ΑΡ.ΠΑ-ΡΕΚ: Κατάθεση αιτήματος για συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο Οκτωβρίου

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Προς:

-Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Βύρωνα

-Δήμαρχο Βύρωνα

-Δημοτικούς Συμβούλους Βύρωνα

Κατάθεση αιτήματος για συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο Οκτωβρίου 2023, του θέματος των εξαγγελιών για τη κατασκευή στο στρατόπεδο Σακέτα δημοτικού κοιμητηρίου Ηλιούπολης

Στις 05/10/23, στα ΜΜΕ και στα κοινωνικά δίκτυα (εδώ, εδώ, εδώ, εδώ και εδώ) δημοσιοποιήθηκε ότι μετά τη συνάντηση του πρώην δημάρχου Ηλιούπολης Γιώργου Χατζηδάκη με τον Γεν. Γραμμ. Του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, δρομολογείται η λύση του προβλήματος του δημοτικού κοιμητηρίου για την Ηλιούπολη.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα και τις γραπτές και προφορικές αναφορές του ΚουΧατζηδάκκη, συζητήθηκε διεξοδικά η παραχώρηση χώρου 35 στρεμμάτων στο στρατόπεδο Σακέτα και οι συζητήσεις αυτές βρίσκονται σε  προχωρημένο στάδιο.

Ο πολύπαθος Υμηττός, ένας από τους τρεις πνεύμονες πρασίνου και οξυγόνου στην Αττική, έχει υποστεί πλήγματα σε βάρος του δασικού του χαρακτήρα και της ποιότητας ζωής στο λεκανοπέδιο, ενώ από την κυβέρνηση δρομολογείται η παραχώρησή του σε επιχειρηματικά συμφέροντα.

Η στάση των δημοτικών αρχών με πρόσβαση στον Υμηττό, είναι να παρακολουθούν και να συναινούν σε αυτούς τους σχεδιασμούς και με δικές τους παρεμβάσεις να νομιμοποιούν αυθαιρεσίες σε βάρος του δασικού του χαρακτήρα και του περιβάλλοντος. Παράδειγμα είναι η απερχόμενη δημοτική αρχή Βύρωνα η οποία με την ανοχή της επέτρεψε να ολοκληρωθούν οι οικοδομικές εργασίες στο στρατόπεδο Σακέτα, οι οποίες είχαν σταματήσει το 2009, να νομιμοποιηθεί με δική της πρόταση στον περιβαλλοντοκτόνονόμο Χατζηδάκη το 2020 ο παράνομος Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων, να μπει σε αμφισβήτηση ο δασικός χαρακτήρας του Λόφου Κοπανά ως αποτέλεσμα των χειρισμών της, ενώ συναίνεσε στο σχέδιο της κυβέρνησης Ν.Δ. – ΣΠΑΥ που θα πλήξει ανεπανόρθωτα τον δασικό χαρακτήρα του Υμηττού και θα τον παραδώσει στα επιχειρηματικά συμφέροντα.

Δηλώνουμε την αντίθεσή μας σε αυτό το σχεδιασμό και θα προχωρήσουμε στην ενημέρωση του των πολιτών του Βύρωνα για άμεση αντίδραση και κινητοποίηση που θα βάλει φραγμό στα σχέδιά τους που πλήττουν τον Υμηττό, τους πολίτες και την ποιότητα ζωής στην πόλη μας.

Κατόπιν των παραπάνω,ζητάμε το θέμα της εξαγγελίας δημιουργίας του δημοτικού κοιμητηρίου Ηλιούπολης στο στρατόπεδο Σακέτα να συζητηθεί ως τακτικό θέμα στο Δημοτικό συμβούλιο του μηνός Οκτωβρίου 2023, να τοποθετηθούν οι παρατάξεις και να ληφθεί ομόφωνη απόφαση αντίθεσής μας σε αυτό το σχεδιασμό, και να δρομολογηθούν οι άμεσες ενέργειες για την αποτροπή υλοποίησής του.

20/10/2023                                                                                                                   Μαρία Μπικάκη δημοτική σύμβουλος Αριστερής Παρέμβασης Πολιτών Βύρωνα

Τάσος Μαυρόπουλος δημοτικός σύμβουλος Ριζοσπαστικής Ενωτικής Κίνησης Βύρωνα

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.