ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – Στάση Βύρωνα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ευχαριστούμε τις συνδημότισσες και τους συνδημότες μας, γιατί στάθηκαν στο πλευρό μας στα 9 χρόνια της θητείας μας και μας στήριξαν με την ψήφο τους στις 8 Οκτωβρίου. Η ευγνωμοσύνη μας είναι μεγάλη, γιατί η διαχρονική στήριξή σας είναι η πηγή της δύναμής μας και ο λόγος που αγωνιζόμαστε.
Θέλουμε να εκφράσουμε την βαθιά μας υπερηφάνεια για το έργο που υλοποιήθηκε μέσα σε εξαιρετικά δύσκολες και αντίξοες συνθήκες τα τελευταία χρόνια. Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου που θα είμαστε στο τιμόνι του Δήμου θα συνεχίσουμε με επιμονή και συνέπεια την προσπάθεια για την ολοκλήρωση του έργου μας.
Θεωρούμε τη συμμετοχή μας στις εκλογικές διαδικασίες δημοκρατικό καθήκον και δικαίωμα και σας καλούμε να προσέλθετε μαζικά στις κάλπες την Κυριακή 15 Οκτωβρίου για την ανάδειξη της νέας δημοτικής αρχής της πόλης μας.
Με συνέπεια στις πολιτικές και αυτοδιοικητικές θέσεις μας, δεν έχουμε κρύψει ποτέ την πάγια θέση μας για την ευρύτερη συνεργασία των προοδευτικών και δημοκρατικών δυνάμεων. Ενόψει των εκλογών της Κυριακής, παροτρύνουμε τους συνδημότες μας να υποστηρίξουν στον δεύτερο γύρο τον συνδυασμό “Δύναμη Ελπίδας”, με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Αλέξη Σωτηρόπουλο.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.