Πρόσωπο του «ντέρμπι των αιωνίων» ο αυτοδιοικητικός Χρήστος Γώγος…!

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ένας άνθρωπος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και άριστος επιστήμονας, ο Χρήστος Γώγος, ήταν ο πρωταγωνιστής του χτεσινοβραδινού ντέρμπι «των αιωνίων» στο Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», που διακόπηκε στο 49ο λεπτό της αναμέτρησης…!

Έχοντας υπηρετήσει επί χρόνια και από διάφορες θέσεις ευθύνης τον Δήμο Βύρωνα, επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης τα τελευταία 9 χρόνια και εκλεγμένος πλέον περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με την παράταξη «Αττική Μπροστά» του Νίκου Χαρδαλιά, ο κ. Γώγος έγινε το πρόσωπο της ημέρας… ή μάλλον των ημερών…!

Σε ανάρτησή του τις πρώτες πρωινές ώρες, ο Χρήστος Γώγος «έβαλε κάθε κατεργάρη στον πάγκο του»…!

«Είμαι γιατρός αγώνων από το 1991 μέχρι σήμερα γιατί μου αρέσει το ποδόσφαιρο. Έχω και την ιδιότητα του Αθλητιάτρου από την Ιταλία από τα τέλη της δεκαετίας του 80. Έχω παίξει σε αμέτρητα ντέρμπι και έχω αντιμετωπίσει άπειρες καταστάσεις δύσκολες. Πρόσφατα η Ένωση με χρησιμοποίησε ώς εκπαιδευτή της UEFA για τίς κακώσεις ΑΜΣΣ. Το σημερινό με ξεπερνάει ώς άνθρωπο και με λυπεί αφάνταστα. Λειτουργώ πάντα για το καλό των ασθενών μου. Έτσι λοιπόν δεν άλλαξα ποτέ την γνωμάτευση παρά μόνο περιέγραψα την προοδευτική βελτίωση της κλινικής του εικόνας ενώπιον και των ορθοπαιδικών συναδέλφων των δύο ομάδων. Άρα το ψέμα που ξεκίνησε από έναν δημοσιογράφο του σπορ fm και αναπαράχθηκε από πολλούς μη ειδικούς έχει κοντά πόδια. Όλα περιγράφονται σε δύο γνωματεύσεις αγγλικά για τον διαιτητή και Ελληνικά για το κοινό και την εισαγγελέα. Έχουν γνώση και οι δύο ομάδες. Τέλος το μόνο που έχω από όλα αυτά τα χρόνια ενασχόλησής μου με το ποδόσφαιρο είναι άπειρες φωτογραφίες με όλους. Όσοι νομίζουν ότι έπιασαν λαβράκι είναι γελασμένοι. Κλείνω στεναχωρημένος για την καφρίλα κάποιων στα 3000 τηλ που μου εύχονταν να πάθω τα χειρότερα αλλά και για την ήδη πεθαμένη μητέρα μου. Λυπάμαι μάνα», αναφέρει ο κ. Γώγος…!

Πηγή: epoli.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.