Καυστικό σχόλιο της Καθημερινής για περιφερειακούς συμβούλους Χαρδαλιά.

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Καυστικό είναι το σχόλιο της εφημερίδας Καθημερινής για εκλεγμένους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης του νέου Περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά.

Στο σχόλιο της εφημερίδας  «Αττική, έχεις ταλέντο» χαρακτηρίζονται μέλη του περιφερειακού συμβουλίου που κατάφερε να εκλέξει ο εκλεκτός του πρωθυπουργού ως «θίασο που πιο εύκολα θα στήσει τηλεοπτική εκπομπή».

Ανάμεσα  στους νέους περιφερειακούς συμβούλους που εκλέχτηκαν με τη «Αττική Μπροστά»  είναι και άτομα που ασχολήθηκαν με την αυτοδιοίκηση. Θα  δούμε όμως ποιοι/ες θα στελεχώσουν  θέσεις κλειδιά στην Περιφέρεια Αττικής.

«Ρ»

Διαβάστε αναλυτικά το  σχόλιο:

«Αττική, έχεις ταλέντο»

Στον κεντρικό τομέα: ένας ηθοποιός, ένας πρώην «καμένος» τηλε-δικηγόρος, ένας πρώην τερματοφύλακας. Στον βόρειο τομέα: ένας τηλεσεξολόγος. Στον δυτικό τομέα: ένας πρώην παίκτης του «Survivor».

Στον νότιο τομέα: μια πρώην άλτρια που σταδιοδρόμησε στα ριάλιτι σόου, ένας κικ μπόξερ, μια πρώην γυμνάστρια, μια παλιά δόξα της ποπ, ένας πρώην μπασκετμπολίστας. Η νίκη του Νίκου Χαρδαλιά ήταν άνετη. Αλλά με αυτό τον θίασο πιο εύκολα θα στήσει τηλεοπτική εκπομπή παρά περιφερειακό συμβούλιο.

Για την ακρίβεια, αυτό δεν θα είναι πολιτικό σώμα, αλλά υπηρεσία ανακύκλωσης ξεθωριασμένης διασημότητας – καθώς οι περισσότεροι «αναγνωρίσιμοι» που εξελέγησαν, διασώζουν έτσι μετά βίας την αναγνωρισιμότητά τους. Θα μπορούσε τουλάχιστον να μετονομάσει τον συνδυασμό σε «Αττική, έχεις ταλέντο».

ΠΗΓΗ: Καθημερινή 10-10-2023

Αναδημοσίευση: Ρωγμή στην ενημέρωση

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.