε τις λύσεις στα θέματα αυτά. Οι θέσεις μας είναι ξεκάθαρες και κρυστάλλινες: Άμεση ολοκλήρωση της απαλλοτρίωσης των οικοπέδων της Νεράιδας και της οδού Βουτζά και άμεση απόκτηση της έκτασης της σχολάζουσας κληρονομιάς της οδού Νικηφορίδη με ταυτόχρονη δημιουργία χώρων πρασίνου, υποδομής θέσεων στάθμευσης αλλά και σύγχρονων εγκαταστάσεων για ποικίλες δραστηριότητες του Δήμου μας.

_

«Δ&Π» :  Κοινωνική πολιτική του Δήμου: Στήριξη κοινωνικής ένταξης ΑΜΕΑ, λειτουργία ΚΑΠΗ, δομές στήριξης των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Πιστεύετε ότι είναι ικανοποιητική η κοινωνική πολιτική του δήμου μας; Τι προτείνετε προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας;

 ΑΠ.: Η κοινωνική πολιτική του Δήμου είναι πλημμελής και ασκείται αποσπασματικά. Το κύριο πρόβλημα αλλά ταυτόχρονα και η προτεινόμενη λύση έγκειται στη διαχρονική αδυναμία της δημοτικής αρχής να εξασφαλίσει την απαραίτητη χρηματοδότηση αλλά και την ένταξη του Δήμου μας σε όλα τα προγράμματα κοινωνικής πολιτικής.

Για αυτό το λόγο και η δική μας πρόταση περιέχει τη χάραξη μιας ολοκληρωμένης πολιτικής κοινωνικής στήριξης και ένταξης του συνόλου των ευπαθών κοινωνικά ομάδων σε αυτή. Πλήρης ενεργοποίηση όλων των παρεχόμενων προγραμμάτων και απορρόφηση όλων των προσφερόμενων χρηματοδοτήσεων προς το σκοπό αυτό.

 _

«Δ&Π» : Αξιοποίηση Δημοτικών εγκαταστάσεων στον Βύρωνα

Είστε ικανοποιημένοι από την εικόνα που παρουσιάζουν εγκαταστάσεις σε χώρους όπως..  τα Άστρα, τα αναψυκτήρια Λαμπηδόνας και Ανάληψης , ο δημοτικός κιν/φος Νέα Ελβετία (Λουΐζα);  Ποιες ενέργειες μπορούν να γίνουν ώστε να συνεισφέρουν στην αξιοποίηση τους προς αναψυχή των δημοτών;

ΑΠ.: Όλες οι δημοτικές εγκαταστάσεις -και όχι μόνο αυτές που αναφέρονται στην ερώτησή σας- παρουσιάζουν εικόνα εγκατάλειψης και απαξίωσης. Το κινηματοθέατρο Λουίζα θα μπορούσε να φιλοξενεί θεατρικές, παιδικές παραστάσεις ή/και μουσικές παραστάσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου προσφέροντας στους κατοίκους αναβαθμισμένες υπηρεσίες πολιτισμού κι εκπαίδευσης. Ομοίως και όλοι οι δημοτικοί χώροι θα μπορούσαν να αναβαθμίσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Δήμου προς τους δημότες μας. Πλήρης αναβάθμιση και αξιοποίηση όλων των δημοτικών χώρων, με επίκεντρο τον άνθρωπο είναι ένας βασικός πυλώνας των δεσμεύσεών μας, δεδομένου κιόλας ότι αφορά σε ταυτόχρονη αναβάθμιση και υποδομών και υπηρεσιών.

_

«Δ&Π» : Πολιτισμός  – Αθλητισμός

Ποιες οι απαιτούμενες ενέργειες που θα οδηγήσουν στην αναγκαία αναβάθμιση του πολιτισμού και του αθλητισμού στον Βύρωνα;

 ΑΠ.: Η επιτακτική ανάγκη για τη δημιουργία συγκεκριμένης πολιτικής στρατηγικής σε θέματα πολιτισμού και αθλητισμού στο Δήμο μας, αποσκοπώντας στην πλήρη αξιοποίηση και αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων, στην επικαιροποίηση του κανονισμού λειτουργίας του αθλητικού οργανισμού, καθώς και στην ανάπτυξη συνεργασίας με όλους τους αθλητικούς φορείς της πόλης μας, είναι η πρότασή μας.

Στο πλαίσιο αυτό, στις προτάσεις περιλαμβάνεται και η περαιτέρω αξιοποίηση του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου μας, του Ντάνκαν αλλά και του Φεστιβάλ των Θεάτρων Βράχων, η δημιουργία πολιτιστικών γεγονότων καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, καθώς και η ενεργή συμμετοχή σχολείων, συλλογικών φορέων και κατοίκων σε αυτά.

_

«Δ&Π» :  Προστασία Υμηττού

Με γνώμονα και την φετινή καταστροφική περίοδο πυρκαγιών, ποιές κινήσεις πρέπει να γίνουν ώστε να θωρακιστεί στο μέγιστο το υπολειπόμενο δάσος του Υμηττού, σε συνεργασία πάντα και με τους άμεσα εμπλεκόμενους δήμους  και τον ΣΠΑΥ.

 ΑΠ.: Ο Δήμος μας οφείλει καταρχήν να δημιουργήσει δική του, αυτόνομη πολιτική προστασίας του δάσους του Υμηττού σε όλη την περιοχή της διοικητικής αρμοδιότητάς του. Περαιτέρω, οφείλει να ασκήσει κάθε δυνατότητα πολιτικής παρέμβασης ώστε επιτέλους ο Υμηττός να αποκτήσει δικό του αυτόνομο και πλήρως λειτουργικό δασαρχείο. Την αξιοποίηση όλων των χρηματοδοτικών εργαλείων και ένταξης του Δήμου σε όλα τα προγράμματα πολιτικής προστασίας που αφορούν το δάσος του Υμηττού, με την παράλληλη αξιοποίηση της ομάδας των εθελοντών, την ανάπτυξη της περαιτέρω συνεργασίας με αυτούς και της πλήρους υποστήριξής τους σε θέματα παροχής εξοπλισμού είναι τα θέματα που διέπουν τη στρατηγική μας στον τομέα αυτό.

_

«Δ&Π» :  Δημαρχείο  –  Δημοτική Επιχείρηση

 Θεωρείτε ότι χρειάζεται ένα νέο Δημαρχείο ο Βύρωνας ;

Ποια είναι η άποψή σας σχετικά με την λειτουργία της Δημοτικής Επιχείρησης ; 

 ΑΠ.: Είναι προφανές ότι η πόλη χρειάζεται ένα νέο και σύγχρονο δημαρχείο, το οποίο θα στεγάσει όλες τις υπηρεσίες του Δήμου μας. Ένα δημαρχείο, το οποίο θα είναι εύκολα προσβάσιμο από όλους τους πολίτες και θα ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες και τις υποχρεώσεις της δημοτικής αρχής προς τους πολίτες.

Η δημοτική επιχείρηση πρέπει να αναδιαρθρωθεί ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες των κατοίκων, αναφορικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες της. Πρέπει ωστόσο, να προβεί και σε εκείνες τις απαραίτητες επενδύσεις τόσο σε ανθρ’ωπινο δυναμικό όσο και σε εξοπλισμό ώστε να καταστεί όχι μόνο βιώσιμη αλλά και κερδοφόρα επιχείρηση για το δήμο.

Αν δεν βλέπετε το QR πατήστε ΕΔΩ

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.