Δ.ΕΠ.ΙΣ: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την έμφυλη& ενδοοικογενειακή Βία

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών (25 Νοέμβρη), η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας (Δ.ΕΠ.ΙΣ) του Δήμου Βύρωνα σε συνεργασία με την Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας, πραγματοποίησε την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, με πολύ μεγάλη επιτυχία, μία εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, με θέμα: «Έμφυλη& Ενδοοικογενειακή Βία – ΚΡΥΜΜΕΝΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ».

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό.

Αμέσως μετά, το λόγο πήρε η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας και Δημοτική Σύμβουλος κα Δασκαλάκη Σοφία, η οποία αφού ευχαρίστησε τις προσκεκλημένες ομιλήτριες και τους συνεργάτες της, ανέφερε επιγραμματικά το έργο της Δ.ΕΠ.ΙΣ Βύρωνα.

Ο κύκλος των εισηγήσεων ξεκίνησε με την κα Έλενα Κουντουρά, Ευρωβουλεύτρια, Μέλος της Επιτροπής Δικαιωμάτων των Γυναικών και Ισότητας των Φύλων FEMM του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου & Εισηγήτρια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην έκθεση-ψήφισμα για τον “Αντίκτυπο της Ενδοσυντροφικής Βίας και των Δικαιωμάτων Επιμέλειας στις Γυναίκες και τα Παιδιά”.  Η κα Κουντουρά μίλησε για «Το έργο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και οι πρόσφατες εξελίξεις στην ΕΕ για την αντιμετώπιση της έμφυλης και ενδοοικογενειακής  βίας». 

Οι ομιλίες συνεχίστηκαν με την κα Βαγενά Σοφία, Αξιωματικό της Ελληνικής Αστυνομίας  και Πρόεδρο της Επιτροπής Δικαιωμάτων & Ισότητας Αστυνομικού Προσωπικού της Π.ΟΑΣ.Υ. Η κα Βαγενά ενημέρωσε το κοινό για τον «Ρόλο της Ελληνικής Αστυνομίας στην πρόληψη εγκλημάτων βίας & καλές πρακτικές για την προστασία των θυμάτων».

Με μεγάλο ενδιαφέρον και εύστοχες ερωτήσεις, το κοινό συμμετείχε στον εποικοδομητικό διάλογο που προέκυψε μετά την ολοκλήρωση των ομιλιών.

Την εκδήλωση συντόνισε η Προϊσταμένη του τμήματος “Βοήθεια στο σπίτι” και μέλος της Δ.ΕΠ.ΙΣ κα Ευαγγελία Σηφακάκη.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης, η Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής της παράταξης “Δύναμη Ζωής” κα Ελένη Βασιλοπούλου, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης κος Χρήστος Σπυρόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Διαχείρισης Κοινοχρήστων Χώρων, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κος Κων/νος Αγγέλης, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κος Γεώργιος Πλακίδας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κα Δασκαλάκη Σοφία Πρόεδρος της Δ.ΕΠ.ΙΣ, η Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κα Κιούπη Ιουλία, ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Π. Τριγάζης, η κα Χάιδω Ορφανού εκπρόσωπος του Mother’sWingsGreece και μέλος της Δ.ΕΠ.ΙΣο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης κος Πάγκαλος, η εκπρόσωπος του Δικτύου Αλληλεγγύης κα Σταυροπούλου Πόπη και εκπρόσωποι του Ελληνικού Δικτύου Γυναικών Ευρώπης και της φεμινιστική συλλογικότητα «ΤΟ ΜΩΒ».

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση στο κανάλι του Δήμου Βύρωνα στο YouTube, στο παρακάτω link: https://www.youtube.com/watch?v=ffS9tn98k18

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.